כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 75 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

741

נהג האוטובוס אוינק אוינק מסיע את הזין האיכותי שלו בחורים של TZIPA פופינס צחוקצחוקצחוק

שלום חברים יקרים שמי מר נהג ואני הנהג הפרטי של גברת פופינס חיוך

גברת פופינס היא מיליונרית כוסית ברונטית מלוכסנת עיניים בעלת JOPA איכותית וחצופה! Evil Smile

אני חם עליה כבר הרבה זמן ותכננתי בקפידה את צעדיי לגבי החורים שלה קריצה

יש לי חדר משלי באחוזה של פופינס חיוך גדול

יום אחד שמעתי את פופינס פותחת את הדלת, כנראה חזרה מהקוסמטיקאית שלה Star

רצתי מהר לחדרה של פופינס... ממש הפתעתי אותה בנוכחות המסוקסת שלי צחוק

"גברת פופינס חזרת! Tongue תשמעי יש לי הצעה מעניינת! אנחנו עולים על הליכון...

אם אני תופס אותך עושים ליקוק פופקה ומציצת זין!" Tongueצחוק צעקתי בהתלהבות.

פופינס הסכימה! Tongueמוחא כפייה

היא רצה מהר מהר ונענעה עם הפופקה העסיסית שלה ימינה ושמאלה ימינה ושמאלה! Tongue

כמובן שתפסתי אותה ונתתי לה ביס בפופקה צחוק

"אההה נהג נהג הצילו אתה ממש שובב!" צעקה TZIPA פופינס צחוק

הורדתי את החוטיני שלה במהירות והתנפלתי עם לשוני על חור התחת היפה שלה! אחחח איזה חור קטן ומתוק! Tongueמוחא כפייה

אח"כ הגשתי את החוי שלי לפופינס והיא התנפלה עליו במציצה חמה ומטריפה! ממש אכלה אותו במציצת כריש עצבנית חולת הזין הזאת! Tongueאצבע למעלה

חברים ה TZIPA המטורפת הזאת הרגה אותי! מרוב מרץ מיני שלה נהייתי מותש כבר אחרי ליקוק פופקה ומציצת זין Wacko חזרתי לחדרי למרות מחאותיה של פופינס ונשפכתי לישון צחוק

למחרת בבוקר לגברת פופינס הייתה פגישת עסקים חשובה. היא הציצה לחדרו של מר נהג וראתה שהוא עדיין ישן מותש צחוק

"מר נהג מר נהג תתעורר! מה קרה לשעון המעורר שלך? יש לי פגישה חשובה!" מבולבל צעקה גברת פופינס ונענעה את מר נהג שישן כמו בול עץ צחוק

"WTF צריך לפטר את הנהג הזה, גם לא מזיין וגם לא מסיע אותי" קיטרה לעצמה פופינס צחוק

לגברת פופינס לא נשארה בררה והיא נאלצה לקחת אוטובוס (עם כל המיליונים אין כסף למונית? צחוקצחוקצחוק)

פופינס עלתה לאוטובוס, שילמה 6 שקל על הכרטיס והתיישבה באחד המושבים. פופינס הייתה צריכה לרדת בתחנה האחרונה.

עברו דקות ארוכות, הנוסעים ירדו ולא עלו והאוטובוס התרוקן עד שפופינס נשארה לבד עם נהג האוטובוס.

אהלן חברים! כאן אוינק אוינק נהג האוטובוס חה חה חה Coolצחוקקריצה

אתם לא תאמינו איזה TZIPA סקסית עלתה לאוטובוס שלי היום! Tongue בנוסף גם לא זיינתי כבר הרבה ימים והייתי חרמן רצח! צחוק

קלטתי אותה מיד כזאת SEXUALNAIA PTI4KA! צחוק הייתי חם עליה בטירוף! TongueEvil Smile

קלטתי שהיא יושבת מצוברחת במושב שלה... בטח לא קיבלה זין צחוק

החלטתי להשתעשע קצת עם ה PTI4KA הזאת... נסעתי בכוונה בכביש עם בורות קריצה

חי חי חי ה PTI4KA קפצה על המושב וגם ה SISI שלה קיפצו Tongueצחוק

נסעתי לשטוף את האוטובוס ובאמצע השטיפה פתחתי את החלון... SEXUALNAIA PTI4KA נרטבה כהוגן צחוקצחוקצחוק

"נהג נהג מה אתה עושה?" כועס צעקה בעצבים ה PTI4KA צחוק

"TZIPA למה את כועסת? את נראית נהדר ככה! MOKRAIA SEXUALNAIA PTI4KA!" החמאתי לה צחוק

תוך כדי הנסיעה גם שרתי בקולי קולות וחתכתי נהגים אחרים... מי יודע אולי החצאית תתעופף ואיזה חורצ'יק יציץ Tongueצחוקקריצה

ל SEXUALNAIA PTI4KA נמאס מהתעלולים שלי! היא קמה, הביטה לעברי בעיניי השטן המלוכסנות שלה ודרשה שאחזיר לה את ה 6 שקל שהיא שילמה על הנסיעה צחוק

"TZIPA שלי את לא צריכה 6 שקל את צריכה זין איכותי!" צעקתי בהתלהבות ושלפתי מתחתוניי את חזיריק הקשיח Tongueצחוק

עיניה המלוכסנות של פופינס נפתחו לרווחה והיא מיד התנפלה על חזיריק הקשיח ומצצה אותו במציצה חמה ורטובה! Tongueמוחא כפייה

פופינס תפסה אותי בזין והובילה אותי למושב האחורי של האוטובוס Star

"קדימה אוינק אוינק בוא תטעם את ה MOKRAIA SEXUALNAIA PTI4KA שלי!" צחוק צעקה בחרמנות פופינס ונשכבה על גבה על המושב המרווח Tongue

זחלתי בין רגליה והתנפלתי עם לשוני על ה ROZAVAIA MOKRAIA PTI4KA שלה! Tongueצחוק

"אתה צודק! עבודה טובה! כל הכבוד! עלית על זה! (ליקקתי את שני החורים בו זמנית! Tongue) תענוג לעבוד איתך! הספקת הרבה היום!" גנחה פופינס צחוק

אחרי כמה דקות פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך גדול מרוח על פניה היפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מדהים!" Tongueמוחא כפייה

פופינס השובבה הפכה אותי על הגב והתיישבה עם החורים הרטובים שלה על פניי! אחחחח איזה טעייייים גרררר גררררררר Tongueמוחא כפייה

היא התנפלה בחרמנות על חזיריק הקשיח ועל ה DVE LISII PTI4KI שלי ובלעה את כולם ב MOKRII ROTIK שלה חיוך גדולצחוק

לפתע פופינס חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי ב NOJKI שלי! אני VALASATAIA PTI4KA הוווווווווו יסססססססס צחוק

משם פופינס המשיכה לנשוך אותי ב BA4KI וב SEXUALNAIA JOPA שלי Tongueצחוק

שנינו בערנו מחרמנות!!! פופינס התיישבה על החוי שלי כשהיא עם ישבנה אליי והתחילה לקפץ עליו בשקיקה! מוחא כפייה

"אמאל'ה אמאל'ה תן לי את החזיריק היפה שלך חזק ועמוק בכוס הרטוב שלי! קדימה תן לי ב MOKRAIA PTI4KA!" שרה פופינס צחוק

"אני חייב לספר לכם איזה סיפור... עשיתי שקש פראי עם בחורה לא נורמלית ששוב עושה אותי מטושטש!" שרתי וראיתי את ה JAPETZ של פופינס מטושטש צחוק

פופינס הסתובבה לכיווני והמשיכה לדהור על החוי הקשיח שלי במרץ! Tongue

לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של MOKRAIA PTI4KA ו MOKRII DALBAYOB צחוקצחוקצחוק פופינס שוב חשפה את שיניה החדות ואכלה כהוגן את אוזניי ואת צווארי בעלי עור קטיפתי וורדרד Tongueצחוק

זחלנו לקצה המושב ובספירה ל 3 הרמתי את ה PTI4KA הסקסית שלי באוויר Tongue

חי חי חי PTI4KA יודעת לעוף! עפה ממש טוב על חזיריק הקשיח וחירפנה אותי עם ה JAPETZ העסיסי שלה שהשתקף בחלון של האוטובוס! Tongueמוחא כפייה

עשיתי עם פופינס טיול באוטובוס והתיישבתי איתה על כיסא הנהג! צחוק פופינס המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית Star

הרמתי שוב את פופינס באוויר והקפצתי אותה בחזרה למושב האחורי. השכבתי אותה על המושב וזימברתי אותה במיסיונרית חמה ומטריפה! Tongue

"אל תעשה סיפור מכל הזיינים של אחרים שנכנסים לי לחורים! היום אתה כאן אבל מחר אתה פתאום נעלם ואני רוצה סיפוק לחורים שלי כל הזמן!" שרה פופינס השרלילה צחוק

"את לא ענית לי בוואטס אפ... לא!

אני לא עניתי לך בפייס יה יה!

את לא ענית לי בסנאפצ'ט...

ואני לא עניתי לך בוייז! מי שולח בוייז? חחח" שרתי ושנינו התפקענו מצחוק צחוקצחוקצחוק

קמנו... פופינס נשענה על החלון והמשכתי לדפוק אותה עמוק וחזק בפיזדה! Evil Smile

"את לא ענית לי בטינדר!

גם לא באינסטגרם... טוב חאלס!

את לא ענית לי בטוויטר!

עד שעשית עליי שאזם!

וגילית שאני מר זיין!

אז מיד זינקת עליי ודרשת שקש!" שרתי ופופינס ממש יצאה מדעתה צחוק

ראינו את ההשתקפות שלנו דרך החלון של האוטובוס ואמרנו זה לזו "היי!" שובב צחוק

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המושב והמשכתי לפרק לה ת'פיזדה הרעבה! Star

"בדרכך אל הזיון את תחשבי מיד מסלול מחדש אם פתאום הזין תפוס! שאלתי חברות שלך מאיפה להתחיל כדי לשכב איתך? כי לא פיצחתי את הקוד שלך... חברות שלך ענו לי: תצטייד בזין ביצועיסט והיא שלך!" ApproveTongue סיפרתי לפופינס צחוק

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! מוחא כפייה

"הווו יססס נהגוס דלביובוס אתה מגרה אותי!" שרה פופינס צחוק

הסתובבנו והמשכתי לזמבר את פופינס בכוס הרטוב כשהיא שוכבת על הבטן! Star

"אני עושה KAYFAVAT בפיזדה שלך עכשיו!" Tongue צעקתי בחרמנות צחוק

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! Evil Smile

"כשאנשים שומעים על התאבון המיני שלי הם פותחים עיניים בתדהמה Shocked גאד דאם איך שאתה יודע לזיין!" Cool החמיאה לי פופינס ומיד עשיתי שריר! צחוק

SEXUALNAIA PTI4KA קצת התייבשה אז הייתי חייב להרטיב אותה במיידי עם הזרע שלי כדי לעשות אותה שוב MOKRAIA Tongueצחוקצחוקצחוק

פופינס התיישבה בפוזת הכלבה המריירת והתנפלה על החוי שלי במציצה מטורפת! מוחא כפייה

היא ריירה עליו גוד גוד ואחרי זמן מה מילאתי את פיה בכמות מדהימה של זרע חם! Star

פופינס הביטה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק PTI4KA!" Tongueצחוק וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהStarחיוך גדולאצבע למעלהPigPartyחיוך

חברים אם גם אתם תופסים בחכה שלכם MOKRAIA PTI4KA אל תתנו לה להתייבש! תזיינו אותה עמוק וחזק בכל החורים כאילו אין מחר! כי היא MOKRAIA SHLUHA! Evil Smileצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה ענקקקקקקקקקקקק! TongueTongueTongue

הפיזדה שלך כ"כ MOKRAIA גררררר אוחחחחחח TongueTongueTongue

ודירצ'קה פופקי שלך כ"כ SEXUALNAIA Tongueצחוקמוחא כפייה

סקסית תפתחי לכבודי את החורים במהרה אני רוצה KAYFAVAT בהם כל הלילה! Tongueצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים המדהימים שלך סקסית שלי! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

742

אוינק אוינק המנהל השובב גולש בחורים של המורה פופינס בסרי לנקה! Tongueצחוקקריצה

שלום חבריי החרמנים! כאן שוב אהוב ליבכם וזיינכם אוינק אוינק! Cool

תשמעו העבודה הקשה השתלמה והפכתי למנהל בית ספר! Tongue ואתם יודעים מה זה אומר? שיש הרבה מורות סקסיות בעלות פופקות נפלאות בחדר המורים! מוחא כפייה ויש אחת שווה במיוחד וזאת אוקטביה פופינס הברונטית המלוכסנת בעלת פופקה עסיסית וחצופה! נדלקתי על הפופקה שלה ממבט ראשון! הייתה זאת אהבה אנאלית חסרת גבולות! צחוק

הייתי ממש דלוק עליה ולא ידעתי איך להתחיל איתה... מהיכרות עם המורה פופינס גיליתי שהיא אוהבת לגלוש, גם אני אוהב לגלוש! Star החלטתי להזמין אותה לטוס איתי לסרי לנקה לחופשה מהחלומות! Tongue

"ואווו פופינס את נראית נפלא היום!" החמאתי למורה פופינס שהייתה לבושה בשמלה סקסית שחורה ונעלי עקב חיוך גדול

"תודה רבה המנהל אוינק אוינק!" ענתה פופינס וליכסנה עוד יותר את עיניה המלוכסנות מהתרגשות צחוק

"גברת פופינס מה דעתך לקחת קצת חופש מהתלמידים החרמנים ולטוס איתי לסרי לנקה על חשבוני? את אוהבת לגלוש, אני אוהב לגלוש... נעשה שם חיים משוגעים!" Star הצעתי בהתלהבות לגברת פופינס.

