אומנם אני חדש פה יחסית...אבל לא לוקח הרבה זמן להבין שיש פה ממש מעט דיווחים. סתם לפי הערכה גסה: יש פה 30 בנות. כל אחת מקבל 10 לקוחות ביום. זה יוצא 300 זיונים ביום. נניח 100 מתוכם הגיעו דרך האתר הזה. מתוך ה100 האלה...הייתי מצפה לפחות 10 שידווחו פה. לא? אני מחפש בנרות משיהי ולא מצליח לקבל שום המלצה נורמלית ולא מוצא שום דיווחים עליהן.
בגלל סיבה זו...שתי הביקורים שהיו לי עד כה היו נפילות כואבות. חבל.
חברים...אני באמת אשמח לתת פה דיווח עינייני...אבל תעזרו לי גם למצוא משהו נורמלי. מישהי ב200/250. שלא תלחיץ בזמן. שתיתן לי לרדת לה חופשי. שתראה סבבה. מהקריות. אני פשוט לאאאאא מצליח לקבל המלצה על מישהי כזאת (רק אחד שלח לי הזמנה אבל לא מצליח ליצור איתה קשר).
שבוע טוב לכל הזיינים
דיווחים
3אתה רוצה להגיד לי שאין אף אחת ב250 נורמלית? לא צריך שתהיה כוסית על דוגמנית ושתתן 5 מספרים או משהו כזה. כולה שלא תהיה תקתקנים בחצי שעה. ושתתן לרדת לה. לא בשמיים אני חושב. ושוב...אני חדש פה אז אולי טועה. אבל יש לי תחושה שבטוח יש כמה בנות מהקריות שעונות לבקשתי. ניסיתי להתקשר לזאת שאמרתי לי אבל היא פשוט לא עונה אף פעם.
דיווחים
8אני חושב שמה שבעצם התכוונתי לומר פה זה שבעצם אין פה מספיק דיווחים וחבר. לא יודע אם זה אפשרי...אבל אולי שווה להכניס איזה סטנדרד של דיווח בסגנון:
גיל, מראה, מציצה, מיקום הדירה, GFE, נותנת ללקק לה, מחיר ואלי עוד כמה פרטים יבשים. כל אלו פשוט נתונים יבשים. אח"כ אפשר לשפוך חופשי תיאורים ככל הבא לראש. כל אחד יחליט לעצמו על סמך הנתונים היבשים האם שווה לו או לא. נכון או לא?
גיל, מראה, מציצה, מיקום הדירה, GFE, נותנת ללקק לה, מחיר ואלי עוד כמה פרטים יבשים. כל אלו פשוט נתונים יבשים. אח"כ אפשר לשפוך חופשי תיאורים ככל הבא לראש. כל אחד יחליט לעצמו על סמך הנתונים היבשים האם שווה לו או לא. נכון או לא?
דיווחים
91. long_il, אתה בהחלט צודק, אין הרבה דיווחים. אחת הסיבות שלא כולם מוכנים לשתף או סתם לא יודעים לעשות את זה באופן מעניין, על כן מוותרים מראש.
2. סטנדרט של דיווח דבר מתבקש, אך זה עלול להפחית את כמות הדיווחים, כי כל אחד מתבטא איך שהוא יודע.
אולי תציע סוג של שבלונה (תבנית) ואלו שירצו - ישתמשו בה... אני אישית מוכן לתמוך במהלך
2. סטנדרט של דיווח דבר מתבקש, אך זה עלול להפחית את כמות הדיווחים, כי כל אחד מתבטא איך שהוא יודע.
אולי תציע סוג של שבלונה (תבנית) ואלו שירצו - ישתמשו בה... אני אישית מוכן לתמוך במהלך