כ סופי מבן יהודה - סקס אדיר

סופי מבן יהודה

1
היום בצהריים קיבלתי הודעה לא צפויה בוואטסאפ מסופי. את סופי פגשת לפני כחודש בתחילת הביקור שלה. עשיתי אז אחורה פנה לאחר התרשמות. לא בגלל שמשהו לא בסדר איתה, אלא משום שאני מאוד אוהב נשים טיפה מלאות. סופי רזה מאוד, אבל עם חזה מרשים. אומנם מידה 3 בלבד, אבל מהסוג הכבד. פטמות גדולות וחזה יפה, טבעי. (לא גוש שומן נוקשה כמו שיש לנשים מסויימות, אלא רך וכבד טיפה).

לאחר התכתבות קצרה החלטתי באימפולס לבקר אצלה.
קופסת שוקולד מתנה.

התחילה במציצה. הבחורה רכבה עליי דקות ארוכת. פשוט השתמשה בזין שלי להנאתה. פשוט תענוג לראות אותה מגמירה את עצמה עליי. ניכר היה שהיא נהנית, וגם אני.
בסוף גמרתי בדוגי.
פשוט נחמד לראות בחורה שכל כך נהנית.
קצת פרטים נוספים:
מבקרת אצלנו ממוסקבה. לא ברור עד כמה היא יודעת אנגלית. מדובר באישה רזה עם חזה מכובד. עדינה ונשית. אוהבת סקס. שיער בלונד עד הכתפיים בערך.

מפרסמת פה באתר. נראה לי שהתמונה עם המגפיים אמיתית.

מי שמתעניין שיזדרז- היא מתכננת לטטוס בעוד 3 או 4 ימים.

סופי מבן יהודה

8
חרמנות ואיפוק די ארוך הביא אותי לחפש בנרות וסמסונגים וממבות ואדירים איזו זונה טובה לבילוי מהנה.
אחרי שהעברתי 6 שעות בחיפוש וטלפונים וביקורים שהסתיימו במפח נפש, חיוך מתנצל וחזרה על עקבי (הייתי אצל הפצצה מבת ים, הדוגמנית מתל אביב ועוד שתיים ועוד כמה בשיחות והתכתבות אבל היחסים עם כולן לא הבשילו לכדי חגיגה) קיבלתי על הבוקר ווצאפ מהגינגית שלא ענתה לי אתמול. התמונות נראות די מקצועיות אבל כבר למדתי שהרוסיות כיאה למקצועיותן עושות סט צילומים זנותיים עוד שם באמא רוסיה עם קצת פוטושופ ועניינים הכל כדי לזכות ב(כספם של) מיטב גברברי ישראל.
התכתבות קצרה והכווינה אותי לבנין בבן יהודה התלאביבי שממנו יש לי זכרונות עתיקים וטובים מלפני עידן.
מקבלת את פני גינגית (צבועה למי ששואל)סקסית כוסית עם פנים מדהימות אבל קצת מנותחות או מתוחות מדי מה שמסגיר את גילה הלא ממש צעיר. חזה גדול מנותח (יפה אבל קשה וללא פטמות).
שיחה קלה מי מה מו, מעדכן אותה שלא שלחה מחיר ולא דנו בפרטים. מבקשת 600 -400 לשעה או חצי בהתאמה. בלי רברס בלי פוליש וקס לתחת בלי נשיקות.
היא נראתה טוב והיתה נחמדה למרות האיסורים שגם ככה לא מעניינים אותי אני פשוט שואל כדי לקבל רושם ולהבין כמה ליברלית המזדיינת. לקחתי מסלול קצר מקלחת ולמיטה.
היא ממש לא לקבלנים. עדינה ושברירית משהו, כשדפקתי וטחנתי היא ביקשה עדין יותר. מציצה סבבה (בלי) נותנת לרדת אבל אני יורד רק לאשתי. לא רוצה אצבעות.
בקיצור זיון נחמד בשלל תנוחות אחרי כעשרים דקות שלפה את הגומי וחזר למצוץ. את זה היא עושה עם הרבה רוק ובעוצמה טובה. גמרתי לה בפה בסבבה ,מקלחת, שלום ותודה.
לסיכום:
גינגית סקסית אבל לא אמתית לא באנרגיות ולא ביצר.
פנים יפיפיות
גוף שווה ונעים
חזה גדול (לא ענק) משופץ אך קשה (יש עליו גם קעקוע יפה).
מוצצת לא רע
מזדיינת בסדר
היה נחמד. כנראה שלא אחזור
השועל מטייל בכרמים דוגם ומחפש את הזונה האולטימטיבית

לא מצאתי שועל אז שמתי תמונה של כריש
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”