"WOW זה נשמע נפלא! ממש הפתעת אותי המנהל אוינק אוינק" יצאה מגדרה המורה פופינס מוחא כפייה

ביום למחרת עלינו לטיסה לסרי לנקה. איך שנחתנו תפסנו את הגלשנים שלנו ורצנו לחוף. כל אחד אוחז בגלשן שלו חיוך גדול

הגענו לחוף וגילינו שאין גלים... חיכינו חיכינו ועדיין לא היו גלים מבולבל

"תשמעי פופינס אני רואה שאין בינתיים גלים, אז מה דעתך להעביר את הזמן בהמתנה לגלים בליקוק פופקה ומציצת זין?" הצעתי לפופינס חיוך

"כן נשמע רעיון מצוין!" ענתה לי פופינס חיוך גדול

הורדתי את החוטיני של פופינס והתנפלתי עם לשוני על הפופקה העסיסית והטעימה שלה! Tongue איזה אוצר היא החביאה מתחת לשמלת המורה שלה Starצחוקקריצה

פופינס הסתובבה והתנפלה על החזיריק הקשיח שלי במציצת כריש מטורפת! ממש אכלה ובלעה אותו השרמוטה הקטנה Tongueצחוק

כעבור כמה דקות... פופינס הוציאה את הזין שלי מהפה ואמרה:

"אוינק אוינק WTF לא בדקת בתחזית גלים לפני שהזמנת טיסה? באנו לגלוש או לעשות ליקוק פופקה ומציצת זין כל היום?" צחוקצחוקצחוק

"אופס שכחתי! הראש שלי היה עסוק בזה שאני הולך לקבל ממך זיון!" התוודיתי בפניה של פופינס צחוקEmbarrassed

"מה??? נראה לך שעכשיו תקבל זיון? עד שלא יהיו גלים לא יהיה זיון!" כועס צעקה פופינס והחטיפה לי סטירה צחוק

הייתי ממש נואש והחלטתי לפנות לאלת הגלים גברת פופקה צחוק

"אלת הגלים גברת פופקה! אלת הגלים גברת פופקה!" צעקתי לעבר הים צחוק

"כן חמודי מה קרה?" שאלה אלת הגלים גברת פופקה שהופיעה לפתע מהים חיוך גדול

"אלת גלים גברת פופקה את חייבת לעזור לי! תשלחי בבקשה גלים! הגעתי בטיסה ארוכה מארץ ישראל והזיון שלי עם TZIPA פופינס תלוי בגלים שלך!" הסברתי לאלת הגלים גברת פופקה ונופפתי עם ידיי כשכולי נסער צחוק

"אין שום בעיה אוינק אוינק אני אשלח גלים בתנאי שתעשה לי ירידה!" Tongue צעקה בהתלהבות אלת הגלים גברת פופקה.

בלי לבזבז אף שניה (לכו תדעו אולי המורה פופינס תברח ארצה ותגלוש על החוי של אחד התלמידים שלה צחוק) אלת הגלים גברת פופקה נשכבה על גבה על החוף ופתחה את רגליה לרווחה! צללתי לעבר הפיזדה הורדרדה שלה ועשיתי לה שם גלים גלים עם לשוני מוחא כפייה

"אתה על הסוס! וואוו! מדהים! זה באמת יפה! יוצא דופן! (ליקקתי את שני החורים בו זמנית! Star) תמשיך כך! סחטיין!" גנחה אלת הגלים גברת פופקה Tongueמוחא כפייה

אחרי זמן מה היא התחילה לרעוד והתנשפה קלות... אלת הגלים גברת פופקה גמרה כשחיוך גדול מרוח על פניה היפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מצוין!" Tongueמוחא כפייהStar

לפתע פתאום הופיעו גלים ענקיים! Tongue

"תעשה חיים אוינק אוינק" קריצה קרצה לי אלת הגלים גברת פופקה ונעלמה בים.

רצתי במהירות למלון וגררתי את גברת פופינס לחוף! היא התנגדה והחטיפה לי בדרך סטירות כי חשבה שאני מתחמן אותה כדי לקבל זיון צחוק

כאשר הגענו לחוף ופופינס ראתה את הגלים, היא קפצה על הגלשן בהתלהבות ושנינו התחלנו לגלוש בעירום על הגלים הגבוהים! מוחא כפייה פופינס הייתה בכזאת אקסטזה שאפילו מצצה לי תוך כדי הגלישה צחוקמוחא כפייה

אחרי הגלישה חזרנו לחוף ופופינס העיפה אותי על המיטה המרווחת שהייתה על החוף. כנראה מתנה מאלת הגלים גברת פופקה Tongueקריצה

פופינס התיישבה עם הפופקה שלה על פניי ועשתה לי פייסיטינג חינוכי! Tongue תודה לך אלת הגלים גברת פופקה בזכותך אני אוכל שוב פופקה! Tongueצחוק

פופינס התנפלה ברעב גדול על החוי הקשיח שלי ואכלה גם את שני חבריו הקירחים! ממש שיחקה בהם בפיה כאילו היו כדורי פינג פונג צחוק

פופינס השובבה גם חשפה את שיניה החדות ואכלה אותי בפראות ברגלי BABU גדולות שלי, במותניי ובפופקה הסקסית שלי! אחחחח פופינס את כזאת קינקית! Tongueצחוק

פופינס לא יכלה עוד וממש טפטפה מהפיזדה... היא התיישבה על חזיריק הקשיח כשהיא עם גבה אליי והתחילה לדהור עליו בפראות! מוחא כפייה

"ירידה טובה וזיון פצצה יקנו את ליבה של כל אישה! אני פושפושמן ממולח!" שרתי בהתלהבות וטפחתי על ישבנה של פופינס Tongue

פופינס הסתובבה והמשיכה לדהור עליי כשהיא עם פניה אליי חיוך גדול

"אני מזדיינת בפראות מנענעת את גופי! גונחת בקולי קולות וכל השכנים מתחרפנים!" גנחה פופינס ונענעה את גופה בפראות Tongueצחוק

תפסתי את ה SISI של פופינס ומיששתי אותן בשקיקה! Star

"הווו יססס תמשש את ה SISI שלי! טיטמן כמוך יודע בדיוק איך לעשות את זה שאני אתחרפן מתענוג!" גנחה פופינס והתחרפנה מתענוג בזמן שמיששתי את ה SISI שלה Approve

לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של גולשים נודיסטים חרמנים! זה היה נפלא! צחוק

פופינס שוב חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי בפראות באוזניי ובצווארי צחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את המורה הסקסית שלי באוויר חיוך גדול

העפתי אותה על החוי הקשיח שלי בחוף הנטוש עד שלפתע ראיתי לפנינו מראה. תודה לך אלת הגלים גברת פופקה את גדולה! צחוק העפתי את פופינס מול המראה וריירתי על ישבנה שקיפץ ומחא כפיים! מוחא כפייה

התיישבתי על הכורסה (שוב תודה לך אלת גלים! קריצה) ופופינס המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! Star

הרמתי שוב את פופינס באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה במיסיונרית חמה ורטובה! Tongue

"תן לי קצב עד בלי דיי זיונים הם כל חיי! אתן לך קונטרות ואיי ואיי ואיי!" שרה פופינס ונתנה לי קונטרות ואיי ואיי ואיי! Tongueמוחא כפייה

עברנו לעמידה! פופינס נשענה על עץ דקל ופירקתי אותה בפיזדה בעמידה! Evil Smile

"מצאתי אחלה בחורה! אחת שכל יום זין רוצה!" שרתי וטפחתי על ישבנה המקפץ של פופינס אוהבת הזיינים Tongue

"אני אוהב POEBIVAT אותך! PAGANIAT SVOI HUI V TVOEI PIZDE!" שרתי לפופינס ועשיתי זאת עם החוי שלי עמוק וחזק! Evil Smileצחוק

תוך כדי הדפיקה פופינס התחילה להתגנדר מול המראה וגם אמרנו זה לזו "היי" שובב במראה צחוק

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה ת'פיזדה! Pig

"הזיון סוחף אותי כן קדימה דפוק אותי! אני רוקעת ברגליי תספק לי זיון איכותי!" שרה פופינס ורקעה ברגלה צחוק

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! Star

"את מריחה כמו בושם צרפתי ויש לך כוס קטן ואיכותי! פיזדמן כמוני מריח כוס איכותי ממרחקים!" שרתי והסנפתי את הכוס שלה ממרחק Tongueצחוק

הסתובבנו והמשכתי לדפוק את פופינס בפיזדה כשהיא שוכבת על הבטן חיוך גדול

"את TZIPA סקסית בטירוף! אחת כמוך עולה במחשבות מלוכלכות של כל זכר חרמן!" שרתי והתחרמנתי מהפופקה המקפצת של פופינס חיוך גדול

"בחרתי בך להיות לי גבר אמיתי! פרחים ושוקולד לא יקנו אותי! חוי איכותי הווו יססס גרר גרר אתה כוסמן שלי!" שרה פופינס וגנחה מהתרגשות Tongueצחוק

"יש לך JAPETZ מדהים! תסמכי על באטמן שכמותי שיתן לך פליקים כמו שצריך!" שרתי והפלקתי על ה JAPETZ העסיסי של פופינס! Tongueמוחא כפייה

פופינס נהייתה קצת צמאה וביקשה לשתות את הזרע שלי! Tongue

היא הסתובבה והתנפלה על החוי שלי. היא מצצה אותו בפוזת הכלבה המריירת וריירה עליו כהוגן עד שהשפרצתי בפיה כמות מדהימה של זרע חם שעשה גלים גדולים בפה שלה! Tongueצחוק

פופינס הביטה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק פושפושמן!" צחוקמוחא כפייהTongue וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהStarחיוך גדולחיוךאצבע למעלהCoolPigBeerParty

חברים יקרים שווה להיות מנהל בית ספר ולזמבר פיזדות סקסיות כמו של אוקטביה פופינס! Tongue

אני באטמן, כוסמן ופושפושמן ממולח! מזיין השרמוטות האולטימטיבי! פותח חורים של כלבות רעבות וממלא פיות בזרע גלי! הווווווו יססססססססססססססס Evil Smileצחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהייייייייים!!! TongueTongueTongue

אז מה פיזדמן הקשיח שלי עשה לך גלים טובים בפיזדה? Tongueצחוקצחוקצחוק

סקסית קניתי את הכוס שלך כי אני כוסמן הווווו יאההההה!!! TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוק

סקסית ה JAPETZ שלך בדוגי גלים גלים! החוי שלי בא לגלוש עליו! Tongueצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים הנפלאים שלך סקסית שלי! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

743

המנהל אוינק אוינק מתקן את המוניטין של המסעדה שלו

על ידי זימבור TZIPA פופינס בחורים הרעבים שלה! Tongueצחוק

שלום חברים יקרים שמי חוייצ'יק ואני מלצר במסעדה של מר אוינק אוינק חיוך גדול

אני מאוד גאה לעבוד במסעדה של מר אוינק אוינק, הוא אחלה גבר! ויעידו על כך כל השרמוטות שמבקרות במסעדה צחוקקריצה

יום אחד הגיעה למסעדה TZIPA ברונטית מלוכסנת עיניים! חתיכה מטריפה בעלת פופקה שובבה וחצופה! Tongue מיד ניגשתי אליה... יהיה לי העונג לשרת אותה Star

"שלום גבירתי מה תרצי להזמין?" שאלתי אותה חיוך גדול

"שלום המלצר חוייצ'יק (היה רשום לי על התג), אני רוצה להזמין סטייק ואני נורא ממהרת אז אני אשלם ישר" אמרה ה TZIPA המלוכסנת ונתנה לי שטר של 200 שקל.

חזרתי כעבור כמה דקות עם הסטייק ועודף...

"הנה גבירתי הסטייק שלך, קבלה ועודף" אמרתי לה בחיוך ושמתי לה את הכל על השולחן חיוך

כעבור כדקה...

"אהההה המלצר חוייצ'יק מיד תיגש לפה!" צעקה TZIPA פופינס בעצבים ונופפה לעברי עם ידה צחוק

"מה קרה גבירתי?" שאלתי אותה בבילבול.

"המלצר חוייצ'יק! בסטייק יש שיערות והעודף שנתת לי מזויף!" צעקה בהיסטריה פופינס צחוק

"גבירתי נראה לי את מתבלבלת..." אמרתי וגיחכתי בתוכי... פאק היא עלתה עליי Shocked

"בדקתי טוב את השטרות האלה, הם מזוייפים! המלצר חוייצ'יק אני דורשת זיון כאן ועכשיו אחרת המנהל שלך ידע הכל!" Evil Smile איימה עליי TZIPA פופינס צחוק

לא הייתה לי בררה לעשות את מבוקשה אחרת היו מפטרים אותי. הלכנו לצד... פופינס נשענה על השולחן והבליטה את ישבנה התפוחי. הורדתי את החוטיני שלה, פתחתי את ישבנה והתנפלתי עם לשוני על חור התחת המדהים שלה! Tongue דווקא היה שווה לעשות את התעלול הקטן שלי מוחא כפייה רק מה הייתי קצב מאוכזב, לא קיבלתי תחת עם שיערות בכיצחוק

אחרי שאכלתי טוב טוב את התחת של פופינס, היא הסתובבה והתנפלה על החוי הקשיח שלי! Star אולי קוראים לי חוייצ'יק אבל החוי שלי ממש מפלצת! Evil Smile

"כן כן קחי אותו SUKA! אם את מתעקשת תאכלי אותו!" Evil Smile אמרתי לה והיא צחקקה עם הזין בפיה השרמוטה הקטנה צחוק

"אני עכשיו אוכל אותו במקום הסטייק עם השיערות שהבאת לי!" צעקה בחרמנות פופינס צחוק

"יופי חוייצ'יק עכשיו תדפוק אותי!" Tongue דרשה פופינס ונעמדה בדוגי על השולחן צחוק

לקחתי את הרגליים שלי וברחתי משם בצעדים קטנים ומהירים שנשמעו היטב בכל המסעדה צחוק

"חוייצ'יק MUDAK חכה חכה עכשיו הכל יוודע למנהל שלך!" צעקה פופינס וניחמה את החורים הרעבים שלה צחוק אין חוייצ'יק היום קריצה

אהלן יקיריי אני המנהל אוינק אוינק ואני מנהל מסעדה קטנה ושובבה! חיוך גדול המוטו שלי במסעדה הוא: "תאכלי חוי עם שיערות ותשתקי!" חחח סתם סתם צחוק

בדיוק ספרתי את השטרות כשלפתע פרצה למשרד שלי TZIPA ברונטית מלוכסנת עיניים Shockedצחוק

"המנהל אוינק אוינק שלום לך! אני לקוחה קבועה במסעדה. אתה מעסיק מלצר אחד חוייצ'יק. אתה יודע מה הוא עשה? הוא נתן לי סטייק עם שיערות ועודף עם שטרות מזויפים!" התלוננה פופינס והדגימה איך היא בודקת את השטרות עם העיניים.

