כ  המתקתק האירופאי - ביקור באסיה, ממלכת מלוכסנות - סקס אדיר

המתקתק האירופאי - ביקור באסיה, ממלכת מלוכסנות

1
אז נכון, המתקתק האירופאי אמור לתקתק באירופה אבל למתקתק יש חברים בפאטייה אז קנינו כרטיס ויצאנו לדרך!

נוחת בבנקוק שעת ערב מוקדמת חבר טוב שגר בפאטייה המליץ לקחת מונית רק מקומת הטיסות היוצאות כך נהג מהונית עושה מחיר יותר זול בגלל שחוזר ריק.
סגרנו 1500 באט, כולל הכביש המהיר ויצאנו לדרך.

אחרי שעתיים מגיעים לפאטייה עיר החטאים, עיר שהכל מוגש לך על מגש מזהב ואתה רק צריך לקחת.
חלונות עם 80 בחורות יושבות ממוספרות אחת אחת כדי שאתה תחליט מהלטעמך
מוכרת בחנות של נייקי שרק מחכה שתגיד לה
״You and Me Boom Boom Boom Together tonight״ (רק אנגלית עילגת עובד שם)
בכל מקום כל אחת! ממוכרת במקדונלס ועד לפקידהחדרנית במלון, מוכרת בשוק ליד אבא שלה, גם זקינה בת 100
כולן מזדיינות אין אחת שלא רוצה בולבול !!!
בקיצר
הגעתי לדירה התמקמתי הייטב הכנתי את הדירה לקבלת קהל ויצאתי עם רשת הדייג שלי לווקינג סטריט (walking street)
כמובן שחשוב להתארגן על קטנוע מראש כי זה הכלי השני הכי חשוב.

נכנסנו לרחוב ונשמתי נעצרה, היופי האסיאתי מכל קצוות הקשת מיפיפיות ועד מפורקות ליידיבויז שהדרך היחידה לדעת שהן קוקס זה לשאול וגם כאלו שעשו עבודה גרועה מאוד בניתוח לשינוי מין... בקיצור הכל מהכל
מתחילים להתקדם ואני אמר לחבר שלי
״תקשיב אני מרגיש כאילו יצאתי עכשיו מהאח הגדול״ הן פשוט רודופת אחריך צועקות מחבקות מתלהבות מלקקות אותך! דבר כבר אני לא מכיר באירופה.

בקיצור להחליט על בחורה ולקחת אותה זה אתגר לא פשוט, יש כלכך הרבה כוס וכולן רוצות, מתחננות!
אציין שהיינו קבוצה של צעירים בהירים וזה תרם מאוד למעמדינו. אני הגעתי למצב שאני אומר למישהי את רוצה לבוא תשלמי לי 500 באט צחוק

נכנסנו לאינסומניה מועדון עם 2 קומות שם נמצאות השוות ביותר!
חבריי כבר מצאו כולם את הסחורה הבנינונית שלהם ורק אני המתקתק פשוט לא מוצא את עצמו. הרגשתי שאני בחנות ממתקים כמו ילד בלגולנד! הכל פשוט זמין לי קח מה שתרצה. בינתיים רקדתי עם המון בחורות דחפתי חופשי אצבות לכל חור שרק רציתי ואז מצאתי אותה אסיאתית נמוכה שופעת חזה (מידה E מינימום)
אמרתי לחברה יאלה זזים

נסענו לדירות חייב לציין שהתילנדיות מאוד מתבישות אחת מהשנייה, הופתעתי שהבחורה שעם חבר שלי לא מוכנה למצוץ לו כאשר אני רואה אותה מוצצת.

אז הוא הכניס אותה לשרותים ודפק אותה על מיכל ההדחה של האסלה עד שנשמתה יצאה החוצה מוחא כפייה

ואני המתקתק רואה בחורה עם שד בגודל מתקן התפלה, פנים מתוקות, בטן שטוחה כמו של דוגמנית ורגלים חלקות וקצרות.
סגרנו מראש על 500 באט (רצתה 1000 אבל אמרתי לה שיש לי אופציות אחרות וזה או 500 או כלום)

התחלנו בליקוקי כיפה, הסבר: מסתבר שהן או נגעלות או מפחדות למצוץ זין כי כולנו עברנו את אותו הסיפור בעניין המצצה ויש לציין כמו בפוסט הקודם אני נקי ומסודר.
אחרי ליקוקי הכיפה המתוקה ירדה ל-R ופתחה את ה-V Star
נכנסתי כמו משאית של יוטבתה בפול גז על כביש הערבה
אהבה עמוק, כמה שיותר עמוק רצתה להרגיש את זה יוצא מהלבלב
היה זיון ענק היה מצחיק התנוחות היו אליפות הביצים שלי דפקו לה במיסיונרי על החור של התחת וכל פלאק היה - pkpkpkpkpkpk
כאשר הגענו לקו הסיום המיניטורה ביקשה את היופלה על הלבן של העין. ואני המתקתק האירופאי לא יכול שלא לענות לבקשה זו.
המתוקה התכבדה במקלחת 280 מיליון זרעונים קטנים שעפו לה לכל חור בפרצוף

אחרי כל התענוג הקפצנו אותן חזרה לווקינג סטריט והמשכנו לחפש את היעד הבא.

המשך יבוא הכולל את נפלאות הטינדר!Tongue
התקתקן של אירופה

5
[QUOTE=מרחיב ישבנים]90% ממה שסיפרת זה חרטא

עלק 500 באט לקצר מחורה יפה מהאינסומניה

אבל העיקר שאתה מאמין לסיפורים של עצמך ונהנית[/QUOTE]

גיסנו היקר, שאתה צעיר וחתיך עם זין פלדה אתה לא משלם יותר מ50 שקל על מטוס... אם אתה שבור שמן וזקן גם 3000 באט לא תצליח להביא שם בחורה.
אז אולי 90 אחוז ממה שאתה מכיר זה חרטא.

אגב אחרי כמה ימים כבר לא שלמנו כבר.
הכל מהטינדר, וי צ׳אט וליין.
ממליץ בחום
התקתקן של אירופה

6
[QUOTE=המתקתק האירופאי]
[QUOTE=מרחיב ישבנים]90% ממה שסיפרת זה חרטא

עלק 500 באט לקצר מחורה יפה מהאינסומניה

אבל העיקר שאתה מאמין לסיפורים של עצמך ונהנית[/QUOTE]

גיסנו היקר, שאתה צעיר וחתיך עם זין פלדה אתה לא משלם יותר מ50 שקל על מטוס... אם אתה שבור שמן וזקן גם 3000 באט לא תצליח להביא שם בחורה.
אז אולי 90 אחוז ממה שאתה מכיר זה חרטא.

אגב אחרי כמה ימים כבר לא שלמנו כבר.
הכל מהטינדר, וי צ׳אט וליין.
ממליץ בחום
[/QUOTE]

המחרטט האירופי עכשיו חרטטה יותר מידי
בוא אסביר לך מה זה תאילנדית
תאילנדית לא יושבת באינסומיה בכדי לתפוס זיון
אם היא רוצה יש מלא זיינים אצלה בכפר יותר צעירים יותר יפים ויותר חזקים ממך וממני
מה שהתאילנדית מחפשת מחוץ לכפר שיוצאת ממנו זה רק כסף
היא לא מחפשת בחור צעיר שיזיין אותה חמש פעמים ביום ובחינם
היא מחפשת מישהו שיהיה איתה ויוכל לשלם לה כמה שיותר בכמה שפחות זיונים