אווה - בת 26 מתל אביב
12אפשר לוותר, הייתי אצלה בסיבוב הקודם שלה, נראית הרבה פחות טוב מבתמונות ולא כזו מקצוענית כמו שמצהירה על עצמה
אווה - בת 26 מתל אביב
13אוקי, אז דגמתי את הגברת הנכבדת בבוקר חמים ונחמד ואלו הם רשמיי.
טוענת שהיא בת 26 אך אני בספק רב אם היא מתחת ל-30.
מדובר בבחורה גבוהה יחסית עם גוף נאה לטעמי אך בהחלט עם לא מעט "מה לתפוס".
הדירה בלב העיר הגדולה במקום מאוד לא דיסקרטי. מי שלא רוצה שייראו אותו עדיף לו להתרחק מהמקום הזה. מדובר בכניסה למלון דירות עם לא מעט מצלמות, אנשים מסתובבים והרבה תנועה. דירת החדר שלה קטנה מאוד אך סך הכל נקייה ונעימה.
החזה שלה מרשים, נעים, אמיתי ויפה אך היא כל כך רגישה באזור הזה שקשה מאוד להנות ממנו. אי אפשר אצבעות, גם את זה היא דאגה להבהיר ואפילו שזה לא היה הקטע שלי - זה הוריד עוד קצת מהחשק הכללי.
מציצה חשופה אך בינונית מאוד ובאמת נטולת השקעה. מאוד מכנית ומהירה.
היא מאוד חמודה וחיננית בסך הכל אך לא מתאמצת לתת הרגשה של חברה/מאהבת או איך שלא תקראו לזה וזה ניכר ומוריד כפי שציינתי.
אחרי הא ודא על המיטה ירדתי דרומה. מגולחת ונקייה למדי. אין הרבה מה להוסיף.
עברנו ישר לדוגי עד שבאתי אל פורקני בזריזות יחסית.
מחיר: 600 ש"ח לשעה, 400 לחצי שעה כפי שנכתב כבר למעלה. אני לקחתי את ה-400.
אין ספק שמדובר במחיר מוגזם עבור השירות עצמו. לא בטוח ב-100% אבל כנראה שלא אחזור.
אווה - בת 26 מתל אביב
14הבחורה הייתה כאן כבר פעמיים לפני וביקרה אצלנו בעיר הקודש לכמה ימים קצרים, לי אישית הייתה חוויה טובה אכן לא גוף של דוגמנית אבל מלאה בצורה יפה, גוף חלק ושירות טוב.
היא בחורה נחמדה עם ראש על הכתפיים אנגלית טובה ובשבילי זה יותר חשוב.
לכל אחד יש את השיקולים שלו
אווה - בת 26 מתל אביב
15טוב, אז אמרתי שלא בטוח שאחזור אבל לראש רצונות ולזין רצונות משלו, ו-וואו כמה אני שמח שחזרתי בשביל לתת צ'אנס נוסף לגברת. כבר בדיווח הקודם אמרתי שהגוף שלה לדעתי נפלא למי שאוהב שיש מה לתפוס, אך למי שתוהה היא רחוקה מלהיות גדולה והתמונות אמיתיות.
היא עוברת מדי פעם דירות בתל אביב אבל לכאלה ברמה גבוהה יחסית ולא פח זבל. לדעתי המינוס היחיד אצלה זה שמדובר בתל אביב וענייני חניה וזה...
בכל מקרה - זרקה אותי על המיטה איך שהגעתי. הורידה לי את המכנסיים והתחילה למצוץ תוך כדי שהיא מסתכלת עליי ומחייכת. זה עשה את שלו. המציצה חשופה והייתה מעולה בניגוד לפעם הקודמת. עמוקה מאוד ובעיקר מאוד עם הרבה לב והשקעה.