"גברת פופינס אני לא מבין למה צריך לבדוק את השטרות כ"כ ביסודיות עם העיניים, לא מספיק עם היד?" שאלתי אותה וגיחכתי לעצמי צחוק

"עם היד אני יכולה לעשות לך בזין ושטרות בודקים עם העיניים!" הסבירה לי פופינס צחוק

"הווו גברת פופינס אני מאוד אשמח שתעשי לי עם היד בחוי שלי!" Tongue צעקתי בהתלהבות צחוק

עמדתי כשחיוך דבילי מרוח על פניי והקשבתי לפופינס שליטפה לי את החוי וסיפרה איך המלצר חוייצ'יק ברח כשהיא הבליטה את ישבנה וחיכתה לדפיקה טובה צחוק

"גברת פופינס אל תדאגי! אני אזמבר אותך גוד גוד שתהיי מבסוטית! אני חייב לתקן את המוניטין של המסעדה שלי דחוף!" הבטחתי לגברת פופינס שהתנפלה על הזין שלי במציצה חמה ומטריפה! Tongueמוחא כפייה

פופינס נשכבה על המיטה במשרדי ופתחה את רגליה לרווחה! זחלתי על המיטה, הדבקתי את לשוני לפיזדה שלה והתחלתי בתיקון המוניטין של המסעדה שלי צחוק

פופינס ממש KAYFAVALA וגנחה: "אתה אדם דגול! תמשיך כך! מדהים! יוצא דופן! (ליקקתי DVE DIRKI בו זמנית! Tongue) זה באמת יפה! אתה על הסוס! אתה מלקק אחלה את הכוס! וואו!" Tongueמוחא כפייה

אחרי כמה דקות פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך גדול מרוח על פניה היפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מצוין!" Tongueמוחא כפייה

פופינס הפכה אותי על הגב ורקדה עם ישבנה הסקסי על פניי! ממש הוציאה את זעמה על ה ROTIK וה NOSIK שלי צחוק אחחח איזה תחת סקסי וטעים! ממש התמוגגתי ממנו! הסנפתי וליקקתי אותו בשקיקה! Tongue

גברת פופקה מלוכסנת התנפלה על הזין הקשיח שלי ואכלה אותו כהוגן! גם את הבייצלך החלקות שלי היא שליקלקה בפיה החם ברעב גדול! רק שלא תעשה מהן חביתה אמאל'ה Shockedצחוק

המלצר חוייצ'יק השאיר את פופינס ממש רעבה, אז היא התנפלה על גופי ואכלה אותי כהוגן ב NOJKI ב BA4KI וב POPKA הסקסית שלי Tongueצחוק

פופינס לא יכלה עוד ועשתה את מה שלשמו התכנסנו כאן... התיישבה על חזיריק הקשיח והתחילה לדהור עליו כשהיא עם גבה אליי Tongueמוחא כפייה

"וואי וואי איזה שרמוטה אני חבל"ז! וואי וואי כמה זין לתוכי אני מכניסה!" שרה פופינס והכניסה את הזין שלי עמוק וחזק לתוכה Tongueצחוק

"מה איתך? אצלי הכל מסתובב ורק עכשיו שמתי לב שאני לועס את התחתון שלך וואי וואי!" שרתי ולעסתי את החוטיני של פופינס Tongueצחוק

פופינס הסתובבה והמשיכה לדהור על הזין שלי כשהיא עם פניה אליי חיוך גדול

לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של אוכל תחת ואוכלת חוי! זה היה נפלא! Tongueמוחא כפייהצחוק

פופינס שוב חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי באוזניי ובצווארי Tongueאצבע למעלה

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר חיוך גדול

העפתי אותה על החוי הביצועיסט שלי מול המראה והתמוגגתי מהפופקה שלה שקיפצה ומחאה כפיים סוערות! מוחא כפייה

התיישבתי עם פופינס על הכורסה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית Star

הרמתי את פופינס שוב באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה! השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה במיסיונרית מטריפה! Tongue

"אתה יודע עוד לא מצאתי זין נוסף איכותי כמו שלך! אני רוצה את הזין שלך עשרים וארבע שעות ביממה!" Tongue שרה פופינס החרמנית.

"כמה נשים כמה זיונים אבל הפיזדה שלך הכי קטנה ואיכותית!" Tongue שרתי ופופינס ממש התמוגגה מהמחמאה שלי חיוך גדול

קמנו ודפקתי את פופינס עמוק וחזק בפיזדה מאחורה כשהיא נשענת על המדף Evil Smile

"הפיזדה שלך מבדרת לי את הזין! הגוף שלי באקסטזה הווו יססס אוחחח!" גנחתי צחוק

פופינס נעמדה מול המראה והתחילה להתגנדר בזמן שפירקתי לה ת'פיזדה! Star אמרנו זה לזו "היי" במראה זה היה ממש קינקי חה חה חה Tongueצחוק

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה וחזיריק הקשיח שלי המשיך לקדוח בכוס הרעב שלה! Cool

"כמה מציצות כמה זיונים כמה השפרצות לכל הכיוונים!" שרה פופינס צחוק

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! Star

"כשאני רואה סרט כחול זה מזכיר לי אותי ואותך בטירוף! שנינו שחקני פורנו הוו יססס!" שרתי ועשיתי שריר צחוק

הסתובבנו והמשכתי לפמפם את פופינס בפיזדה כשהיא שוכבת על הבטן חיוך גדול

"אנשים מספרים לי שראו אותך עם כל מיני שרמוטות! תיזהר אם לא יהיה לך מספיק כוח בשבילי במיטה!" Evil Smile הזהירה אותי פופינס צחוק

"חוי שלי מספר אחד בעולם! הוא מפנק את הפיזדה שלך חבל"ז!" חיוך גדול שרתי והפלקתי על ישבנה המקפץ של פופינס Star

"כשאנחנו עושים שקש סוער יש זיקוקים מעלינו! אני שואבת אותך עכשיו עם הפיזדה שלי... עכשיו אתה בתוכי!" שרה פופינס ושאבה את חזיריק הקשיח לפיזדה שלה צחוק

פופינס נהייתה ממש רעבה... בכל זאת לא אכלה את הסטייק שלה צחוק אז היא ביקשה לאכול את הזרע הטעים והמשביע שלי Approveקריצה

היא התיישבה בפוזת הכלבה המריירת והתנפלה על חזיריק הקשיח! ממש שאבה אותו לפיה וריירה עליו ברעב גדול! מוחא כפייה

אחרי זמן מה הגעתי לאורגזמה מטורפת ומילאתי את פיה של פופינס בכמות מדהימה של זרע חם! חיוך גדול

היא חייכה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק חוייצ'יק!" Tongueמוחא כפייהStarצחוק וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueחיוך גדולStarמוחא כפייהחיוךPigCoolEvil SmileParty

חברים יקרים עשיתי זאת! החזרתי את המוניטין של המסעדה שלי! Tongueמוחא כפייה

פופינס ממשיכה לבקר במסעדה שלי באופן קבוע ומזמינה תמיד סטייק עסיסי ברוטב זרע! כי פופינס יודעת מה זה זרע איכותי Cool חזיריק קשיח IN חוייצ'יק OUT כי פופינס יודעת מה טוב לחורים המלוכסנים שלה! Tongueצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהים! TongueTongueTongue

איך אהבת את הסטייק שלי? כל פעם יש תוספות חדשות! צחוקצחוקצחוקקריצה

סקסית תשאבי אותי לתוכך! עכשיו אני ב JOPA שלך! TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוק

SUKA מלוכסנת קחי את החוי שלי! ואם את מתעקשת תאכלי אותו! Tongueצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים החתיכים שלך סקסית שלי! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

744

אוינק אוינק זוכה בתחרות "שחקו כמו פלה פופינס" ומבקיע בחורים שלה! Tongueצחוקקריצה

אהלן חברים! כאן שוב יקירכם אוינק אוינק מפרק הפיזדות הרטובות ומפמפם הישבנים הלוהטים! Evil Smileצחוקקריצה

אני מאוד אוהב כדורגל ואני מעריץ את השחקנית הכי טובה וסקסית בעולם פלה פופינס! Tongue

אני תמיד יושב מול ה TV שלי ומתענג על הביצועים שלה עם הכדור! Star

אני אוהב גם לשלוף את חזיריק הקשיח ולאונן על הפופקה המטריפה של פלה פופינס שאותה היא מנענעת בלהט על המגרש מוחא כפייה

יום אחד גיליתי שיש תחרות "שחקו כמו פלה פופינס". שיחקתי וזכיתי בתחרות יאאאאהההוווו!!! Tongue רצתי כמו מטורף בבית והפלקתי עם חזיריק הקשיח על הקירות! צחוק "היי בן זונה מה אתה עושה תירגע!" גער בי חזיריק הקשיח צחוק "אל תדאג מותק קשיח שלי עוד מעט תבקיע בחורים של פלה פופינס!" Tongue עודדתי אותו.

הגעתי לוילה ענקית עם מגרש כדורגל פרטי. דפקתי על הדלת ופלה פופינס בכבודה ובעצמה פתחה לי הדלת! הלסת שלי נפלה! איזה פצצה כוסית ברונטית מלוכסנת עיניים נתגלתה לפניי! והפופקה שלה פשוט מעלפת! במציאות היא ממש SLADKAIA KANFETKA! Tongueמוחא כפייה

"שלום לך אוינק אוינק, חיכיתי לך בשקיקה!" אמרה לי פופינס וקרצה עם העין המלוכסנת שלה קריצה

"שלום פלה פופינס אני מעריץ אותך בטירוף! אני לא מאמין שאני עומד מולך!" חיוך גדול אמרתי לפלה פופינס ונעצתי את עיניי בפופקה שלה.

"אני מאוד שמחה לשמוע אוינק אוינק. אז לעניינינו... כל גול שאתה מבקיע אתה מקבל משהו כייפי, ברגע שאני מבקיעה לך גול אתה הולך!" הסבירה לי פופינס את החוקים.

פלה פופינס נעמדה בשער, שמתי את הכדור על הדשא...

לקחתי תנופה גדולה, בעטתי מכל הלב והבקעתי לפופינס גול! Tongue "גוללללללללללל!!!!" צעקתי כמו מטורף צחוקצחוקצחוק

"פששששש כל הכבוד אוינק אוינק! זכית בליקוק פופקה!" בישרה לי פופינס על הפרס הכייפי שלי חיוך גדול

היא נשענה על השער והבליטה את התחת העסיסי שלה. הורדתי את החוטיני מישבנה, פיסקתי אותו והתנפלתי עם לשוני על חור התחת המרשים שלה! איזה חור קטן ומתוק יאמיי יאמיי! Tongueמוחא כפייה

אכלתי אותו בשקיקה! הרגשתי בחלום! זה אמיתי? אני אוכל פופקה של פלה פופינס? TongueShockedצחוק

אחרי שסיימתי לאכול את התחת של פלה פופינס קיבלתי עוד בעיטה חיוך

לקחתי שוב תנופה אדירה והבקעתי לפלה פופינס גול! מוחא כפייה

ישששש יששששש עשיתי זאת שוב! Tongue

"כל הכבוד אוינק אוינק זכית במציצת זין!" צעקה פופינס, שלפה את חזיריק הקשיח מתחתוניי והתנפלה עליו במציצה חמה ומטריפה! Tongueמוחא כפייה

"PASASI HUI HUESOSKA!" צעקתי לה וזיינתי את פיה המתוק חיוך גדול

אחרי מציצת הזין הבקעתי לפלה פופינס עוד גול וזכיתי בזיון בפופקה!!! Tongueמוחא כפייה

פופינס נשענה על השער והשחלתי את חזיריק הקשיח עמוק לישבנה! Star

"גולללללללללללל! הבקעתי לך גול בפופקה!" צעקתי צחוקצחוקצחוק

זיינתי אותה בפופקה בחושניות מטריפה! אחח איזה תחושה מדהימה להשחיל את פלה פופינס בפופקה הסקסית והרעבה שלה עם חזיריק הקשיח! מוחא כפייה

אחרי 3 ניסיונות הגיע תורה של פלה פופינס לבעוט לי לשער. נעמדתי בפוזה של שוער מקצוען וחיכיתי לבעיטה של פופינס. היא לקחה תנופה קלה והבקיעה לי לחיבורים! Ouchבכיצחוק

"גוללללללל! (צעקה פופינס) זהו אוינק אוינק הפסדת! הגיע זמנך ללכת!" חיוך הודיעה לי פלה פופינס. הלכתי בבושת פנים עם חזיריק הקשיח תלוי בין רגליי מבולבלצחוק אוףףף רציתי עוד הפתעות של פלה פופינס צחוק

חזרתי הביתה אבל לא ויתרתי! שיחקתי שוב בתחרות "שחקו אותה כמו פלה פופינס" וזכיתי עוד פעם! אני כזה תותח הידד לי! CoolApprove

באתי שוב לאחוזה של פלה פופינס שלא האמינה ששוב היא פוגשת את הזיין של המדינה! Coolצחוק

"אוינק אוינק שוב אתה? אתה כזה אובססיבי אין דברים כאלה!" גיחכה פלה פופינס ונעמדה בשער.

הייתי כל כך נלהב שזכיתי שוב, עד שבעטתי בכזאת עוצמה שהכנסתי את פלה פופינס לשער ביחד עם הכדור צחוקצחוקצחוק היא נחתה בתוך השער עם הכדור כשהיא שוכבת על הגב ורגליה פתוחות לרווחה! אחחחחח מה אני רואה? פיזדה ורודה ורטובה! גררררררררררררררררר TongueTongueTongue

"גוללללללללללללללללללללל" צעקתי כמו מטורף ועשיתי גליץ' לתוך השער צחוק התגלשתי על הבטן, הוצאתי את לשוני השובבה והדבקתי אותה לפיזדה של פופינס! Tongueמוחא כפייהStar

"אתה צודק! עבודה טובה! עלית על זה! (ליקקתי כוס ותחת בו זמנית! Tongue) כל הכבוד! הספקת הרבה היום! תענוג לעבוד איתך!" גנחה פופינס מוחא כפייה

אחרי כמה דקות מענגות במיוחד פלה פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך ענקקקקקקק מרוח על פניה היפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מדהים כל הכבוד!" TongueStarמוחא כפייה

פלה פופינס נעמדה בשער ושוב הבקעתי לה גול! אני כזה תותח אין דברים כאלה! TonguePigParty

מרוב התלהבות הצמדתי את הנעל שלי לאוזן והתקשרתי לאישתי היקרה גברת אוינק אוינק צחוק

"הלו גב' אוינק אוינק תקעתי גול!" צעקתי בהתלהבות לתוך הנעל צחוק

"כל הכבוד אוינק אוינק איזה תותח אתה! אוינק אוינק אתה שומע? תקעתי נוד!" צעקה גברת אוינק אוינק אוינק ותקעה לי נוד באוזן צחוק

פלה פופינס צחקקה ותפסה אותי בידי. היא העיפה אותי על המיטה שהייתה בתוך השער והתיישבה עם ישבנה על פניי Star

היא התנפלה על החוי הקשיח שלי ועטפה אותו עם שפתיה החושניות ופיה החם! גם את הביצלך הקירחות שלי היא בלעה כל אחת לחוד ואת שתיהן יחדיו! Tongueמוחא כפייה היא גם עשתה לחזיריק הקשיח מציצת פוליש טיזרית ושובבה אחחח הרגה אותי גברת פלה פופינס... איזה פה יש לה אלוהים! Star

