כ קבוצת ווטסאפ - סקס אדיר

קבוצת ווטסאפ

2
לפי דעתי אפשר לעשות קבוצה בפייסבוק ולפתוח חשבון חדש למי שרוצה לשמור על דיסקרטיותת ומי שילח בפרטי פה שנראה שזה הוא משתמשים רצינים עדיף מהמשטר שיש פה אני כבר לא נכנס להגיב פה ולעזור יותר במלא מוחקים וחוזרים על אותם דברים
אם יש רעיונותאחרים תצרו איתנו קשר בפרטי עוד עט הפוסט ימחק

קבוצת ווטסאפ

4
רעיון מבורך, וואטצאפ חושף את מספר הפון שלנו ויש בינינו לא מעט נשואים, או בזוגיות עם אישה. כולנו חובביי זין של קוקס אם להימצץ למצוץ או אחר... לכן דיסקרטיות חשובה מאוד. היוזמה מבורכת והפתרון האולטימטיבי, דיסקרטי ששומר על אנונימיות מבלי לחשוף טלפון אישי או פרטים שיפריעו לנו בשיגרת היום והסדר התקין עם האישה וזוגיות זה קבוצת סקייפ.

סקייפ לא חושף דבר, תכנת מסרים מעולה ודיסקרטית ורווחת ביימנו - לאחרונה הוסיפו אפשרות יצירת קבוצה בסקייפ וזה מעולה. דיסקרטי ונוח. נוכל להתרשם, לספר ולשתף חברים ואף להיפגש למימושי מציצות וסקס בכייף ודיסקרטיות.

קבוצת ווטסאפ

7
למי שיש טלפון מבצעי זה פשוט. קונים סים לשיחות נכנסות בלבד ושמים אותו באיזה אייפון ישן או סמארטפון מעפן
כמובן שלמי שאין ורגיל לאכול חינם מהפורום זה יותר מידי השקעה בכל מקרה לא הבנתי אם קיים או לא קיים ומה קיים
לי יש נייד מבצעי אז אשמח שתוסיפו אותי אני יעזור ככל שאפשר אבל לא לחפור בבקשה
עדיף להסתכל על אישה יפה מאשר לזיין אישה מכוערת

קבוצת ווטסאפ

8
לדעתי אפשר בהחלט לזרום עם קבוצת וואטספ
ונכון, עליכם לשמור על פרטיות ולכן עליכם להשתמש באפשרויות הבטיחות שהסמארטפונים החדשים מאפשרים
בסמסונג יש את התקיה המאובטחת המייצרת מכשיר טלפון חדש נוסף
אפילו בשיאומי ראיתי "שטח שני" חדש מגניב
גם ב-LG ראיתי משהו דומה
ככה שיש ים אפשרויות של יצירת טלפון נוסף ומאובטח בתוך הטלפון, לפחות אני משתמש בתקיה המאובטחת של סמסונג שזה מגניב, יש לי וואטספ נוסף שהוא לא על שמי, אפילו אנשי קשר אחרים יש לי שם, הכל שונה, טלפון נוסף בסמארטפון נוסף, ההתחברות לתקיה המאובטחת היא רק באמצעות כניסה להגדרות, כשרוצים להתחבר צריך טביעת אצבע, בת זוג מעולם לא אמורה לחשוד שיש פון נוסף בפון.
בנוגע למספר נוסף, יש את האפשרות של האפליקציה "המספר הנוסף" שזה חינמי לחלוטין, וזה מאפשר התכתבות חופשית בוואטספ ואף לנהל שיחות באמצעות וואטספ, אם יש לכם אינטרנט חופשי.
בהצלחה

קבוצת ווטסאפ

10
מה משנה כמה יהיו כל עוד נוכל לסדר אחד את השני זה מה שחשוב, הקבוצה מטרה למנוע נפילה ולארגן לנו מציאה,דוגמה היה לי מצב שחבר נפל על קוקסית במצב רוח טוב חרמנית אש פירק אותה שלח לי הודעה אמר שמע היא חולת זין היום שברתי אותה והיא רוצה עוד לך תביא בא זיון של החיים לפני שירד לה נסעתי וקיבלתי את אחד הזיונים הטובים שלי, לזה אני יוצר את הקבוצה לא כדי לזיין במוח למשועממים שביננו אלה כדי לדעת מתי צריך לזיין להן בתחתCool
החיים הם כמו זין, הם לא תמיד קשים
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”