כ נפילתה של גרמניה - סקס אדיר

נפילתה של גרמניה

1
אחרי מספר ביקורים השנה בארטמיס וביקור בשארקס לפני כחודשיים הגעתי למסקנה הבאה: בשבילי, גרמניה מתה. או לפחות בתרדמת. בדגש בשבילי.

בעבר הביקורים שלי בארטמיס נחלקו ל50/50. חצי נפילות וחצי הצלחות. בחודשים האחרונים מבחר הבנות בארטמיס הדרדר משמעותית. נאמר לי מהבנות שבקיץ הרבה בנות במועדונים בחופשות אז אני כנראה אתן לארטמיס ביקור נוסף בעוד כמה שבועות לראות מה קורה שם. חוצמזה החוק החדש הורג אותי. מציצה לא חשופה זה הסטנדרט. רוב הבנות אוהבות את החוק החדש ולא מוכנות לתת מציצה חשופה. הבודדות שמוכנות (יותר נכון הבודדה...) רוצות שעה ותוספת. הביקור שלי בשארקס היה גרוע יותר. יש שם המון (אבל המון) ציידות מנוסות. מתוך חמש בנות אחת הייתה טובה. זה היה רגע לפני החוק אז לפחות המציצות בו חשופות.

את תשומת לבי הפניתי לאחרונה לציריך למועדון בשם גלוב בעקבות המלצת החבר לקסר. המועדון פשוט ברמה אחרת לגמרי. כל המועדונים יונדאי וגלוב מרצדס. הבנות נראות הרבה (אבל הרבה) יותר טוב. אבל השירות במועדון הוא הכותרת. כמו שלקסר אמר, בגלוב אין צורך באינסטינקטים כי כל הבנות נותנות שירות מדהים. והמופע... כל ערב בסביבות 9 יש מופע זיונים מדהים!!! אני מודה שאחרי כל מופע אני מקבל כוחות חדשים ומיד לוקח בחורה לחדר.

לסיכום. אז נכון, הגלוב עולה פי שתיים מהארטמיס לחצי שעה אבל שווה כל שקל. במועדונים אחרים אני מוסיף אקסטרות וזמן כדי לקבל שירות טוב יותר, וזה אחרי סינונים קפדניים יותר ממיונים למוסד, וגם אז אתה לא בדיוק יודע מה תקבל. בגלוב בלי סינונים בחצי שעה סטנדרטית מקבלים שירות מעולה, מציצה חשופה, צירפותים, והכל כסטנדרט. כל מה שנותר הוא לבחור את הבחורה שנראית לטעמך.

בהצלחה לציידים

נפילתה של גרמניה

2
לא חושב שהבנות בגלוב נראות הרבה יותר טוב מבכל מועדון אחר, אולי זו ההרגשה עקב מחיר הכניסה הגבוה, פשוט יש יותר מבחר והשירות שלהן הרבה יותר מזמין וזו פונקציה של התשלום שמקבלות, לדוגמא דווקא במועדון בפראג ראיתי בחורות לא פחות יפות אם לא יותר ובחצי מחיר .. אבל אכן צריך סינון קפדני .

נפילתה של גרמניה

6
האמת היא שאין ממש הצדקה אמיתית לשלם סכומים כאלו לחצי שעה - משהו כמו 120 יורו לחצי שעה, ואל תשכחו שגם עולה שם כניסה עוד איזה 95 פרנק שויצרי שזה עוד איזה 80 יורו.
ככה שזה 200 יורו לפני שבכלל אמרתם שלום :)

א ב ל - כחוויה חד פעמית אני לא שולל, תמיד נחמד להגיע למקום חדש ולראות דברים חדשים אפילו אם זה קצת יקר, לפעמים אני מחפש גיוון וכשיש משהו חדש נחמד לבדוק.
אגב גם ב FKK רגיל תגיעו לסכומים כאלו ואולי מעבר להם אם תקחו 2 בחורות, ככה שזה לא סוף העולם.

נפילתה של גרמניה

7
לחבר max payload: שמח שנהנית בגלוב!Star אכן מקום מדהים ומומלץ למרות המחיר הגבוה.

שארקס וארטמיס - אין מה לעשות. המקומות מתויירים לעייפה וככל הנראה נהרסו... או לכל הפחות ירדו ברמת השירות ומראה הבנות. גם החוק החדש על המציצה המקונדמת לא מוסיף בלשון המעטה. כך חולפת תהילת עולם. אני אשאר עם הזיכרונות המדהימים משני המקומות האלו, שאת שניהם הספקתי לדגום ולהנות בטירוף בטרם הפכו המוניים ומתויירים יתר על המידה. הפוקוס שלי כבר עבר למדינות אחרות באירופה(אוסטריה, ספרד, צ'כיה, שוויץ ועוד).
zooz

נפילתה של גרמניה

8
אני יכול לאשר את כל מה שנכתב על הארטמיס בברלין.
אני כרגע בחופשה בעיר, הגעתי לפה לפני מספר ימים ובפעם היחידה שנכנסתי לארטמיס מאז שהגעתי, חשכו עיני.
בחורות שלא היו מתקבלות לעבודה בחדרים של התחנה הישנה מסתובבות שם.
אני לא מגזים !
לפחות 5 בנות עם כרס ענקית! לאן נעלמו כל הכוסיות שעבדו שם בשנים האחרונות ???
חצי מכמות הבנות שאני רגיל לראות ורוב רובן ממש לא שוות נגיעה.

הרבה רומניות שהיו נותנות שירות מעולה נעלמו
( זה לא בגלל הקיץ, גם בפעם הקודמת שהייתי שם בחורף שעבר הן לא עבדו במקום )

כמובן שהקטע עם החוק החדש של המציצה המקונדמת מורידה משמעותית את רמת ההנאה.
אישית לא שמעתי על זה עד שהגעתי לשם לפני מס' ימים,
כשהראשונה שלקחתי לחדר אמרה לי את זה, הייתי בטוח שהיא משקרת.

אם פעם חשבתי שבארטמיס נמצא גן העדן עלי אדמות , והציון למועדון הוא 9,
היום המקום לא מגיע לרמה של 6. חבל ! באמת שאהבתי את המקום.

שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”