מתקשר אליה היא עם אותו מבטא ואותו דיבור ואותה נחמדות
מפנה אותי לאותו מקום שהיא גרה בו כבר שנים בבן יהודה
עולה במדרגות נכנס לדירה היא קצת התמלאה אבל אותם פנים אותו דומיניק אותו פסנתר שנמצא שם שנים וכמובן כלב לפי מה שזכור לי היה לה חתולים קטנים קרציות שמקפצים על המיטה ומסתובבים בבית הריח לא משהו בדירה לא שיא ההגינה מכניסה אותי לחדר עם המיטה הזוגית נותן לה 250 שקל היא עושה פרצוף אבל קבענו בטלפון על המחיר וזה מה יש היה לה לעומת זאת ריח דיי נורמלי כנראה התקלחה ראיתי פה דיווחים על ריח של זיעה שנודף ממנה מתפשטים היא אומרת לי לשכב על הגב עושה לי מסאג כמו שאז עדיין לא למדה לעשות מסאג סתמי כזה מסתובב על הבטן שהיא מעליי ואומר לה תתקרבי תופס לה את הזין ומתחיל למצוץ אותו הוא מזדקר לי בפה היא עושה תנועות של מזיינת לי את הפה אחר כך היא יורדת לזין שלי ומתחילה למצוץ היא פשוט אומנית מעיף אותה מהזין ואומר לה בואי נתחיל בעבודה מלבישה קונדום מוצצת עוד קצת שיעמוד חזק שהוא עומד היא מכניסה אותו לחור שלה החם אני מזיין אותה ומפליק לה על התחת התחת שלה משגע אחר כך אני גומר ונשכבים היא שמה את הראש שלה על החזה שלי ומשחקת לי בזין שואלת רוצה משהו לשתות תאמת מהדירה הלא נקייה אמרתי לה אין צורך מפחד לשתות בבתים שלא שלי ועוד פתוחים מתנשקים ובנתיים אני משחק לה בזין שמרגיש כבד עושים 69 אני פשוט מזיין לה את הפה ומוצץ לה את הכלי הענק הזה וגומרים אחד לשני בפה נשכבים שואלת אם אני רוצה לעשות מקלחת אבל לא ולא המקלחת נראת כאילו לא ניקו אותה 50 שנה היא שואלת אם אני רוצה להישאר עד שיגיע הקליינט הבא שלה הנהנתי עם הראש שוכבים על המיטה היא יש לציין מדברת בלי הפסקה פשוט לא סותמת את הפה רק אם מכניסים לה את הזין לפה יש שקט היא מוצצת לי ואני שוכב לי ואין המציצה פשוט טובה היא פשוט זורמת להכל !!!
בקיצור לאחר שעה+ והינה הציונים:
נקיון: ציון 2 (בתאכלס אתם באים לזיין או להיות פועלת נקיון)
מראה: ציון 7 התמלאה וזה נראה שונה אבל התחת ברזילאי מושלם
מציצה: ציון 10
זיון: ציון 8.6 קצת כבדה בתנועות
הציון המשוכלל: 6.8 גם בגלל שהיא מדברת בלי הפסקה ולפעמים נהרס הריכוז
אני חושב שאני אחזור כי היא לא מתקתקת כללל ודווקא נחמדה והדיבור שלה מצחיק