ליקקתי את חור התחת הטעים שלה והתמוגגתי מכל רגע! חיוך גדול

לפתע פופינס חשפה את שיניה החדות והתחילה לנשוך אותי בנשיכות ממזריות בכל חלקי גופי. אחחח איזה נשכנית מטורפת היא! אפילו אישתי גב' אוינק אוינק לא נושכת אותי בטוסיק צחוק

קמתי מהמיטה והבקעתי עוד גול! שמתי חולצה על הראש ורצתי לכיוון המיטה, שם פופינס חיכתה עם רגליים פתוחות לרווחה! Tongue הבקעתי את החוי שלי לפיזדה שלה והיא התחילה לקפץ עליי בפוזת הבוקרת ההפוכה חיוך גדול

"פתחי את רגליך לחזיריק הקשיח שלי, אני רק עליך מפנטז!" שרתי לפלה פופינס וזימברתי אותה בישבן צחוק

פופינס הסתובבה והמשיכה לקפץ עליי אנאלית כשהיא עם פניה אליי! חיוך גדול

"לא רוצה זין עקום ונבול רוצה זין ישר וקשיח!" צחוק שרה פלה פופינס והתענגה על הזין הקשיח שלי שהיה עמוק בישבנה Tongue

לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של כדורגלן מתחיל דלביוב וכדורגלנית מקצוענית נימפומנית! זה היה נפלא! Tongueצחוק

פלה פופינס שוב חשפה את שניה החדות ונשכה אותי באוזניי ובצווארי! אחח איזה כדורגלנית נשכנית היא מה זה זה? צחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פלה פופינס. העפתי אותה באוויר כשהחוי שלי מפלח את הפופקה העסיסית והרעבה שלה! Evil Smile ראינו את המחזה הזה במראה שהייתה תלויה על השער! אחחח זה היה נפלא! Tongueמוחא כפייה

התיישבתי על הכורסה ופלה פופינס המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע האנאלית! Tongue

הרמתי את פלה פופינס שוב באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה במיסיונרית אנאלית מטריפה! מוחא כפייה

"אני לא יכול לחיות יום בלי להשחיל אותך בחורים הקטנים שלך!" שרתי לפופינס צחוק

קמנו והמשכתי להשחיל את פלה פופינס בתחת בעמידה כשהיא נשענת על השער חיוך גדול

תוך כדי הדפיקה פלה פופינס גם התגנדרה מול המראה ואמרנו זה לזו היי שובב במראה! Tongue

פלה פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה ת'ישבן Star

"יופי יופי מעולה אתה מכונת השקש שלי!" שרה פלה פופינס צחוק

עברנו לכפיות פרועות וסוערות! Tongue

"אני מבקיע גול עם הזין שלי בשערי הכוס שלך! יססס בעיטת מספריים מונחות על המיטה!" צעקתי וזיינתי את פלה פופינס בבעיטת מספריים צחוק

החזרתי את החוי לתחת של פופינס והמשכתי לזמבר אותה בכפיות אנאליות סוערות! Evil Smile

הסתובבנו וזיינתי את פופינס בתחת כשהיא שוכבת על הבטן! Tongue

"חזיריק שלך כ"כ שרמנטי! אי אפשר לעמוד בפניו בלי להתמסר לו מיד!" שרה פלה פופינס צחוק

"לא רוצה כוס יבש ומצ'וקמק רוצה כוס רענן ורטוב!" שרתי ופירקתי לפלה פופינס את הכוס והתחת! Evil Smile

עברנו לדוגי אנאלי עצבני! Evil Smile

"הווו יססס אתה מכונית המרוצים שלי! קדימה תן לי בתחת במהירות 200 קמ"ש!" Tongue גנחה פלה פופינס וקיבלה את מה שדרשה צחוק

"וואוו וואוו או לה לה השקש איתך ממש גודה גודה!" שרה פלה פופינס צחוק

"זונה שלי את החלום הרטוב שלי! חזיריק שלי מרייר אוחחח!" Tongue שרתי צחוק

פלה פופינס נהייתה ממש צמאה מהשקש הפרוע וביקשה להתרענן קצת עם קוקטייל השפיך שלי Tongueצחוק

היא התיישבה עליי ב 69, הרימה את הטוסיק שלה למעלה והתנפלה על חזיריק הקשיח שלי במציצה חמה ורטובה! היא גם זיינה אותי בתחת עם האצבע שלה עמוק וחזק גררררר TongueEmbarrassed

דחפתי לישבנה את החרוזים ממתכת ואחרי זמן מה מילאתי את פיה בכמות יפה של קוקטייל השפיך שלי! מוחא כפייה

פלה פופינס הביטה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא שפיך: "אוינק אוינק גודה גודה!" Tongueמוחא כפייהצחוקStarחיוך גדולחיוךPigEvil Smileאצבע למעלהParty וגרגרה את הזרע בגרונה! "גרררר גרררררר" Tongueמוחא כפייהצחוקStar

הייתי ממש מותש מהשקש הסוער עם פלה פופינס אז החלטתי לצלצל לגב' אוינק אוינק ולספר לה על זה צחוק

"הלו גב' אוינק אוינק! הלו כואב לי הזין! פלה פופינס גמרה לי אותו!" צעקתי לה בטלפון צחוק

"מההההההה? רק תעז לחזור הביתה מנוול! אני אחתוך לך את החוי!" צעקה גב' אוינק אוינק בעצבים! Shockedמבולבלצחוק

חברים נראה לי שאני אשאר לחיות באחוזה של פלה פופינס, יש לה חורים טעימים, רעבים ורטובים! למה לי לחזור לגב' אוינק אוינק שפותחת את שעריה פעם בחודש? לפלה פופינס אני יכול להבקיע 24/7 היא חולה על זה! היידד לפלה פופינס! היידד לחורים המלוכסנים והרעבים שלה! Tongueצחוקמוחא כפייה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה נפלא!!! TongueTongueTongue

נהניתי בטירוף להבקיע בחורים שלך גרררר גרררר!!! Tongueמוחא כפייהEvil Smile

סקסית אני מכונת השקש שלך ואת מכונית המירוצים שלי! הוווו יסססס!!! Tongueמוחא כפייהStar

סקסית תקעתי גול! תקעתי גול בפיזדה וב JOPA שלך! Tongueצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים הרעבים שלך סקסית שלי Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

745

אוינק אוינק נציג חברת חשמל משלם חוב גדול ומזמבר בתמורה עזה פופינס שרלילתית! Tongueצחוקקריצה

שלום חברים יקרים שמי מר פופינס ואני ברנש מגניב שאוהב לעשות דברים מעניינים ומרתקים! Cool

יום אחד התחשק לי לי לקנות עזה. שמעתי מכמה חבריי הדלביובים שאפשר לעשות הרבה דברים עם עזה... היא הרבה יותר שווה מאישה וכמעט ולא מתלוננת וחופרת צחוק

הגעתי לרפת של מר ג'ירפה שהוביל אותי לראות כמה מהעזות שהיו אצלו במלאי. בחנתי בסקרנות כמה מהן ואת עיניי צדה עזה כוסית ברונטית מלוכסנת עיניים בעלת פופקה עסיסית ושובבה! Tongue

קראו לה עזה פופינס חיוך גדול

"מה מה!" עשתה העזה ונענעה בישבנה צחוק

מיד שילמתי עליה ולקחתי אותה לביתי! ממש מציאה נפלה בחלקי, לא הבנתי מה פרח יפה כמוה עושה בשדה קוצים צחוק

העזה עלתה על המיטה שלי ובחנה אותי בעיניה המלוכסנות חיוך

אחחח היא כזאת סקסית אמרתי לעצמי ושלחתי את ידי לישבנה... היא זזה קלות "מה מה!" צחוק

לא התאפקתי... פיסקתי את פלחי ישבנה והדבקתי את לשוני לחור התחת שלה! Evil Smile

אכלתי לה את התחת בשקיקה להפתעתה הרבה והיא ניסתה להתחמק ממני... אבל לשוני נדבקה חזק לישבנה צחוק

סובבתי אותה אליי ודחפתי את הזין שלי לפיה השובב Tongue

"לא לא מה אתה עושה? מה מה!" צעקה העזה בהפתעה אבל זרמה איתי קריצה

היא מצצה לי את הזין במציצה עמוקה ורטובה! ממש אכלה אותו השרלילה הקטנה! מוחא כפייה

אחרי המציצה הנפלאה שלה באתי לזיין אותה אבל לפתע היא נתנה לי ביס בחוי וצעקה:

"PIZDANUTII HUI!" וברחה Shockedמבולבלצחוק

"KAZA EBANAIA לאן את הולכת???!!!" צעקתי לעברה של הפיזדה צחוק

הייתי עצבני והחלטתי ללכת לישון. ה KAZA הזאת עוד תחזור אליי בזחילה צחוק

היה אמצע הלילה, ישנתי כשפתאום נשמעו בלי סוף דפיקות בדלת "טוק טוק טוק! טוק טוק טוק!"

"מר פופינס תפתח זאת אני ה KAZA שלך!" צעקה עזה פופינס צחוק

"שרמוטה את לא רואה מה השעה? אני ישן!" כועס אמרתי לה בכעס.

"אל תכעס מר פופינס בוא תעשה לי ירידה ותקבל זיון של החיים!" Tongueקריצה פיתתה אותי העזה פופינס.

"מה באמת? בטח בשמחה!" Tongue אמרתי לה והייתי מבסוט עד השמיים מוחא כפייה

העזה פופינס נשכבה על גבה על המיטה ופתחה את רגליה לרווחה! הדבקתי את לשוני לדגדגן שלה ועשיתי לה שם ליקוק הוליוודי! TonguePartyStar

העזה פופינס לא נשארה אדישה וגנחה: "וואוו! מדהים! יוצא דופן! מחשבה יפה! (ליקקתי את שני החורים הרעבים בו זמנית! Tongueמוחא כפייה) סחטיין! חן חן! בדיוק! תמשיך כך!" Tongue

אחרי כמה דקות של שיכרון חושים העזה פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך מקסים מרוח על פניה היפות וגנחה: "מר פופינס זה היה מדהים! כל הכבוד!" Tongueמוחא כפייה

"יאללה בואי נזדיין!" צעקתי בהתלהבות Tongue

"אין לי כוח אני רוצה לישון" עידכנה אותי לפתע העזה פופינס ונרדמה מבולבלכועסצחוק

"אהההההה שרמוטה בת זונה!" כועס צעקתי בעצבים! יצאתי מהבית וטרקתי את הדלת. השרמוטה המשיכה לנחור כמו YOBANAIA KAZA שום דבר לא הפריע לה בלאט! צחוק

בבוקר נשמעו דפיקות חזקות בדלת... העזה פופינס התעוררה וחשבה שזה מר פופינס חזר אחרי הטיול הלילי שלו צחוק

"איפה הסתובבת כל הלילה? הלכת למכון? חחח" אמרה העזה פופינס וצחקקה. ואז פתאום היא ראתה שזה לא מר פופינס מבולבלצחוק

זה הייתי אני! מר אוינק אוינק התותח Cool נציג חברת החשמל שמנתק חשמל לשרמוטות מעצבנות שלא משלמות חשמל בזמן צחוק

"נעים מאוד גבירתי העזה, אני אוינק אוינק נציג חברת חשמל ובאתי לנתק לכם את החשמל, כי לפי מה שרשום לי פה מר פופינס לא שילם חשמל כבר חצי שנה" הסברתי לה את הסיטואציה הקשה צחוק

"לא לא מר נציג של חברת חשמל אל תנתק בבקשה את החשמל" אמרה העזה פופינס וקרצה לי קריצה היא חשפה ציצ מקפיץ וליקקה את שפתיה בחושניות צחוק

"הוווווו מממממ... אוקיי" מלמלתי והוצאתי כרטיס אשראי צחוק

חייגתי לחברת חשמל... "שלום אני רוצה לשלם חוב של מר פופינס וחברתו העזה פופינס" אמרתי לחברת חשמל ומסרתי להם את פרטי הכרטיס. "זהו פופינס יקירתי החוב שולם!" הודעתי לה בשמחה חיוך גדול

"הווו מר נציג של חברת החשמל אתה כזה גבר מדהים! בוא מהר לחדר שינה שלי ותקבל את המדליה שלך גבר גבר!" Tongueצחוק צעקה העזה פופינס בהתלהבות וקפצה עליי Star

נשאתי את פופינס לחדר השינה וקפצתי איתה על המיטה. פופינס התיישבה על פניי עם ישבנה המדהים והצמידה את חורצ'יק הטוסיק שלה לאף ולפה שלי. הסנפתי וליקקתי את המתוק הזה בשקיקה! יאמי יאמי! Tongue

פופינס התנפלה על חזיריק הקשיח ועל הבייצלך הקירחות שלי ואכלה את כל השלושה בחום ובאהבה! Heart ממש עשתה אהבה איתם! Tongueצחוק

ואז לפתע פופינס חשפה את שיניה החדות ואכלה אותי ברגליי BABU הגדולות שלי, במותניים הרגישות שלי ובפופקה הקטנה והשובבה שלי! אחחח היא ממש חירפנה אותי עם שיני ה KAZA החדות שלה צחוק

העזה פופינס לא יכלה עוד והתיישבה על חזיריק הקשיח כשהיא עם גבה אליי חיוך גדול

היא התחילה לרכוב על הזין כמו חולת זין אמיתית וגנחה כמו KAZA משוגעת צחוק

"יין עושה טוב לזין! יש כסף יש אישה! יש אישה אין כסף!" צעקתי כמו מטורף צחוק

פופינס הסתובבה והמשיכה לדהור עליי כשהיא עם פניה אליי חיוך

"סלח לי לח לי אתה חייב לפנק את הפושפוש שלי עד שהוא יהיה מבסוט!" שרה פופינס צחוק

לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של נציג חברת חשמל חרמן ועזה נימפומנית! זה היה נפלא! צחוק

פופינס שוב חשפה את שיניה העזתיות ונשכה אותי באוזניי ובצווארי צחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי אותה באוויר. העפתי אותה על חזיריק הקשיח מול המראה והתמוגגתי מהנוף המשגע שהיה במראה... JAPETZ סקסי ועסיסי מקפץ ומוחא כפיים! Tongueמוחא כפייה

התיישבתי עם פופינס על הכורסה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית Star

הרמתי שוב את ה KAZA הנימפומנית שלי באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה עמוק וחזק בפיזדה! Evil Smile

"הווו החזיריק שלך כ"כ ביצועיסט! אני אוהבת שאתה גורם לי להזיע!" גנחה פופינס צחוק

נעמדנו ופופינס נשענה על המדף. השחלתי את חזיריק הקשיח לכוס שלה ופירקתי אותה בעמידה! Tongue

