כ ליאור בהרצל רמת גן - המרעננת הרשמית של הקיץ - דף 5 - סקס אדיר

ליאור בהרצל רמת גן - המרעננת הרשמית של הקיץ

41
לאור הביקורות החיוביות על ליאור/לידור, קפצתי אחרי שוידאתי שנמצאת וגם פנויה.
הבעיה שלקח לי 20 דק' להגיע והיא כבר נתפסה.
הפקידה "מכרה" לי את אמילי. נראה לי שבזמן האחרון יוצא לי לדווח רק על נפילות.
אמילי סך הכל נראית סביר - בחורה צעירה, גבוהה ושמנמונת קצת. כשהתפשטה התגלה חזה יפה מאוד - בינוני, עומד ומתוח. אבל זה היתרון היחיד במראה.
תחת גדול יחסית ולא יפה (למרות שהעור מתוח) וכפלי שומן באזור של בית הכנסת.
נראה שאם היתה מתאמנת - היתה יכולה לשפר את המראה דרמטית. אומרת שעובדת שם שבועיים.

למה נכנסתי איתה? כי חשבתי שזה כמו להתחיל עם החברה הפחות יפה של הבחורה היפה. הנחתי שמי שעובדת במקביל לליאור/לידור (רק השם יודע איך קוראים לה) תעניק טיפול מתאים.

המסג' "הרפואי" דווקא היה טוב והנה התעודדתי שהכל הולך להיות טוב.
אבל לא. אחרי ההתהפכות חושך מצרים וחוסר השקעה. עבודת יד סתמית בחוסר חשק מוחלט ובצורה קצת אגרסיבית.
לא מוכנה גם לגוון בתנוחות וכד'. פשוט נפילה.

סיכום אמילי:
מראה - 7 (העליתי נקודה מ-6 רק בגלל החזה היפה).
מסג' רפואי - 8 (אבל לא בשביל הגענו)
מסג' שבשבילו הגענו - 2
עגבניות בירקן בהמשך הרחוב - 8.9 לקילו. יקר.

תהנו.

42
אחלה דיווחיםאצבע למעלהמוחא כפייה ולידור/ליאור אכן מהווה אופציה מעניינת יחד עם אמילי, קרין והדס מאותו מקום. למיטב הבנתי יש במקום אתיופית נוספת מלבד הדס בשם אופק. נראה... אולי בהזדמנות נדגום ונדווח... (חולההההה על שחורות/שחומות וגם מולאטיותקריצהTongue)

הנהלה: אפשר לאחד את השרשור הנוכחי עם שרשור ישן יותר על לידור(עוד כשנקראה ליאור) מהתקופה שעבדה בעמל:

ליאור/עמל רמת גן -איזו פצצה
zooz

44
אז קודם כל - חד משמעית, לידור היא ליאור.
וקוקו- בונגו, מה שרשמת מעיד שאתה חדש בתחום. מניסיוני אין קשר הכרחי בין רמת שירות בין שתי בנות שעובדות ביחד באותו מקום ובאותה משמרת. לכל אחת הסגנון שלה והביצועים שלה, וכמובן ה"כימיה" עם הלקוח.
אני משתדל לא להיכנס עם מי שלא משדרת לי סקסיות וכיף ולא עושה לי את זה חיצונית, וזה מה שקרה לי כשראיתי את אמילי במקום.
מחפש את הדבר האמיתי!

46
ישנה בחורה חדשה בשם אלן. אירופאית שנראית טוב.
יש משפט שאומר "כשהזין עומד השכל בתחת" אך התעשטתי מהר למרות חרמנותי הרבה כשהבנתי שהכל אסור ואני הולך לחטוף את הייבוש של החיים.
אל תתפתו. לא להיכנס איתה. חבל על כספכם היקר.
אולי היא תחכים ותיפתח קצת הרבה יותר

48
לידור - לדעתי היא לפחות 35, אבל אולי ווום צודק ועברה את 40. בכל מקרה יש לה גוף רזה ויפה וגם נעים מאד. פנים בסדר פלוס.
היא מחייכת וצוחקת הרבה וזה נותן הרגשה טובה וקלילה. העיסוי שלה לא מקצועי וגם לא כל כך סקסי. רק בסוף השתפר. בסך הכל היתה חוויה די טובה, ונראה שהיא משתדלת שיהיה נעים ולהקשיב ללקוח וגם לא הלחיצה בזמנים.

אפשר לראות בתמונות שמפורסמות כאן באתר שהתמונה של הבחורה שכתוב עליה לידור היא אותה התמונה שפעם היה כתוב עליה ליאור.

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”