החלטתי שהספיק לי ואמרתי לה להתהפך לדוגי. הגניחות שלה היו נהדרות וגם אמיתיות. הרגשתי את זה ברעד של הגוף, היה אפשר לראות את זה ולהרגיש את זה. חזק, חלש, עדין, אגרסיבי, אווה זרמה עם הכל עד שהפכתי אותה על הגב, זיינתי לה את הציצים וגמרתי עליהם. מושלם.
קישקשנו קצת, ופה אני שוב חייב לציין את מה שאמרתי גם בדיווח הקודם - היא בחורה ברמה. האנגלית שלה מצויינת, היא רחוקה מלהיות איזו סתומה ומצאנו את עצמנו מקשקשים ונהנים.
נהנים עד ש....אווה החליטה לשלוח יד אל הקטן ואמרה לי בקול הכי סקסי שיכול להיות שהיא רוצה להרגיש אותו שוב. אחרי מציצה נוספת נפלאה עברנו למיסיונרית עד שבא לציון גואל.
אז אווה לגמרי תיקנה את הרושם המעט חמצמץ שהשאירה לי במפגש הראשון והוכיחה שהזדמנויות נוספות הם דבר שכולנו צריכים בחיים. באמת שהיה תענוג.
אין ספק ש-600 לשעה (או 400 ל-30 דקות) זה לא מחיר שמתאים לכל אחד אבל כל אחד והעדפותיו. אני מעדיף 600 על זיון פצצה וגוף בול כמו שאני אוהב מאשר 400 על איזו קרירה שאי אפשר טיפה לדבר איתה אפילו..
אני יודע שאנאלי לא בתפריט וגם לא אצבעות אבל לגבי כל השאר יש זרימה די מוחלטת, בטח למי שיתייחס אליה בכבוד. היא מעט רגישה בפטמות אבל זה מממששש לא אומר שאי אפשר לשחק איתם כמו שצריך, ואלוהים יש עם מה לשחק :)
אווה - בת 26 מתל אביב
16מדהיםםםם
הייתה פה שנה שעברה.פרסמה בלבן וביקשה 500 לשעה.
לאחר משא ומתן קצר הסכימה ל 400.
אז למה לעזאזל לשלם 600???
אז למה לעזאזל לשלם 600???
אווה - בת 26 מתל אביב
17אם מישהי שנראית כמוה (בת 30 לפחות עם גוף לא שמור)
מבקשת (ומקבלת) 600,
אז פלא שחלק מהצעירות כבר מגיעות ל-700, או 400 לחצי שעה.
זה חייב להיעצר.
מבקשת (ומקבלת) 600,
אז פלא שחלק מהצעירות כבר מגיעות ל-700, או 400 לחצי שעה.
זה חייב להיעצר.
אווה - בת 26 מתל אביב
18[QUOTE=יופיטר]מדהיםםםם
אז למה לעזאזל לשלם 600???[/QUOTE]
אז למה לעזאזל לשלם 600???[/QUOTE]
כי יש הרבה גברים מטומטמים...
כי יש הרבה גברים עם הרבה כסף שחור שאי אפשר להשתמש בו להרבה צרכים אחרים...
כי אוליגופול צדק, והנה ה- 600 נהיה סטנדרט... כמעט.
שאלה: יש מודעה (בתמונות אמיתיות) של ננסי, ב- 200.
אתם חושבים שהיא מוצפת בלקוחות?
המגביה עוף - ירחיק ראות
אווה - בת 26 מתל אביב
19מסכים עם שורות ה"כי יש"
מסכים שורת ה"כי אוליגופול"
צפינו בזה כולם והסכמנו (כמעט כולם) שזו מלחמה
אבודה ואין לנו הכוחות לבלום התופעה והשלכותיה..
בקשר לשאלה:
לא חושב שמוצפת
וגם אם יש היענות מאמין שמבוצעות הרבה פניות פרסה שם
אווה - בת 26 מתל אביב
20נראית הרבה פחות מבתמונות.
בחורה מלאה מאוד מבוגרת
דוברת אנגלית למי שמעוניין
ויתרתי