"אם את לא מקבלת שקש איכותי זאת שערורייה! אבל אל תדאגי חזיריק שלי נותן ביצועים מדהימים! הרגעתי את פופינס שממש רעדה מהתרגשות צחוק

פופינס התגנדרה קצת מול המראה וגם אמרנו זה לזו "היי" במראה צחוק

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לנענע אותה בפיזדה! חיוך גדול

"הווו יססס אתה כזה מר זיין! הביצועים שלך צריכים להיות מוצגים בתערוכה!" מוחא כפייה צעקה בהתלהבות העזה פופינס בזמן שנגנבה מהזין שלי Tongueמוחא כפייה

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! Tongue

"תתייחסי בכבוד לחזיריק הקשיח הוא נותן זיון מלכותי לפושפוש שלך!" Cool עידכנתי את פופינס שהסכימה איתי ב 100 אחוז צחוקקריצה

הסתובבנו ודפקתי את פופינס כשהיא שוכבת על הבטן חיוך גדול

"איזה שקש איכותי נתת לי אני קוראת לך עכשיו להדרן! הווו יססס אוחחח אוחחח!" גנחה פופינס Tongueצחוק

"הווו כן תקפיצי את התחת שלך בום בום שקה לקה!" צחוק צעקתי בטירוף והפלקתי על התחת המקפץ של פופינס Tongueמוחא כפייה

"אין יותר שום סקס מעפן רק שקש איכותי ומשובח!" Approve בישרתי לפופינס שצהלה ושמחה! צחוק

"הווו יססס תן לי זימבור טוב בכוס! תגרום לי להיות מסופקת כ"כ שאצא להפסקת פרסומות!" שרה פופינס צחוק

פופינס הודיעה לי שהיא ממש צמאה ומאוד רוצה לחלוב את חזיריק הקשיח שלי עד הטיפה האחרונה! Tongue

היא התיישבה עליי ב 69, הרימה את התחת שלה למעלה והתחילה למצוץ לי את הזין ולשחק עם האצבע בחור התחת שלי חיוך גדול

ליקקתי את שני החורים שלה ברעב גדול ואחרי זמן מה השפרצתי כמות מדהימה של זרע לפה המתוק שלה חיוך גדול

"ה OTSOSNIK שלך משהו משהו הווו יססס!" גנחתי בטירוף Tongueצחוק

פופינס חייכה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק PIZDANUTII" Tongueצחוקמוחא כפייהStarPigParty וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהחיוך גדולStar

חברים יקרים כפי שאתם רואים יש תמורה למעשים טובים! שימחתי את העזה פופינס וקיבלתי ממנה שקש סוער! תשמח אישה והיא תפתח בשבילך את הפיזדה! יש אישה יש פיזדה! יש עזה פופינס יש שקש סוער עד אור הבוקר! TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוק

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהים!!! TongueTongueTongue

אחחח סקסית איזה כיף היה לזיין EBANAIA KAZA! אני OTEBAL אותך כהוגן! TongueEvil Smileקריצה

סקסית PIZDANUTII HUI שלי שואל איפה את? כישפת אותו עם הפיזדה שלך צחוקצחוקצחוק

אחחח סקסית ה ATSOSNIK שלך משהו משהו! פשוט מדהים! גררררר חררררר אוחחחח Tongueמוחא כפייה

ד"ש לחורצ'יקים המדהימים והטעימים שלך סקסית שלי! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

746

הבלש אוינק אוינק חוקר את היעלמות הויברטור ואז חוקר את החורים של גב' פופינס! Tongueצחוק

שלום חברים יקרים שמי הבלש אוינק אוינק ואני אוהב לאונן בזמני הפנוי! Tongueצחוק
חזיריק הקשיח שלי ממש פסיכופט! אוהב להשפריץ 24/7 Wacko חושב יש לי זמן לשטויות שלו צחוק
יש אחת שכנה שלי גברת פיזדה. היא אוהבת להקשיב ליד הדלת שלי איך אני מאונן ולאונן גם. היא גם מטפטפת בטירוף מהכוס כשהיא מאוננת, קבוע יש לי שלולית ליד הדלת צחוק
יום אחד אוננתי להנאתי על הכורסה ושמעתי את גברת פיזדה מאוננת מאחורי הדלת. לא יכולתי להשאיר עלמה חרמנית במצוקה! העפתי את חזיריק הקשיח ורצתי לכיוון הדלת חיוך גדול
"גברת פיזדה שוב את מאוננת ליד הדלת שלי? תראי איזה שלולית עשית פה... יורד ממש גשם מהפיזדה שלך! מה דעתך להיכנס אליי? אני אפנק אותך טוב טוב בפיזדה עם חזיריק הקשיח!" Cool אמרתי לה ונופפתי מולה עם חזיריק הקשיח צחוק
"אחחחחחחח אוחחחחחח כןןןןןןןןןןןןןן אני רוצה!!!" Tongue גנחה גברת פיזדה, תפסה את הזין שלי וקפצה לדירתי צחוק
גברת פיזדה נשענה על המיטה והרימה את ישבנה למעלה. פיסקתי את פלחי ישבנה הסקסיים והתנפלתי בליקוק חושני על חור התחת שלה! אכלתי אותו טוב טוב! כזה מתוק ושובב יאמי יאמי! מוחא כפייה במהלך הליקוק גברת פיזדה המשיכה לטפטף עליי מהפיזדה... היא ממש המטפטפת הלאומית! צחוק
גברת פיזדה הסתובבה והתנפלה על הזין שלי! ממש אכלה אותו בטירוף הזונה הקטנה! Tongue
מצצה אותו עמוק וחזק כמו משאבה אוראלית וגם שיחקה בפיה עם הבייצלך החלקים שלי מוחא כפייה
לפתע הטלפון שלי צלצל... עניתי לטלפון וגברת פיזדה המשיכה למצוץ, לא יכלה להתנתק מהזין שלי צחוק
"אוינק אוינק מדברת גברת פופינס. אתה חייב לבוא דחוף! דבר מאוד חשוב נעלם אצלי!" צעקה גברת פופינס בדאגה באוזן שלי צחוק
"טוב גבירתי אני כבר מגיע!" אמרתי לגברת פופינס (גברת פיזדה הפסיקה למצוץ והביטה לעברי מלמטה בעיניים בוחנות Disapprove)
"המממ גברת פיזדה אני מאוד מצטער אני חייב לרוץ! הנה קחי כפיצוי תות!" חיוך גדול אמרתי לה ונתתי לה תות יפיפה! Star
"תדחוף את התות הזה לתחת שלך!" כועס צעקה לי בעצבים גברת פיזדה ועזבה בהפגנתיות את דירתי צחוק
הגעתי לגברת פופיניס שפתחה לי את הדלת כשחיוך גדול מרוח עלך פניה היפות חיוך גדול מדובר בעלמת חן מלוכסנת בעלת פני אמזונה מיער לח ורטוב, גופה כשל דוגמנית וישבנה תפוחי וסקסי להפליא! הוא דרש הפלקה מיידית! Evil Smileצחוק
גברת פופנס ליטפה את חזיריק הקשיח שלי והחמיאה לי על גודלו וקשיחותו קריצה
"מר אוינק אוינק מדובר במקרה חמור ביותר! הויברטור שלי נעלם! אתה חייב למצוא אותו!" התחננה גברת פופינס צחוק
בתור התחלה בדקתי בכל מיני פינות בביתה של גברת פופינס, לאחר חיפוש יסודי בכל הפינות ובכוס של גברת פופינס, הודעתי לה שאני אצא לחקור את עניין העלמות הויברטור! Approve
"רגע רגע אוינק אוינק, לפני שאתה הולך בוא תעשה לי ירידה! הפיזדה שלי חרמנית ואני חייבת ירידה כי ויברטור אהובי לא לידי ואני מתפוצצת!" צחוק צעקה גברת פופינס וגררה אותי למיטה.
גברת פופינס נשכבה על הגב ופתחה את רגליה לרווחה. זחלתי כמו נחש חרמן לעבר הפיזדה שלה והתחלתי לעשות עם לשוני בלגאן בשני החורים שלה Tongueצחוק
פופינס ממש התחרפנה וגנחה: "מצוין! לך על זה! מדליק! בואינה אתה חיה! זה יותר טוב! (ליקקתי את שני החורים של פופינס בו זמנית! Tongue) מעולה!" מוחא כפייהצחוק
אחרי זמן מה פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך גדול ומלוכסן מרוח על פניה היפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מדהים! כל הכבוד!" Tongueמוחא כפייה
כמו שהבטחתי לפופינס השארתי את החורים שלה ב STANDBY ויצאתי לשטח לחקור את העלמות הויברטור Cool
גיליתי דבר מדהים! פאק פופינס לא תאמין! רצתי במהירות בחזרה לביתה של פופינס כדי לספר לה את החדשות המרעישות! Star
"גברת פופינס גברת פופינס! אני יודע היכן הויברטור שלך! מר פופינס גנב אותו ומחזיק אותו כבן ערובה מכיוון שאת לא מחזירה לו את הכרטיס אשראי שלו שלקחת, כי הוא מבזבז הרבה כסף על וודקה!" סיפרתי לפופינס ההמומה צחוק
"הווו איזה מנוול! בוא אוינק אוינק תדפוק אותי מיד! חוי אמיתי גדול וקשיח יותר טוב מויברטור!" צעקה בחרמנות פופינס ותפסה אותי בחוי צחוק
פופינס העיפה אותי על המיטה והתיישבה עם ישבנה על פניי. הסנפתי וליקקתי את הכוס והתחת שלה בהנאה גדולה בזמן שהיא התעלסה עם חזיריק הקשיח ועם הבייצלך השובבות שלי Tongueצחוק
לפתע פופינס נקשה עם שיניה בממזריות והתנפלה על גופי הורדרד והעדין עם שיניה החדות Shockedצחוק צעקתי והתפתלתי מצד לצד כמו ויברטור בתוך פיזדה ועל זה קיבלתי גם נשיכות בישבן צחוק
פופינס בערה מחרמנות ועוד שניה הייתה נוגסת לי בחוי צחוק
היא עלתה עליי ברכיבה הפוכה והתחילה לקפץ במרץ על חזיריק הקשיח Tongue
"הזין שלי אוהב פושפוש חם ורטוב כמו שיש לך!" מוחא כפייה צעקתי בהתלהבות ונעצתי את עיניי בחדירה הרטובה! Evil Smile
"לילות לבנים אנחנו שני אנשים שכל הזמן עסוקים בזיונים! קירות נסדקים והמיטה מתפרקת הווו יאההה!" שרה פופינס צחוק
פופינס הסתובבה והמשיכה לדהור עליי כשהיא עם פניה אליי. לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של פושפושון קשיח ופושפושית רטובה צחוק
פופינס שוב חשפה את שיניה האימתניות ונשכה אותי באוזניי ובצווארי Tongueצחוק
זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר. העפתי אותה במרץ על חזיריק הקשיח מול המראה והנענגתי על הפופקה העסיסית שלה שקיפצה בטירוף ומחאה כפיים Tongueמוחא כפייה
התיישבתי עם פופינס על הכורסה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית חיוך גדול
הרמתי שוב את פופינס באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה במיסיונרית מטריפה! Star
"מילות שקש לחשנו אחד לשני והרבה הבטחות הבטחנו וקיימנו! עכשיו הפושפוש שלי והחזיריק שלך מרוצים!" שרה פופינס וליטפה אותי באוזניי עם אצבעות כפות רגליה צחוק
"מה הזיון הזה עושה לך! מזדיין איתך כמו משוגע! אני לא יכול להירגע!" שרתי בשיגעון צחוק
קמנו מהמיטה והפופינס נשענה על האופניים. תקעתי את את החוי שלי עמוק לפיזדה שלה ופירקתי אותה לגורמים! Evil Smile
"תמיד יש זמן לזיון! יש ירח מלא ואווירה ממש חבל"ז!" שרה פופינס צחוק
פופינס התחילה להתגנדר מול המראה וגם אמרנו זה לזו "היי" שובב Tongueצחוק
גבירתי חובבת הויברטורים התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפמפם אותה כהוגן בפיזדה! Star
"אז בואי לכאן ותני לי קונטרות מעולות! ואיך החום פתאום עולה! חזיריק שלי עוד רגע מקבל התקף לב מהתענוג!" שרתי והפלקתי על הפופקה של פופינס Tongue
זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! חיוך גדול
"אני רואה שאתה מאהב מושלם! אתה לא שוכח אף פרט קטן שאני אהיה מסופקת מהזיון!" שרה בשמחה פופינס חיוך גדול
"אני תותח כבד בזיונים! חזיריק שלי איכותי כמו סיגר של קובה!" שרתי ועינגתי את הפושפוש של פופינס מוחא כפייה
הסתובבנו והמשכתי לדפוק את פופינס כשהיא שוכבת על הבטן! Star
"אני נזכר בפושפוש הרטוב שלך מתחיל לזוז לי האגן!" שרתי והזזתי את האגן כמו רקדן! Tongue
"חזיריק שלך טעים כמו קרמלה!" שרה פופינס צחוק
"אני זוכר את הפוזה שאת כ"כ אוהבת לקבל את החזיריק שלי עמוק וחזק! זאת פוזה דוגי הווו יססס!" צעקתי בהתלהבות ופירקתי את הפיזדה של פופינס Tongue
פופינס הודיעה לי שהיא ממש רעבה ורוצה שאני אמלא את פיה השובב בכמות טובה של זרע חם וטעים מבית היוצר של חזיריק הקשיח חיוך גדול
היא התיישבה עליי ב 69, דחפה לי אצבע בטוסיק והתחילה למצוץ בשקיקה את חזיריק הקשיח. הסנפתי וליקקתי את חור התחת שלה ונדהמתי מיופיו מהמשגע! מוחא כפייה
אחרי כמה דקות השפרצתי לפיה של פופינס כמו מדהימה של זרע חם וטעים! Tongue
היא הביטה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק קרמלה!" צחוקTongueמוחא כפייהStar וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהStarחיוך גדולPigPartyאצבע למעלה
חברים יקרים אני ממש שמח שנהייתי בלש! לא רק שאני חוקר מקרים מעניינים ומאתגרים, אני גם חוקר חורים רטובים ורעבים על בסיס קבוע! בזכות השרמוטות הנימפומניות ששוכרות את שירותיי! Tongueצחוק תודה לך מר פופינס שגנבת לאישתך את הויברטור, בזכותך זימברתי לה ת'צורה! למלוכסנת השובבה בעלת הפופקה החצופה! Tongueצחוקקריצה
סוף
שרונוש סקסית שלי היה ענקקקקקקקקקקקקקק!!! TongueTongueTongue
מקווה שהפושפוש החם והרטוב שלך לא מציק לך בלילות! צחוקצחוקצחוק
אני נזכר בפושפוש החם והרטוב שלך חזיריק שלי רוקד סמבה! צחוקצחוקצחוק
סקסית פושפוש שלך וחזיריק שלי עושים אהבה בלילות לבנים! Tongueצחוקקריצה
סקסית ד"ש לפושפוש ולחורצ'יק המתוק שלך! Evil Smile
Heart Hug
Lavelle

