אני בן 45 ומעולם לא הייתי אצל נערת ליווי. כל הענין קצת קשה לי, אבל הצרכים חזקים ואני כרגע לבד. אני צריך מישהי מאוד אמפטית, סבלנית ועדינה. האם אתם יכולים להמליץ על מישהי מתאימה?
המלצה למישהו שמעולם לא היה אצל נערת ליווי
4[QUOTE=Colombo]אם החזקת עד גיל כזה וטרם היית........ תמשיך להחזיק [/QUOTE]

5[QUOTE=Roi&roi]נטע .פנה אלי בפרטי .סבלנות עד אין סוף.אתה היחיד בעולמה בזמן הטיפול .פשוט שוכח מהכל ומתמסר לטיפול המדהים שלה .[/QUOTE]

נטע/מור, אזהרה אחרונה לפני הרחקה:
יש לך 53 הודעות (מצ״ב צילומי מסך של כולן), 49 מהן עוסקות בקידום אגרסיבי מאוד של עצמך, רובן תחת השם ״נטע״, והשאר תחת השם ״מור״ (אך עם אותם פרטי התקשרות).
על רבע מזה כבר הרחיקו פה יוזרים.
לא חשוב מה השאלה ומה הפורום, פורום המלצות או מבוגרות בזיל הזול או קוקסינלים או עיסוי, תמיד את ממליצה על עצמך, ועוד עושה את זה כביכול בשם ״רועי״ ובהמלצה בגוף שלישי.
גם אם יחפשו מישהי לבתול, מישהו למבוגר, מישהי לצעיר, מישהי לחייל, צעירה, מנוסה, כל מה שיחפשו - תמיד ההמלצה שלך היא ״נטע היא בדיוק מה שאתה מחפש!״.
זו הטעיה, כי השואלים התמימים, שלחלקם זו טבילת האש הראשונה, חושבים שמדובר בלקוח מרוצה של נטע.
אני ממליץ לך בדחיפות לנטוש את הכינוי ״רועי״, ולעבור לכינוי שלך, ולדבר בגוף ראשון.
יש פה לא מעט בחורות עובדות, ורובן מתקבלות פה באהדה.
ואני מבטיח לך שאם גם תפרסמי באתר, זה רק ישפר עוד יותר את הצלחתך.
נ.ב. אני מעדיף להתייחס אלייך בתור נטע ולא בתור רועי, כי אם אכן מדובר במישהו שמקדם אותך, אז הבעיה שלך היא לא רק עם הנהלת הפורום, אלא הרבה מעבר לכך:
הזנות עדיין לא נאסרה בארץ (״חוק הפללת לקוחות זנות״), אך סרסרות ושידול אסורים בהחלט!
אז אני דן אותך לכף זכות ומניח שזו את מאחורי הכינוי ״רועי״.

6"בכל מקרה, אני מצטרף להמלצה שאם הצלחת עד היום, תתאפק ואל תתחיל עם זה".
למה להתאפק? לא הבנתי...
7קיבורג, כל הכבוד על הבקרה וההשגחה !
"שלום שלום", היו כאן קודמים שהמליצו לך להמשיך ולהתאפק. בניגוד להם אני חושב שהתאפקות רבה מדי עלולה להיות גרועה יותר מהתנסות מסויימת. אבל חשוב להבין ממה הם מזהירים אותך - אורח החיים הזה של צרכנות מין עלול להיות מאוד מאוד ממכר. אתה מכיר את עצמך יותר טוב מכולנו ותדע לעשות את החשבונות שלך.
ניקול (זו שעושה רימינג מר"ג)
(אצל שתיהן הייתי ואני מאוד מאוד מרוצה מהן)
(אצלן לא הייתי אבל שמעתי עליהן רק דברים טובים)
כל אחת מה-4 עונות לפרמטרים הכלליים שתיארת. לכל אחת צירפתי קישור שיאפשר לך לראות דיון עליה כאן בפורום.
לשאלות נוספת שאל כאן או פנה אליי בפרטי.
ושיהיה בהצלחה !