כ מדריך לברלין של סקס מאסטר - סקס אדיר

מדריך לברלין של סקס מאסטר

1
חזרתי מ7 ימים בברלין (יותר מדי), אתן פה מסקנות וטיפים שאני למדתי

אירפורט גירל :

הייתי שם יום רביעי, שילמתי 60 יורו, עד 5 זיונים ואם לא זיינת 5 פעמים אז יש לך עד שעה 16:00 בדרך כלל הבנות מסיימות ב15:30 אז שימו לב. המועדון נפתח בשעה 11:00
זה מועדון של תיקתוק, רק עם קונדום, בלי נשיקה צרפתית. יש שם 8 בנות, אבל רק 3 בנות שראויות לזיון.
הלקוחות שם בעיקר טורקים אולי תראו 2 לבנים וזהו.
יש פינת עישון, יש 2 מכונות מזל, אפשר לשתות בירה חופשי.
אני ממליץ על המקום הזה אם יש לכם סטנדרטים נמוכים ולא אכפת לכם לגמור מהר, זיון של 6 דקות וזהו.

חזרתי למקום הזה ביום שני והייתה שם רק אחת שווה וכל השאר מגעילות מגעילות. לא נהנתי בפעם שנייה, יותר נהנתי בפעם הראשונה, לא אחזור לשם בביקור הבא

המשך יבוא...

2
המשך ...

מוסטפא :
חמישי, בשעה 17:00 הגעתי למועדון, 70 אירו, גבר צעיר ומזוקן אירח אותי והראה לי תמקום, מוסטפא לא היה במקום באותו יום.
נתן לוקר, מגבת, כפכפים. דרך אגב זאת פעם ראשונה שלי בגאנג באנג.
בשעה שאני הגעתי למועדון לא הייתה פעילות כלל, חיכיתי במשך 15 דקות לבחורה ולא הבנתי לאן הגעתי בכלל. ואז הגיעה נטליה, בחורה רזה מאוד, לא נותנת לגעת לה בשיער, לקחה הפסקות כל 5 דקות וזה עיצבן את כולם שם.
זיינתי את נטליה קצת וזהו, בקיצור מחכה עוד 20 דקות לבחורה.
אחרי נטליה חשבתי שזאת הרמה של הבחורות, אבל אחרי נטליה הגיעו עוד 3 בנות כוסיות לגמרי עם תחת מעולה !
השנייה הגיעה והיא עם גוף יפה מאוד, תחת יפה, מצצה לכל מי שביקש, עברה אחד אחד, לא עשתה הפסקות ארוכות, נותנת לגעת לה בכל מקום.
ואני רוצה לציין שיש רק בחורה אחת על 15 גברים כל הזמן.
הגיעה השלישית עם חזה גדול, לא נותנת לגעת בכוס, תחת גדול ויפה, גרמניה אמיתית עם קעקועים נפלאים.

בזמן שהשלישית הגיעה, הייתה שם בחורה רגילה שהגיעה לחוות גאנג באנג, הייתה מלאה, לא זיינתי אותה, מה שהיה טוב שזה איזן את היחס של הגברים על בחורה אחת.

הרביעית הגיעה, שחומה, גוף יפה. מוצצת 10 דקות רק לגבר אחד וזה עיצבן אותי, כי הבחורה אמורה לדעת שיש עוד גברים שמחכים למציצה. היה שם גבר טורקי שזיין אותה במשך 20 דקות ואף אחד לא אמר לו כלום !, אחרי הזיון היא יצאה להפסקה מבלי שזיינתי אותה. והכל בגלל הגבר הטורקי המניאק.

אחרי הרביעית חזרה השנייה שהייתה הכי מעולה בערב הזה.
זיינתי אותה בדוגי קצת , נהנתי מהתחת הנפלא שלה.

בקיצור מהמקום הזה נהנתי בגלל שזאת פעם ראשונה שלי באירוע גאנג באנג.
אחרי השעה 23:00 רוב הגברים הלכו לביתם ונשארו 5 גברים כולל אותי.
עיצבן אותי שיש רק בחורה אחת על 15 גברים באותו מיטה. וזמני המתנה בין חילופי הבחורות היא ארוכה ולא אהבתי את זה.
היו שם חבר'ה נחמדים מאוד שחיכו בתור , אנשים מנומסים מאוד וגם אני ייצגתי את ישראל בכבוד רב חיוך
אז חבר'ה מי שהולך לשם תיהיו מנומסים, ותנסו להיות ראשונים בתור מבלי לנסות לדחוף בתור כמו הישראלי הממוצע.