747

אוינק אוינק הדלביוב רב עם חברתו גברת פיזדה ועם שכנתו אוקטביה פופינס! אבל החרמנות בוערת והם מזדיינים עד אור הבוקר! Tongueצחוקצחוקצחוק

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק ואני גר עם חברתי גברת פיזדה. אנחנו זוג ממש מטומטם ואנחנו כל הזמן רבים! ולמה זה? כי היא זונה קטנה ולא ממושמעת! כועסצחוק
יום אחד חזרתי הביתה וגברת פיזדה התנפלה עליי צחוק
"דלביוב איפה היית? תמצוץ ת'ציצי שלי!" צעקה גברת פיזדה ודחפה את פניי לציצי שלה צחוק
"פיזדה אל תגידי לי מה לעשות! אני אוכל את הבונבונים שלך גם בלי שתבקשי! זונה קטנה!" הסברתי לה צחוק
"אהההה בן זונה! Mother Fucker! קדימה תלקק את הפופקה שלי עכשיו!" צעקה גברת פיזדה, נשענה על השייש ודחפה את הפרצוף שלי לתחת שלה צחוק
אומנם היא מרגיזה אותי אבל יש לה תחת מדהים וטעים בטירוף! אכלתי לה את חור התחת בשקיקה וגרגרתי כמו חתול מבסוט Approveצחוק
גברת פיזדה הייתה סופר רעבה לזין שלי אז היא נשענה לכיוונו ועטפה אותו עם שפתיה החמות Tongue
"קדימה Huesoska תמצצי את הזרג הקשיח שלי! כן זונה קטנה שלי את עושה עבודה מדהימה!" החמאתי לה וזיינתי את פיה הקטן Star
השכנים שלנו ממש התעצבנו והתחילו לדפוק לנו על הקירות בעצבים צחוק (חחח שרון הייתה השכנים העצבניים צחוק)
לא נרגענו והתחלנו לקלל זה את זו גם במהלך השקש הפרוע אז השכנים הזמינו לנו משטרה Shockedצחוק
בא שוטר מלוכסן וקשוח (שרון צחוק) ולקח אותי לתחנת המשטרה. הסברתי בחדר החקירות שהכל בסדר ואני לא אפריע יותר למנוחת השכנים, פששש איזה לחץ ניצלתי צחוק
חזרתי מתחנת המשטרה ופגשתי בחדר מדרגות את גברת פופינס שמשכירה אצלי דירה. פאק נתפסתי! כבר הרבה זמן אני מבטיח לה לתקן את המזגן בדירה Embarrassed
"שלום לך מר אוינק אוינק! תגיד מה קורה עם התיקון של המזגן שלי?" שאלה גברת פופינס בידיים שלובות וב Zlaia Morda צחוק
"כן כן גברת פופינס בקרוב אני מסדר לך" חיוך עניתי לה ונכנסתי לדירה שלי להתארגן למסיבה.
"חכה חכה מה אני אעשה לך!" מלמלה לעצמה גברת פופינס ועשתה אגרוף מאיים צחוק
אחרי שאוינק אוינק הלך למסיבה גברת פופינס החליטה להתנקם בו! היא התיישבה באמצע חדר המדרגות ועשתה חירבון גדול! צחוקצחוקצחוק

אחרי שהיא עשתה את מעשה הקונדס היא הוציאה את המנורה בחדר מדרגות צחוק

חזרתי מהמסיבה עייף אך מאושר חיוך גדול האור בחדר מדרגות לא נדלק אז עליתי לדירתי בחושך מוחלט. הייתי שיכור מידי כדי להאיר עם הטלפון דביל שכמוני צחוק
לפתע הרגשתי שדרכתי בתוך משהו רך וכמעט נפלתי Shocked הריח היה נורא! Deadצחוק
"איכס WTF? מי חירבן פה!?" כועס צעקתי בעצבים צחוק
שמעתי את הדלת של גברת פופינס נפתחת... היא צחקה בצחוק מרושע: "חה חה חה דרכת על החירבון!" ואז טרקה את הדלת צחוק
בערתי מעצבים וכל הלילה הייתי עסוק בלנקות את ה Gavno של גברת פופינס צחוק
יום אחד טיילתי בקניון כשלפתע צלצלה אליי גברת פופינס... אוף שוב הבת זונה הזאת... מלמלתי לעצמי.
"כן גברת פופינס" עניתי לה.
"אוינק אוינק מתי אתה מתקן לי את המזגן?" שאלה אותי גברת פופינס.
לא היה לי כוח לתקן את המזגן והעדפתי להמשיך לטייל בקניון... אבל הבטחתי לגברת פופינס שבקרוב אני בא אליה ומתקן לה את המזגן צחוקקריצה
גברת פופינס כעסה בטירוף! כועסצחוק
רציתי להשתין אז נכנסתי לשירותי גברים בקניון. נעמדתי מול המשתנה, שלפתי את חזיריק והתחלתי להטיל את מימי חיוך גדול
לפתע מהתא פרצה גברת פופינס וצעקה בזעם: "אוינק אוינק מתי אתה מתקן לי את המזגן?" וברחה צחוק
יום אחד ישנתי ושמעתי את הטלפון שלי מצלצל, הצצתי וראיתי שזאת הייתה גברת פופינס. יאללה שוב הדלביובקה הזאת מציקה לי חשבתי לעצמי. קמתי והלכתי להתקלח... גברת פופינס המשיכה לצלצל אליי ללא הפסקה! פאק איזה שרמוטה נודניקית! כועסצחוק
התעצבנתי ודפקתי לה בכעס בדלת...
"נו מה את כזאת נודניקית?" צעקתי עליה אחרי שהיא פתחה לי את הדלת.
"תתקן כבר את המזגן יא שקית אשפה! צלצלתי אלייך הרבה פעמים!!!" הסבירה לי גברת פופינס בכעס.
"ישנתי!" Star עניתי לה.
"כשהתעוררת לא יכולת לענות???" שאלה שאלה אותי גברת פופינס בסקרנות.
"התקלחתי!" חיוך גדול עניתי לה.
"לא יכולת לנגב את היד ולענות???" Ermm שאלה בהלם גברת פופינס.
"כשאני ישן אני ישן! כשאני מתרחץ אני מתרחץ!" Approve עניתי לה בגאווה צחוק
"אוינק אוינק עכשיו אתה הולך לתת לי זיון מעולה על זה שעיצבנת אותי ולא תיקנת לי עד עכשיו את המזגן! ואחרי הזיון אתה תתקן את המזגן! הבנת זין חרמן שלי!" צעקה פופינס, תפסה אותי בזין ומשכה אותי לדירתה צחוקצחוקצחוק
היא נשכבה על המיטה, פתחה את רגליה לרווחה והזמינה אותי לפיזדה שלה! Tongue
זחלתי כמו תולעת חרמנית והדבקתי את לשוני לדגדגן שלה! Star
"כשאני יורד אני יורד!" הכרזתי בחגיגיות Coolצחוק
פופינס ממש יצאה מדעתה וגנחה: "מרשים מאוד! טוב מאוד! מרנין! מגיע לך בונוס! וואלה! נהדר! ידעתי שאתה יכול! (ליקקתי כוס ותחת בו זמנית! Party) אתה גדול! צחוק
אחרי זמן מה פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך מקסים ומלוכסן מרוח על פניה היפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מדהים! שיחקת אותה! Tongueמוחא כפייה
"את רואה פופינס כשאני יכול אני יכול!" אמרתי בגאווה Approve
פופינס החרמנית הפכה אותי על הגב והתיישבה עם הפופקה הסקסית שלה על פניי! חיוך גדול ליקקתי והסנפתי את חור הטוסיק הקטן וטעים שלה! נעים מאוד חורצ'יק קטן ושובב העונג כולו שלי! Handshake
פופינס שחשקה כבר בטירוף בחזיריק הקשיח התנפלה עליו ומצצה אותו בחום ובאהבה חסרת גבולות! גם את הבייצלך הקטנות והשובבות שלי היא שליקלקה בפיה החם ושיחקה בהן מוחא כפייה
לפתע פופינס חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי בטירוף ברגליי, במותניי ובישבני TonguePig
צרחתי בטירוף והתגלגלתי מצד לצד כמו נקניקיה חרמנית צחוק
פופינס שטפטפה כבר מכל החורים התיישבה על חזיריק הקשיח כשהיא עם גבה אליי והתחילה לדהור בטירוף! Tongue
"המתחרות אמרו לי: פופינס את חיה בסרט! לא מתייחסת אליהן ותמיד תופסת את הגבר הכי שווה בשכונה!" שרה פופינס צחוק
"כשזה יבוא לי זה יבוא לי! אז אני נותן זיון אטומי! את האובייקט המיני שלי!" שרתי צחוק
לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו שובב של מאהבים חרמנוביצ'ים! זה היה נפלא! Tongueצחוק
פופינס שוב חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי באוזניי ובצווארי! Starצחוק
זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר חיוך גדול העפתי אותה באוויר על חזיריק הקשיח מול המראה ושנינו נגנבנו מה JAPETZ שלה שקיפץ במרץ ומחא כפיים מוחא כפייה
התיישבתי עם פופינס על הכורסה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! Star

הרמתי שוב את פופינס והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה ונתתי בה עמוק וחזק במיסיונרית מטריפה כשרגליה על כתפיי! Evil Smile
"כשאני מזדיינת המיטה תוססת כמו ספארי! יש כאלה שמוותרים אבל אני לא מאלה! לא מוותרת אף פעם לכבוש זיין אמיתי!" שרה פופינס צחוק
עברנו לעמידה! דפקתי את פופינס עמוק וחזק בפיזדה כשהיא נשענת על האופניים! חיוך גדול
"תביאו סטולי תביאו קרח! וואלה מה נסגר איתי? בא לי שקש פראי וחייתי!" שרה פופינס צחוק
נעמדנו מול המראה ואמרנו לזה לזו היי בזמן שפופינס התגנדרה מול המראה צחוק
"כולם חשבו שזה יעבור לי... זה פשוט אני וכלום לא יעזור לי! תביאו לי כוסית תביאו לי קונדום!" שרתי צחוק
פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה ת'צורה! Evil Smile
"תמיד מחפשת זין מעולה! ככה זה אני כי זה זורם לי בדם!" שרה פופינס צחוק
"אם אתה דרומי אם אתה צפוני אף אחד לא מזיין כ"כ טוב כמוני!" שרתי ועשיתי שריר צחוק
התהפכנו והמשכתי לזמבר את פופינס כשהיא שוכבת על הבטן! Star
"אין יותר טוב מזיון! אין יותר טוב מזיון! כשאני בתוך כוסית אני מרגיש כמו בפרארי!" שרתי בהתלהבות בזמן שרכבתי על הפרארי המלוכסנת שלי צחוקקריצה
"אני חמה כמו יולי אוגוסט! מאהבים מגוונים יש לי... חוליגנים ופנאטים, ירושלמים, נתנייתים, קריית גתים, חיפאים!" שרה פופינס צחוק
"בזיון אני נותן ת'נשמה! כשאני מזיין אני מזיין ועושה הכל כדי שאמא שלי תהיה גאה!" שרתי בגאווה צחוק
פופינס כבר התחילה להזיע בטירוף (חה חה חה עדיין לא תיקנתי לה את המזגן צחוק) אז היא ביקשה שאני ארענן אותה קצת עם הזרע המרענן שלי Tongueצחוק
היא התיישבה מעליי ב 69, הרימה את הישבן שלה למעלה, דחפה לי אצבע לטוסיק והתחילה למצוץ לי במציצה חמה ומטריפה! מוחא כפייה
אחרי כמה דקות השפרצתי בטירוף לפיה הלוהט! Tongue פופינס הביטה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק אובייקט מיני!" Tongueצחוקמוחא כפייה וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהStarחיוך גדולאצבע למעלהPigParty
חברים יקרים לבסוף עמדתי בהבטחה ותיקנתי לשכנתי פופינס את המזגן! איזה בעל דירה טוב אני נכון? Cool בזכותי יש לפופינס הרבה לילות מרעננים ללא לחות בפיזדה ולי יש הרבה לילות של שקש סוער איתה! הייד לי! הייד לחזיריק הקשיח והייד לשכנתי המלוכסנת והחרמנית! Tongueמוחא כפייהצחוק
נ.ב
האקסית שלי גברת פיזדה מצאה לעצמה איזה דושבאג מעפן שעסוק יותר בעצמו מאשר בה ובחורים שלה צחוקצחוקצחוקקריצה
סוף
סקסית את חמה כמו יולי אוגוסט ואני המאהב הפרטי שלך כי אף אחד לא מזיין טוב כמוני! צחוקצחוקצחוק
סקסית כבשת אותי! אני הזיין שלך לנצח! Tongueצחוקקריצה
אין יותר טוב מזיון עם פופינס, בתוכה אני מרגיש כמו בפרארי! Tongueצחוקמוחא כפייה
ד"ש לחורצ'יקים המתוקים שלך סקסית שלי! Evil Smile
Heart Hug
Lavelle

748

אוינק אוינק ואוקטביה פופינס בדייט!
רואים סרט, מתעצבנים, רבים, משלימים
ומקנחים בשקש פרוע!
Tongueצחוק

