אני לא הכרתי את המקום מלפני ולא ידעתי מה מצפה לי שם בפנים...
הכניסה עולה 100 יורו שזה עוד נסבל כי היא כוללת אוכל ושתיה (כולל סוגי אלכוהול ובירה) חינם - מי שהיה בוינה יודע שאפילו במועדון רגיל מחירי השתיה גבוהים יחסית לאירופה.
האוכל מעולה, מעין מסעדת גורמה לא בופה כמו ב FKK מלצרית מגישה לכם את ההזמנה שלכם ואתם יכולים להזמין כמה שבא לכם, וכך גם לגבי שתיה (בתפריט היה סוג של דג בגריל וגם סטיק פילה מעולה).
מבחינתך הבחורות - יש בחורות יפות ממש ויש גם כאלו שפחות התחברתי, אבל כולן בחורות ברמה, מדברות אנגלית ועוד שפות ומקסימות וחברותיות - הן אמנם לא יפנו אליכם אבל ישמחו לבוא אם רק תעשו להן סימן ויגיעו מיד.
וכאן מגיע החלק הכואב - המחיר :)
חצי שעה מתחילה שם ב 400 יורו, שעה 500 יורו שעה וחצי 600 וכן הלאה... :) יקר מאוד.
החדרים מפוארים וגדולים, והבחורות באמת מגניבות, לקחתי בחורה מדהימה, בלונדינית, שיער חלק, גוף מושלם, קלאסית מעט מבוגרת לדעתי - בסביבות ה 30 אבל נראית כמו דוגמנית, מאחר והמחיר כל כך יקר היא תעשה עבורכם כמעט כל מה שתבקשו :) ועם חיוך.
התכוונתי לקחת אותה לשעה, בסוף לקחתי אותה לשעה וחצי בלי ששמתי לב... למזלי שבסוף שמתי לב לזמן אחרת... עוד הייתי צריך לקחת משכנתא כדי לצאת מהמועדון :).
יש דובדבן קטנצ'יק.. אם לקחתם בחורה המחיר של הבחורה כולל כבר את ה 100 יורו של הכניסה, כלומר לא לקחתם בחורה - תשלמו 100 יורו בכל מקרה בסוף הערב, לקחתם בחורה ושילמתם לה 400 יורו - זה כבר כולל את ה 100 של הכניסה.
בהצלחה לבעלי הכיס העמוק שביניכם, אישית אני לא מצטער שהלכתי לשם, זו חוויה שונה והיה מדהים, אבל לא הייתי חוזר לשם שוב.