כ דגניה קריית חיים +קריון - סקס אדיר

דגניה קריית חיים +קריון

1
לאחר שיטוטים רבים ושלא מצאתי מה שאהבה נפשי חזרתי לדירות של התאגיד השולט הקרייתי.מצאתי שם שלוש בנות נחמדות .נדרג אותן מהטוב לפחות טוב .
טניה או טטיאנה מילפית שווה אם תחת יפה שיער קארה עם גוונים. פנים נאות שירותית ביותר .נשיקות .ירידות מה שתרצו חמודה מאוד וחייכנית .חזה קטן אבל יפה מומלצת .
רופינה .מילפית טיםה מלאה לא שמנה חלילה קצת עבה היית נראה לי עוסקת בספורט ישבן יפה חזה פחות.עור שזוף רך ונעים למגע גם כן שרותית ביותר נשיקות וכו חיסרון יחידי למי שלא יודע רוסית היא יודעת מילה אחת באנגלית . אבל אפשר לזרום בכיף .
סברינה .הכי פחות מומלצת אומנם הכי צעירה אבל השירות לא זורם .טובה למי שלא ביישן ויודע לתפעל אותה (כמוני??)מוצא מאחת המדינות המוסלמניות סביב רוסיה אבל יפה עם גוף טוב ופנים נאות .
המחיר לצערי הרב עלה מ200 ל20 דקות ל300 לחצי שעה .
לשיקולכם

דגניה קריית חיים +קריון

4

אכן המחיר עלה, ודווקא אני הולך ושומע את המחיר ואומר תודה והולך, אני בטוח שאם יעשו את זה מרבית הלקוחות, מגיעים שומעים את המחיר ואומרים לא תודה, זה ישתנה וירד למאתיים, גם ככה בדולרים זה מעל 50 דולר. לקצר זה המחיר המקובל בכל אירופה כולל אמסטרדם.
יום נעים וקר

דגניה קריית חיים +קריון

6
[QUOTE=הלוחש לפותים] לאחר שיטוטים רבים ושלא מצאתי מה שאהבה נפשי חזרתי לדירות של התאגיד השולט הקרייתי.מצאתי שם שלוש בנות נחמדות .נדרג אותן מהטוב לפחות טוב .
טניה או טטיאנה מילפית שווה אם תחת יפה שיער קארה עם גוונים. פנים נאות שירותית ביותר .נשיקות .ירידות מה שתרצו חמודה מאוד וחייכנית .חזה קטן אבל יפה מומלצת .
רופינה .מילפית טיםה מלאה לא שמנה חלילה קצת עבה היית נראה לי עוסקת בספורט ישבן יפה חזה פחות.עור שזוף רך ונעים למגע גם כן שרותית ביותר נשיקות וכו חיסרון יחידי למי שלא יודע רוסית היא יודעת מילה אחת באנגלית . אבל אפשר לזרום בכיף .
סברינה .הכי פחות מומלצת אומנם הכי צעירה אבל השירות לא זורם .טובה למי שלא ביישן ויודע לתפעל אותה (כמוני??)מוצא מאחת המדינות המוסלמניות סביב רוסיה אבל יפה עם גוף טוב ופנים נאות .
המחיר לצערי הרב עלה מ200 ל20 דקות ל300 לחצי שעה . 
לשיקולכם
[/QUOTE]
שלשום הייתי אצל אחת אחרת, נראה לי קוראים לה מילנה (שם שמתחיל באות מ׳)
נראית בת 36/37,שמנה והיא גבוהה יחסית והיא לא מדברת עברית (רוסית או אנגלית בקטנה )
מציצה - 8, מוצצת בלי פה היא עושה עבודה טובה.
Gfe - 3 ואני חושב שאני מפרגן לה.
לא לוחצת בכלל, אבל עושה פרצופים של באסה.
לא נראית טוב בכלל.
לא מתנשקת.
המקום לא דיסקרטי בשיט (במיוחד באור יום).
בקיצור 200 שקל פורקן זריז של 20-25 דק׳
מה שבטוח אליה אני לא אחזור.
מתי טניה או רופינה עובדות?

דגניה קריית חיים +קריון

7
טניה המקורית עזבה יש טניה אחת גינגית נכנסתי פעם אחת לא נשארתי רק מהריח שיצא ממנה ברחתי כל עוד נפשי בי . רופינה צריך לצלצל ולשאול אם היא עובדת הן מתחלקות במשמרות אז היא לא שם כל יום.תגידו מה אם בוני מישהו תפס אותה ? איך השירות שלה נשאר טוב או התדרדרה

דגניה קריית חיים +קריון

8
דיווח קצר על מריה - דירה ליד הקריון

ציינו כבר את חוסר הדיסקרטיות, ממש צריך נחישות כדי לעלות לדירה.
צעירה בת 25, חצי רוסיה חצי דרום קוריאנית, קצת שמנמונת, חזה B מוצק
אנגלית טובה
מציצה סבירה בלי, מנסה ל"עזור" עם היד
עברנו למסיונרית ואח"כ דוגי
זזה לי יותר מדי טוב בדוגי...:) למרות שרציתי למשוך עוד קצת את הזיון גמרתי כבר שם..

סה"כ סביר למשהו מהיר ב-200, לא אחזור כנראה
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”