כ לא ידעתי היכן להניח זאת אז השאיר את זה למנהלי הפור - סקס אדיר

לא ידעתי היכן להניח זאת אז השאיר את זה למנהלי הפור

1
יש סוגייה חדשה בשבילי כן .
שאנשים מספרים לנידגמות על הפורום
לא לעניין בכלל כי אז היא הופכת להיות אחרת ואז הדגימה בעצם הופכת
להיות לא ראויה כי בעצם היא מנסה לרצות . את הפורום אז חברים יקרים יש פה המון חברים שבאמת תורמים מיתוך אינטרס שת רק תרומה לפורום אז נה לא לספר לנערות על האתר אתמול לקחתי דגימא והיא ישר שאלה אם אני מכיר את את סקס אדיר ומישהו כתב עלייה ביקורת לא יפה אז זה לא לעניין אנשים מקדישים הרבה זמן שלנו לא יהייה נפילות אז כבדו בבקשה אם אני יתפוס אחד כזה אני יישר ייפרסם אז כבדו בבקשה אני מקווה שהמנהלים יעלו את התגובה הזאת כי זה פשוט חשוב אז חג שמח ושנה טוב לכולם שוב .
Black

4
כן אבל יוצא הרבה מצבים בהם אנשים מדווחים ואז ברגע שהבחורה שומעת על הפורום היא משתנה לטובה לתקופה ואז
נהייה המצב הפוך נופלים על חברה הפורום שהם משקרים ומכפישים סתם בגלל זה לפי עניות דעתי הפורום צריך להישמר בפרופיל נמוך
אני ישמח אם מישהו חושב אחרת ויתקן אותי אם אני טועה
Black

6
כמעט לכל הבחורות יש שתולים פה באתרים לא מכיר אחת שלא ביקשה ממני להשאיר לה דיווח טוב לאחר סופו של סשן( תמיד שואלות אותי אם אני מהפורום תמיד אומר כן כדי לראות מה היא תציע ליצחוק)
לחוסר מזלתן היחידות שאני רושם אליהן הן אלו שממש גרועות בשירות או ממש טובות, על מנת לעזור לסדר דגימה איכותית לחברים או למנוע נפילה כבדה.

החיים הם כמו זין, הם לא תמיד קשים

7
בוב אתה טועה וגם מאיים... ולא מאיימים פה. אתה תתפוס אותו ?! אתה השוטר של הפורום ? (אגב כותבים אתפוס לא יתפוס) ולענין. אם אדם רוצה להציג את עצמו כחבר בפורום פה זו זכותו ולא ענינו של אף אחד אחר, כל עוד הוא לא מנצל את הפורום כבמה לסחיטת טובות הנאה. מעבר לזה, כמעט כל העובדות בתחום, מכירות את הפורום ועוקבות אחר הנכתב עליהן, ואנחנו לפעמים מסייעים להן בהודעות, לדוגמא, הודעה שלי שמשום מה אדמין טרם אישר לפירסום. נטלי משד הר ציון בקשה להבהיר לאור הדיווחים שפרשה, שהיא ממשיכה לעבוד מדי ערב מלבד יום שיש, מתחנת האוטובוס בשד הר ציון.
גמר חתימה טובה לכולם

9
חברים יקרים
הפורום הוא שלנו ובשבילנו בלבד!
ואם תקבלו את הזיון של החיים שלכם בגלל שאמרתם שתדווחו על הגברת תמורתו
מ צ ו י ן
במקום לכתוב על נפילות ובזבוז כספים וזמן
נכתוב כאן - לחברי הפורום של סקס אדיר בלבד,זיון מהסרטים ב ...............
המועדון כאן די מצומצם והגיע הזמן שגם נדאג אחד לשני!!!
בביקור האחרון שלי אצל יוליה מרח ליבנה - היא התלהבה מהדיווח שהעליתי עליה
מה שהביא לה עוד 62 לקוחות פוטנציאלים
תעשו את החשבון לבד 62*400
לא ביקשתי תמורה ולא ביקשתי תוספת
זה היה נטו עבור חברי הפורום

כמו שקבלתי את המס מחבר יקר בפורום - כך העברתי לעוד כ 80

שנה טובה
וחג שמח
מה לעשות? לעסות
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”