שלום חברים יקרים כאן שוב אוהבכם אוינק אוינק ובפי בשורה משמחת במיוחד! Star
הזמנתי לדייט את הנסיכה המלוכסנת אוקטביה פופינס! והיא הסכימה! Tongue
רבים וטובים ניסו את מזלם לפניי אבל היא בחרה בי ובחזיריק הקשיח שלי! נה נה נה נה נה! Partyצחוק
הזמנתי את פופינס לראות איתי סרט... כן אני יודע זה די נדוש וצפוי אבל זה מהלך מוכח ומשם הדרך למיטה קצרה במיוחד! ואם רואים את הסרט על המיטה אז אפשר אפילו להזדיין תוך כדי! Tongue עלמות החן מתחרמנות מהר מצפיה משותפת בסרט כך סיפר לי הגורו שלי חזיריק הקשיח! קריצה
אם כך אוקטביה פופינס הגיעה לביתי החמים והנעים כשהיא לובשת מכנס דפוק אותי! Shockedצחוק מכנס קצר מידי אם אתם שואלים אותי... חזיריק הקשיח קיפץ משמחה! צחוק וזה בטח מה שעשו כל החרמנוביצ'ים שראו אותה בדרך כועס
טוב החלטתי להבליג ולא לייצר סקנדל מיותר קריצהצחוק
השענתי את פופינס על השייש, הורדתי את המכנס האסור שלה ואת החוטיני והתחלתי ללקק לה את התחת בשקיקה! Tongue היא אהבה בטירוף את לשוני השובבה על החורצ'יק שלה! מוחא כפייה
פופינס הסתובבה והתנפלה על חזיריק הקשיח כאילו לא ראתה זין שנים! צחוק ממש אכלה אותו במציצת הכריש המפורסמת שלה מוחא כפייהצחוק
בזמן המציצה הרצתי לעצמי בראש איך פופינס הלכה ברחוב וכל הזבלנים ריירו על התחת שלה שהיה עטוף במכנסון הזה! כועסצחוק התעצבנתי ונשכתי את פופינס שצעקה בטירוף וברחה צחוקבכי
פאק מה עשיתי? אני כזה דלביוב! אההההההההההההההההה צעקתי והתחלתי לתלוש שיערות צחוק
לא ישנתי כל הלילה... מחשבות רבות התרוצצו בראשי Ermm
למחרת יצרתי קשר עם פופינס אהובתי Embarrassed
"אני לא רוצה לשמוע אותך!" צעקה פופינס בכי
"פופינס סליחה הייתי מסטול... יותר זה לא יקרה! בואי ניפגש שוב" ביקשתי מפופינס חיוך
"טוב אוינק אוינק אני מוכנה לתת לך עוד צ'אנס כי אני חולה על החוי שלך!" הודתה פופינס Tongueצחוק
בערב פופינס שוב קפצה אליי לביקור וצפיה בסרט. הפעם אירחתי אותה למופת ואפילו הבאתי לה כרית נוחה DLA GALOVKI חיוך גדול
ראינו סרט מתח וחיבקנו זה את זו בחוזקה! ממש הרגשנו שאנחנו נמצאים בתוך הסרט וכל אחד הזדהה עם דמות אחרת חיוך
לפתע ראיתי שפופינס נרדמה... בטח הייתה ממש עייפה המסכנה. אין לי מושג ממה הרי לא דפקתי אותה עדיין צחוק
הייתי ממש חזק בתוך הסרט אבל בגלל שפופינס ישנה נאלצתי להביע שמחה, עצב, פחד ואוננות מקטע מחרמן בצורה מאופקת צחוק שששששש פופינס ישנה נא להיות בשקט Embarrassed
פופינס התעוררה ואחרי זמן מה אני נרדמתי. אתם חושבים שפופינס התחשבה בי כמו שאני התחשבתי בה? חישבו שנית צחוק
פופינס הביעה שמחה, עצב, פחד ואוננות מקטע מחרמן בצורה מוגזמת! כועס
"חה חה חה חה חה חה חה חה חה!!!" צחוק צחקה פופינס בטירוף מקטע מצחיק.
"מה קרה פופינס למה את צוחקת?" מבולבל שאלתי אותה אחרי שהתעוררתי.
"אה שום דבר אוינק אוינק היה קטע מצחיק, תישן חמודי תישן" חיוך גדול הסבירה לי פופינס וליטפה אותי בראש.
"לא לא אל תעשה את זה לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!! אההההה אני לא יכולה!" בכי צעקה פופינס ופרצה בבכי מקטע עצוב צחוק
אוייי אני לא יכולה אהההההההההההההה!!! איזה פחד אמאל'ה! אהההה הצילו!!!" צרחה פופינס מפחד מקטע מפחיד Shockedצחוקצחוקצחוק
"פופינס התחרפנת לגמרי? זה רק סרט!" הרגעתי אותה אחרי ששוב התעוררתי מחברתי האמוציונלית צחוק
אוחחחחחחחחחחחחחחחחח! אההההה כן כן כן כן כן! איזה שרירים! אוחחחח אוחחחח אוחחחח אני גומרת!" גנחה פופינס מקטע מחרמן צחוקצחוקצחוק ממש SASHLA S KATUSHEK צחוקצחוקצחוק
"נו מה עכשיו? את לא יכולה לגנוח בשקט? את לא רואה שאני ישן? קצת התחשבות בלאט! אוננתי בלחש ואת כולך משתוללת וצועקת כמו שחקנית בסרט פורנו! PARNUHA BLAT!" כועסצחוק צעקתי עליה.
"אוינק אוינק במקום לכעוס ולהתעצבן בוא תלקק לי את הכוס! בשביל מה הזמנת אותי אלייך? בשביל שתישן?" שאלה אותי פופינס ודחפה את הפרצוף הישנוני שלי לפיזדה שלה צחוק
ליקקתי לה את הכוס בשמחה ובששון! פופינס לא נשארה אדישה וגנחה אפילו יותר חזק מאשר גנחה מהסרט! Tongueצחוק "אתה אדם דגול! זה באמת יפה! אתה על הסוס! בוא'נה אתה חיה! וואוו! תמשיך כך! יוצא דופן (ליקקתי לה את שני החורים בו זמנית! Party)!" Tongueמוחא כפייהStar
אחרי זמן מה פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות! היא גמרה כשחיוך מקסים ומלוכסן מרוח על פניה היפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה טוב מאוד! שיחקת אותה!" Tongueמוחא כפייה
הדובשניה הסקסית שלי הפכה אותי על הגב והתיישבה עם ה JOPA העסיסית שלה על פניי. קיבלתי בפניי את זעמו של חור התחת הקטן והשובב שלה! לבסוף השלמתי עם החורצ'יק והתנשקתי איתו צרפתיות לוהטות Tongueצחוקקריצה
פופינס התנפלה על החוי שלי במציצה חמה ומטריפה וגם זללה את שני האפרוחים הקירחים שלי! Tongueצחוק ואז כעבור זמן מה גיליתי שלחברתי יש ZUBKI חדות והיא יודעת איך להשתמש בהן כהוגן! נשכה אותי גודה גודה ברגליי, במותניי ובישבני הסקסי Starצחוק
חברתי פופינס לא יכלה עוד וקפצה על חזיריק הקשיח לפני שארדם שוב צחוק
בסרט כזה אין מצב שאני נרדם... סרט פורנו מהשורה הראשונה! Coolצחוקקריצה
"תדפוק אותי חזק סקסי שלי!" צחוק צעקה פופינס וקיפצה עליי ברכיבה הפוכה Star
"אני לא סקסי שלך אני קרייזי מזרפאקר!" Cool צעקתי וסטרתי על ישבנה המקפץ Tongue
חברתי הנימפומנית הסתובבה והמשיכה לדהור עליי כשהיא עם פניה אליי חיוך גדול
לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של סרט אקשן ואן דאם ושל סרט חושני מיקי רורק! צחוקצחוקצחוק
פופינס שוב חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי בממזריות באוזניי ובצווארי צחוק
"תפתח לי ת'צורה אני הזנזונת שלך!" צעקה פופינס צחוק
זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את ה NIMFOMANKA שלי באוויר Tongue
העפתי אותה על חזיריק הקשיח מול המראה והתמוגגתי מהפופקה שלה שקיפצה בשובבות ומחאה כפיים סוערות! מוחא כפייה
התיישבתי עם ה KASAGLAZAIA KANFETKA שלי על הכורסה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת SEXUALNA VAZBUJDONAIA LEGUSHKA צחוקצחוקצחוק
הרמתי את פופינס שוב באוויר והקפצתי אותה על חזיריק הקשיח בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה כהוגן במיסיונרית מטריפה! Tongue
"לאט לאט מותק!" ביקשה פופינס צחוק
"אני לא יכול לאט לאט אני פרארי פאקר יכול רק מהר מהר!" צעקתי ונתתי גז צחוק
קמנו והמשכתי לדפוק את פופינס חזק בפיזדה כשהיא נשענת על האופניים והמדף חיוך גדול
"יש בנות שלובשות מיני קצר ושמלה קצרה אוחחח!" צעקתי וטפחתי על ישבנה של פופינס שלא לבשה כלום צחוק
נעמדנו מול המראה ואמרנו זה לזו היי שובב במראה, פופינס ניצלה את הרגע והתגנדרה צחוק
חברתי הרטובה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה ת'פיזדה! Star
"יש בנות שלובשות טייץ צמוד וסקיני ג'ינס חרררר!" צעקתי בהתלהבות צחוק
פופינס הסתובבה והמשכתי לדפוק אותה כשהיא שוכבת על הבטן חיוך גדול
"כשאין לי זין איכותי וקשיח בא לי לבכות! מצאתי זין איכותי שמזיין פגז! אין יותר דמעות אלא שמחה גדולה וצחוק פראי!" צחקה פופינס בפראות ורקדה על הזין שלי צחוקמוחא כפייה
"יש בנות שמתמסרות לחזיריק הקשיח שלי בדייט ראשון גרררר!" צעקתי ועשיתי שריר Tongueצחוק
פופינס הייתה כבר ממש צמאה מהשקש הפרוע אז היא ביקשה שאשקה אותה בזרע המרענן שלי קריצה
היא נשכבה עליי ב 69, הרימה את התחת שלה למעלה, דחפה אצבע לישבני והתנפלה על חזיריק הקשיח במציצה חמה ורטובה! Tongue
הסנפתי וליקקתי את חור התחת שלה בשקיקה ואחרי זמן מה מילאתי את פיה של חברתי הצמאה בכמות יפה של זרע מרענן! מוחא כפייה
פופינס הביטה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק מזרפאקר!" צחוקStarTongue וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהStarחיוך גדולחיוךPigCoolParty
כפי שאתם רואים אין כמו סרט טוב בדייט, זה בדרך כלל מסתיים בשקש סוער עד אור הבוקר! ואם כבר להירדם אז עם זין בחור כלשהו! צחוק אם גם לכם יש חברה נימפומנית חולת זין אז נשאר לכם רק לבחור חור! כל אחד מהחורים יקבל את החוי שלכם בשמחה! Tongueצחוקקריצה
סוף
שרונוש סקסית שלי היה מדהייייייים!!!!! TongueTongueTongue
סקסית פעם הבאה תהיי יותר שקטה כשאני ישן, קחי את המוצץ שלך בפה ותשתקי! צחוקצחוקצחוקקריצה
איזה כיף היה לפתוח לך ת'צורה זנזונת שלי! TongueTongueTongueמוחא כפייה
סקסית מאז שפגשת את הזין שלי את רק שמחה וצוחקת בפראות הווווו יאהההה!!! צחוקצחוקצחוק
סקסית אני קרייזי מזרפאקר ופרארי פאקר יכול רק מהר מהר חזק ועמוק! Evil Smileצחוקקריצה
ד"ש לחורצ'יקים המתוקים שלך סקסית שלי! Evil Smile
Heart Hug
Lavelle

749

דלביוב אוינק אוינק "מומחה" למזגנים אבל מומחה(!!) לחורים רעבים עושה שקש פרוע עם TZIPA פופינס! Tongueצחוק

