תחלה, כל מי שביקש טלפון - קיבל, מקוה תהנוונעבור לדיווח...(לחסרי סבלנות - ממליץ בחום)אלונה מגיעה אלינו מעיר קטנה, ממש ליד ס. פטרבורג - מוסקבהבת 29, מעסה מקצועית ורקדנית סטרפטיז בעבר...מבנה גוף ספורטיבי, רזה, טוסיק מוצק, חזה יפה עם פטמות חצופות, רך ונעים למגעחדי עין ובעלי מרה שחורה יראו שיש יש לה סימן כוויה בירך ימני, יעבור לה
מסתבר שהבחורה אוהבת ממתקים, שוקולדים וצעצועים
הצעה: רוצים כימיה - תביאו איתכם משו מתוק, צעצוע חמוד או פשוט תשאלו, אולי היא צריכה משותראו יחס אנושי וזה ישבור את הקרח
קיבלה אותי בבגד רשת, על נעלי פלטפורמה גבוהה, ועם חיוך מקסים
ישבנו לדבר על הא ועל דא, על כוס קפה עם קרואסונים
אשת שיחה מקסימה, אבל רק דוברי רוסית יוכלו להינות מכך
עברית אין, אנגלית בסיסית, אך היא יודעת מה אתם רוצים ותקשורת תהיה די פשוטה
מקלחת קצרה ועוברים לחדר שינה וכאן הופתעתי:
בתחילה חשבתי שהחדר יהיה כמו בדירה של לרה או יוליה, אבל...
כמעט את כל החדר טופסת מיטה זוגית על בסיס עגול מרופד עור
נשכבתי על המיטה ואלונה רקדה בשבילי סוג של ריקוד
נשכבה לידי והחלפנו כמה שאלות לגבי מה כל אחד מאיתנו אוהב
נשיקות, חיבוקים, ליטופים והנה היא על הגב ואני יורד לה...
אם תחליטו לרדת לה - הבחורה מאוד עדינה, על כן בלי מציצות, רק עם הלשון. תהיו עדינים ותראו איך היא משתוללת. כמובן שהיא לא תשאר חייבת ותפנק אתכם במציצה מושקעת...
החלפנו תנוחות,הבחורה גנחה ונתנה קונטרות טובות...
כהרגלי בקוטג' אשאיר לעצמי את הפרטים מה ואיך בהמשך...
לאחר שגמרתי שכנו ודיברנו עוד, למרות שאלונה כמה פעמים ניסתה ליזום זיון נוסף, אך היות וממנה נסעתי לפגישה, החלטתי לשמור כוחות ולוותר הפעם על מס' נוסף.
מקלחת לסיום ונפרדתי ממנה לשלום.
היות והיא פחות משבוע בארץ ולא מכירה אנשים, יהיה נחמד מצדכם וגם יעזור לכם לבנות אמון / לשבור את הקרח, באם תתנו לה את התשלום בדקות ראשונות של המפגש.
בכוונה לא כתבתי מחיר, כי אין לי מושג כמה לוקחת... לי זה עלה סכום מסויים, כולל הפינוקים מסביב ופרק זמן שביליתי איתה
לסיכום:
היא לא מלכת יופי, לא כוכבת פורנו, אך בהחלט יודעת את העבודה ומשתדלת לרצות. בחלק מהדברים אפילו הזכירה לי את ליקה, זכורה לטוב.
ממליץ בהחלט. למיטב ידיעתי כאן לחודש וקצת, אולי תישאר יותר