יש לי עוד דברים לספר לכם אבל חייב לעשות הפסקות בין לבין.
המשך יבוא...

3
המשך...

אנני פורשה :
הייתי שם בשישי בשעה 15:00, 88 יורו, שילמתי 90 יורו וקיבלתי את עודף 2 יורו שאת המטבע מכניסים ללוקר כפיקדון.
מקבלים מגבות, כפכפים.
בכל זמן נתון יש 2 בחורות במיטה, שזה מעולה לעומת מוסטפא שרק אחת נמצאת שם.
האיכות של הבנות גרועה הרוב מכוערות עם גוף לא יפה. אבל הייתה שם אחת בשם ויקי, בלונדה חמודה וקטנה, מוצצת גרוע כאילו יש לה גשר בשיניים, אבל הבחורה תמיד חייכנית.
לא היו שם המון גברים, אולי 10 גברים כולל אותי. אם יש לכם סטנדרטים נמוכים ורוצים רק לזיין אז לכו למקום הזה.
אין לי יותר מדי מה להגיד על המקום הזה.

מסקנות וסיכום הטיול :
1. הבחורות בגרמניה גבוהות
2. הגרמנים קרירים ועצבניים.
3. הגרמנים אוהבים לשתות בירה ואלכוהול.
4. לא כולם בגרמניה דובר אנגלית וכל המהגרים בעל חזות מזרחית לא דוברי אנגלית כלל.
5. בספטמבר עדיף ללבוש מעיל גם ביום
6. תבואו לקיטקט מוקדם , ואם אתם באים עם אישה אז יכניסו אותכם בכל מחיר
7. שימו לב אם אתם הולכים על מדרכה סלולה לאופניים בלבד.
8. הערס המצוי עם זקן וגלח נראה כמו ערבי בגרמניה.
9. הבחורות בגרמניה כוסיות בכל מקום. (תאמינו לי אחרי שתראו בחורות בגרמניה לא תידלקו על הבחורות הישראליות)
10. בחורה גרמנית נראית בת 20 אבל היא בת 30.
11. התחבורה הציבורית מאוד נוחה ! זה פשוט ביזבוז להישתמש במונית. רכבת באה כל 10 דקות ואפילו פחות.
12. גוגל מפות היה החבר הכי טוב שלי בגרמניה, אינטרנט זה חובה
13. אם באלכם להיתעצבן עוד יותר מהמחירים בישראל אז בואו לברלין.

7
[QUOTE=boots]תכלס הכי טוב ללכת לבתי זונות וחדרים שעובדים אחד על אחת
עולה 30-40-50 ומזיינים בקצב שלך ואת מי שאתה רוצה
והעיקר לא רואים גברים שמנים, מיוזעים דופקים
נראה לי מגעיל לראות גברים עירומים וגרמנים וטורקים
[/QUOTE]
נכון אבל פשוט לא מסתכלים על הגברים המיוזעים אבל באופן כללי גאנג באנג לא מתאים לכולם
ובאנני פורש הייתי עוד מישהי סבירה לגמרי עם קעקועים של דרקון, אבל כל השאר הן בולגריות ורומניות מכוערות.

9
אחלה סקירה החבר sex_masterמוחא כפייה

אני מבין שעל הארטמיס ויתרת וזה בסדר. הדיווחים האחרונים מדברים על מקום שהדרדר ברמתו. כגורלו של כל מקום מתוייר יתר על המידה. נותר לי רק לשמוח בחלקי על שהספקתי לחוות אותו לפני 3 שנים בטרם נהרס.

הנה הדיווח העדכני ביותר על המקום - והלא חיובי בלשון המעטה - של החבר max payload:

[QUOTE=Max Payload]
בעבר הביקורים שלי בארטמיס נחלקו ל50/50. חצי
נפילות וחצי הצלחות. בחודשים האחרונים מבחר הבנות בארטמיס הדרדר משמעותית.
נאמר לי מהבנות שבקיץ הרבה בנות במועדונים בחופשות אז אני כנראה אתן
לארטמיס ביקור נוסף בעוד כמה שבועות לראות מה קורה שם. חוצמזה החוק החדש
הורג אותי. מציצה לא חשופה זה הסטנדרט. רוב הבנות אוהבות את החוק החדש ולא
מוכנות לתת מציצה חשופה. הבודדות שמוכנות (יותר נכון הבודדה...) רוצות שעה
ותוספת.[/QUOTE]

zooz
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”