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק! אני סטלן מעופף ואני נשוי באושר לTZIPA אוקטביה פופינס מוחא כפייה
ביום חם ולח במיוחד בחודש אוגוסט לפתע התקלקל לנו המזגן מבולבל
"אוינק אוינק המזגן שלנו התקלקל צריך להזמין טכנאי מזגנים" קיטרה TZIPA פופינס אהובתי הנצחית בעלת הפופקה המשגעת שלה Tongue
"מתוקה מה פתאום טכנאי מזגנים, אני מומחה לכל דבר אני אתקן אותו!" Cool
לקחתי את הכלים הרציניים שלי מארגז הכלים והתחלתי במלאכת התיקון! Star
Pavazilsa ya s etim mazganam ולא הצלחתי לתקן אותו מבולבל
"בואי TZIPA שלי אני רוצה קצת לנוח ואז אני שוב חוזר לתיקון המזגן" חיוך אמרתי לה וליטפתי אותה בפופקה קריצה
"אוקיי אוינק אוינק אתה צודק מגיעה לך מנוחה!" חיוך גדול אמרה פופינס אהובתי ודחפה את הפרצוף שלי לתחת שלה צחוק בתוך הפופקה שלה היה חמים ונעים אחחח ואיזה טעם משגע יש לחורצ'יק שלה! מוחא כפייה
פופינס הסתובבה והתנפלה על חזיריק הקשיח שהיה בשיא תפארתו וקשיחותו! Star היא ממש אכלה אותו בטירוף Sexualnaia Pti4ka שלי! מוחא כפייה
"תגידי את מצרפת? תאכלי ת'בגט שלי אוחחחחחחחח!!!" גנחתי ודחפתי את החוי שלי עמוק לפיה Evil Smile
אחרי כמה דקות מענגות פופינס שלפה את החוי שלי מפיה ואמרה בהפגנתיות: "זהו אוינק אוינק עד שאתה לא מתקן את המזגן אין סקס!" Ouchצחוק
"נו סקסית שלי אני רוצה לזיין אותך עם הזין שלי!" חיוך גדול אמרתי לה ושלחתי יד לחורים שלה צחוק
"תנגב עם הזין שלך את התחת שלך!" אמרה לי פופינס החוצפנית צחוק
הבנתי שאהובתי רצינית ועצבנית רצח כי המזגן לא עובד וזה לא הזמן למשחקים. המשכתי לתקן את המזגן... וכל רגע שאלתי את פופינס: "פופינס תדליקי עובד?" Tongue
"לא עובד" Ouch ענתה לי כל פעם פופינס.
לבסוף התעצבנתי! פירקתי את המזגן הישן והעפתי אותו מהחלון! כועס
"פופינס תמדדי את המקום ששם אפשר להכניס את המזגן אני אזמין חדש, שאני אדע באיזה גודל להזמין... יש פה מבחר גדלים" אמרתי לה חיוך
"הגודל הוא מטר על 30 סנטימטר" אמרה לי פופינס אחרי שמדדה...
"עם מה מדדת?" שאלתי את פופינס אחרי שלא ראיתי אצלה סרגל ביד.
"עם הזין שלי! בוא תמצוץ אותו!" צעקה פופינס, הצמידה אליה ויברטור והכריחה אותי למצוץ אותו בכוח צחוק
הצלחתי להשתחרר מהחוי שלה וחייגתי לחנות מזגנים. הזמנתי מזגן חדש ואחרי משא ומתן עם המוכרת הבטחתי שאני אתן טיפ שמן אם יביאו לי את המזגן מיד! "אני רוצה לפנק את אישתי" אמרתי למוכרת צחוק
"אין בעיה אדוני תוך חצי שעה מביאים לך את המזגן" חיוך עדכנה אותי המוכרת.
הסתובבתי אל פופינס וצעקתי בהתלהבות! "TZIPA הזמנתי מזגן חדש יש לנו חצי שעה לשקש!" TongueTongueTongue
"הווו אוינק אוינק אתה כזה בעל מפנק! איזה כיף מזגן חדש! ללא ספק הרווחת שקש בגדול! אני יותר לא כועסת עלייך" Star הודיעה לי חגיגית פופינס ומשכה אותי בזין לכיוון המיטה קריצה
"אוינק אוינק בוא תלקק לי את הפיזדה אני חרמנית!" גנחה פופינס מוחא כפייה
זחלתי אל בין רגליה והדבקתי Moi Ezi4ok לפיזדה שלה! Tongue
"תן ללשון שלך לענג אותי בדגדגן ללא גבולות ומעצורים לק לק שלי!" גנחה פופינס בטירוף צחוק
"אהבתי את זה! יופי טופי! ברכותיי! שנון מאוד! עבודה ברמה! הבאת אותה בהפוכה! לזה אני קוראת עבודה יפה! (ליקקתי את שני החורים בו זמנית! חיוך גדול)" גנחה פופינס והתפתלה בחושניות מוחא כפייה
אחרי זמן מה פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך מקסים מרוח על פניה היפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מדהים!" וגם ליטפה אותי בראשי Embarrassed
פופינס אהובתי הפכה אותי על הגב והתחילה לקפץ על פניי עם ישבנה המטריף! Tongue
היא התנפלה על חזיריק הקשיח ומצצה אותו בשקיקה במציצה חמה ומטריפה! גם את הביצלך החלקות שלי היא שליקלקה בפיה החם חיוך גדול
לפתע פופינס חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי בפראות ברגלי הבבו הגדולות שלי, במותניי ובישבני הסקסי צחוק התפתלתי וצעקתי כמו PIZDANUTII NAHNAH אבל זה לא עזר צחוק
פופינס החרמנית לא יכלה עוד וקפצה על הזין שלי כשהיא עם ישבנה אליי. הלחות בחדר בלי המזגן גרם לנו להתחרמן בטירוף! אחחח אין כמו זיון חם ולח! Tongue
"אני אטרוף את החזיריק הקשיח שלך O Da Ya Hishnitza!" צעקה פופינס צחוק
"קרנבל פה כמו בסאו פאולו זיונים כמו בסרט פורנו! את לא מברזיל אבל הגוף שלך צבע מוקה!" שרתי והפלקתי על ישבן המוקה של פופינס צחוק
לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של Yobanii Mazganshik ושל אוכלת בגטים מדופלמת צחוק
פופינס שוב חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי באוזניי ובצווארי מוחא כפייה
זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר. העפתי אותה באוויר על חזיריק הקשיח מול המראה. ראינו את הפופקה העסיסית שלה קופצת ומוחאת כפיים! מוחא כפייה
התיישבתי על הכורסה ופופינס המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית Star
הרמתי שוב את פופינס באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה, השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה במיסיונרית מטריפה! Tongue
"אני מופקרת אני גונחת טודו בום טודו בום! הוווווו טודו בום... הווו כן טודו בוווווום!" גנחה פופינס צחוק
עברנו לזיון בעמידה! פופינס נשענה על המדף והשחלתי אותה עמוק וחזק מאחורה בפיזדה! חיוך גדול
"עם יד אחת ממזמז לך ת'שדיים עם יד שניה ממשש לך ת'תחת!" שרתי וביצעתי זאת Evil Smile
אמרנו זה לזו היי שובב במראה בזמן שפופינס התגנדרה מולה צחוק
פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי להלום בה במרץ רב חיוך גדול
"עושים קרנבל של זיונים עפים לחלל של אורגזמות!" שרה פופינס צחוק
"לחיים סאלוט צ'ירס! יש לך פיזדה שכיף לזיין! מרוב תענוג אני מתחיל לשיר! לה לה לה לה לה!" שרתי צחוק
הסתובבנו והמשכתי לדפוק את פופינס כשהיא שוכבת על הבטן Star
"יש שמועות עליי שסירבתי לכולם פה, יש שמועות עלייך שאף אחת לא אמרה לך לא!" שרה פופינס צחוק
"אני חוגג בכוס שלך חזיריק שלי הוא בן זונה קשיח!" שרתי ועשיתי שריר צחוק
"טודו בום אני קורע לך ת'כוס! את מתנה שכיף לפתוח!" שרתי ופתחתי את פופינס כהוגן צחוק
"אפשר לקבל ממני זיון רק אם להיות איתי ישיר! אפשר לקבל ממני זיון רק אם יודעים לזיין!" שרה פופינס צחוק
"איך את מבסוטית מקצב הדפיקה? הגוף שלך גיטרה והפה שלך גונח סרנדה!" שרתי ומיד פופינס התחילה לגנוח סרנדה צחוק
פופינס הייתה כבר ממש צמאה אז היא ביקשה לקבל את הזרע המרענן שלי בפיה השובב Tongueקריצה
היא התיישבה עליי ב 69, הרימה את ישבנה למעלה והתנפלה על החוי הקשיח שלי במציצה חמה ומטריפה! מוחא כפייה
אחרי זמן מה מילאתי את פיה השובב בכמות נכבדה של זרע חם ואיכותי! חיוך גדול היא הביטה לעברי בחיוך שובב ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק טודו בום!" צחוקצחוקצחוק וגרגרה את הזרע בגרונה Tongueמוחא כפייהStarחיוך גדולParty
חברים יקרים כל מה שאתם צריכים לעשות כדי להכניס את ה TZIPA שלכם למיטה זה לחמם לה ת'פיזדה! פיזדה חמה תמיד חרמנית ורטובה! ואין דרך יותר טובה לעשות את זה מלהעיף את המזגן לעזאזל ואז לקפוץ ראש לתוך החורים הרעבים שלה! Tongueצחוקקריצה
סוף
אחחחח סקסית הגוף שלך גיטרה והפה גונח סרנדה! Tongueצחוקצחוקצחוק
טודו בום אני קורע לך ת'פיזדה! את החורים שלך כיף לפתוח! Starצחוקצחוקצחוק
סקסית תגנחי בשבילי טודו בום טודו בום! Tongueצחוקצחוקצחוק
הווווו כן סקסית תטרפי את החזיריק הקשיח שלי! Ti Takaia Sexualnaia Hishnitza! צחוקצחוקצחוק
ד"ש לחורצ'יקים המטורפים שלך סקסית שלי! Evil Smile
Heart Hug
Lavelle

750

בודיבילדר, שרמוטה ומשפחת אוינק אוינק בהרפתקאות שקש חמות ורטובות! Tongueצחוק

אהלן זונות! אני בודיבילדר מנופח ודפוק בראש Cool יש לי שרמוטה שאני מסתובב איתה לכל מקום! השרמוטה שלי כוסית ברונטית מלוכסנת עיניים בעלת JOPA מטריפה! Evil Smile
אני והשרמוטה שלי החלטנו לצאת לחופשה. הגענו לשדה התעופה ואחרי ששאלו אותנו אם ארזנו לבד, (בטח שהשרמוטה שלי ארזה לבד רק היא תמלא מזוודה שלמה בצעצועי מין צחוק) שאלו אותנו גם מה הקשר בינינו?
"זאת השרמוטה שלי!" צעקתי בגאווה וסטרתי על ישבנה צחוק
"זה הבודיבילדר שלי!" צעקה השרמוטה שלי וליטפה לי את השרירים צחוק
בזמן שחיכינו לטיסה שלנו החלטנו לעשות דברים שובבים שבודיבילדר והשרמוטה שלו עושים קריצה
השרמוטה שלי נשענה על הקיר והתנפלתי על הכוס והתחת שלה! גרררר גרררר יאמי יאמי! Tongue
"אני מומחה לליקוק פופקה וליקוק פיזדה!" Cool צעקתי ועשיתי שריר גדול צחוק
השרמוטה שלי התנפלה לי על הזין ומצצה אותו כמו חולת זין אמיתית! כל הכבוד לה! מוחא כפייה כל השרמוטות המתחילות צריכות ללמוד ממנה צחוק
השענתי את השרמוטה שלי על הקיר והשחלתי את החוי שלי עמוק לתחת שלה! Star
זימברתי אותה טוב טוב בישבן עד שהתחלתי להרגיש סחרחורת והתעלפתי צחוק
"אוי ואבוי הבודיבילדר שלי התפרק!" Shockedבכי צעקה בהלם השרמוטה שלי ותפסה את הראש צחוק
כן כן חברים זה מה שבודיבילדרים עושים, הם מתפרקים צחוקקריצה
שלום חברים יקרים וברוכים הבאים לפרק האלף ומשהו על חוויות מין של אוינק אוינק Tongueצחוק
אני נשוי לאישתי האהובה גברת פופינס. היא כוסית מטורפת ברונטית מלוכסנת עיניים עם מבט דפוק אותי וישבן תפרק אותי! Tongueצחוק
יום אחד באמצע הלילה לפתע התעוררתי ושמעתי את אישתי גונחת...
"אלפרד תברח מהר בעלי בדלת!" Shockedמבולבלצחוק
חברים אתם יודעים מי זה אלפרד? זה השכן הבריון שלנו! אתם יודעים איך האגו שלי התנפח שכזה בריון אלפרד בורח ממני? CoolApproveצחוק
מי הגבר פה הא? מי הגבר פה אלפרד? פוסי מוסי EBANAIA NEKEVA! צחוקצחוקצחוק
פופינס התעוררה ולא הבינה למה אני כ"כ מבסוט ומלטף את האגו הנפוח שלי צחוק
סיפרתי לה מה היא חלמה והיא פתחה את הפה בהלם צחוק אל תסגרי דובשניה שלי החוי שלי בדרך לשם צחוקקריצה
לא היה אכפת לי שהיא בגדה בי עם אלפרד האגו שלי מעולם לא היה כ"כ מבסוט Starצחוק
פופינס פתחה את רגליה לרווחה ומיד הדבקתי את לשוני הרטובה לפיזדה הורודה והטעימה שלה! Tongue
פופינס התחרפנה וגנחה: "מצוין! זה יותר טוב! לך על זה! מעולה! בואינה אתה חיה! (ליקקתי את שני החורים בו זמנית! Tongue) מדליק!" Tongueמוחא כפייהצחוק
אחרי זמן מה פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך מקסים מרוח על פניה היפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מדהים!" Tongueמוחא כפייהStar
פופינס התיישבה עם ישבנה על פניי והחליטה לפנק את חזיריק הקשיח שלי שהיה מנופח באגו מהכיפה עד הביצים צחוק היא מצצה אותו במציצה מטריפה ושליקלקה את הבייצלך הרכות שלי! מוחא כפייה
ליקקתי את חור התחת המדהים שלה וחקרתי אותו עם אצבע שובבה Tongue
אישתי פופינס מלאה בהפתעות, אז היא לפתע חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי במרץ ברגליי, במותניי ובישבני הסקסי! Tongueמוחא כפייה חיבקתי את הפופקה שלה ולא רציתי לעזוב! הייתי קצת מפוחד Embarrassedצחוק
"אני רוצה שתדפוק אותי חזק ב JOPA!" Tongue צעקה לפתע פופינס צחוק
"OKEI4IK!" Star עניתי לה צחוק
פופינס התיישבה עם ישבנה על החוי שלי כשהיא עם גבה אליי והתחילה לדהור במרץ! מוחא כפייה
"אני מומחה לזיון פיזדה ו JOPA! Cool" צעקתי ועשיתי שריר נפוח! צחוק
לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של אגו נפוח ושל JOPA נדפקת! זה היה נפלא! צחוקצחוקצחוק
פופינס אהובתי שוב חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי בטירוף באוזניי ובצווארי! מוחא כפייה
זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את פופינס באוויר. העפתי את ה JOPA שלה באוויר על החוי שלי והתמוגגתי מהמראה המלבב הזה במראה! Tongue
התיישבתי עם פופינס על הכורסה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע האנאלית! Star
הרמתי שוב את פופינס באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזימברתי אותה בתחת במיסיונרית מטריפה! TongueCool
"אני מומחית למציצת זין ולקבלת זין בכוס ובתחת!" Tongue צעקה פופינס צחוק
עברנו לעמידה! פופינס נשענה על האופניים ופירקתי את הטוסיק שלה מאחורה! Evil Smile
אמרנו זה לזו היי במראה בזמן שפופינס התגנדרה מולה להנאתה... היא כזאת VAABRAJALA! צחוקקריצה
פופינס נשענה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי להשחיל אותה עמוק וחזק בתחת! Tongue
זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות אנאליות פרועות וסוערות! Tongue
התהפכנו ופירקתי את התחת של פופינס כשהיא שוכבת על הבטן! Star
"אני גבר בשיא הפריחה המינית!" צעקתי בגאווה ונישקתי את השריר שלי צחוק
פימפמתי את הפופקה של פופינס עמוק וחזק! Tongue
"אוחחחחח אחחחחח פופינס נמסה מהחוייצ'יק של אוינק אוינק!" גנחה פופינס צחוק
ה JOPA של פופינס הייתה שבעה אבל הפה שלה היה רעב לזרע חם ועסיסי! צחוק
היא התיישבה עליי ב 69, הרימה את ה JOPA שלה למעלה, דחפה אצבע לטוסיק שלי והתנפלה על החוי הקשיח שלי במציצה חמה ורטובה! מוחא כפייה
אחרי כמה דקות יריתי לפיה של אישתי כמות מדהימה של זרע חם וטעים! היא הביטה לעברי בחיוך שובב ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק אוקייצ'יק!" Tongueצחוקמוחא כפייה וגרגרה את הזרע בגרונה! TongueStarמוחא כפייהחיוך גדולEmbarrassedCoolPigParty
אתם רואים חברים לא חייבים להיות בודיבילדרים כדי לפרק TZIPOT שובבות! מספיק להיות גבר בשיא הפריחה המינית עם חוי עומד וקשיח ואגו מנופח! Coolצחוק בודיבילדרים מתפרקים ואנחנו הגברים האמיתיים פורחים ומזיינים כל הלילה! ApproveTongueצחוק
בודיבלידר תשלח אליי את השרמוטה שלך אני אזמבר אותה טוב טוב! Evil Smile כי אתה כולך מסכן מתפרק שם צחוקצחוקצחוקקריצה
סוף
שרונוש סקסית שלי היה ענקקקקקקקקקק!!! TongueTongueTongue
סקסית אני רואה שממש התגעגעת לחוייצ'יק שלי... נמסת ממנו כמו גלידת וניל חרמנית צחוקצחוקצחוק
סקסית אם את רוצה לישון טוב בלילה תקראי לי! למה אני גבר בשיא הפריחה המינית שלו! Evil Smileצחוקקריצה
סקסית החורים הרעבים שלך התקשרו אליי כשישנת למה שרירנצ'יק שלך שוב לא סיפק אותך צחוקצחוקצחוק
ד"ש לחורצ'יקים המתוקים והרעבים שלך סקסית שלי! Evil Smile
Heart Hug
Lavelle

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”