כ לרה מחיפה - דף 3 - סקס אדיר

לרה מחיפה

21
אני קיבלתי את הטלפון של שניהן מזמן , לא בטוח אפילו שאני אמצא אותו עכשיו כי צריך לחפור בהודעות הפרטיות אבל לא אהבתי את התמונות של הבנות ולכן לא ביקרתי, אם אתם אומרים שלרה כזו כוסית אז התמונות שהיא שולחת לא אמיתיות או מה?

לרה מחיפה

23
היום ניסיתי לקבוע עם לרה אמרה שעסוקה עד יום שלישי ניסיתי את יוליה וקיבלתי מענה מיידי קבענו לשעה קדימה ולא הצטערתי בכלל ולגבי מה שרשם זה שמעליי נראה לי מוזר כי אותי קיבלה היום מאופרת ועם נעלי עקב ואני אפילו לא ביקשתי את זה לגבי הביצועים רשמו כבר מצויין לפני אין לי מה לחדש רק אגיד שהבחורה ממש מקסימה לא מלחיצה ונותנת שירות מעולה נשארת פה עד 5.10 וגם את זה כבר ציינו . ובהזדמנות זו אודה להומלס היקר שתמיד נכון לעזור ועד עכשיו לא אכזב לפחות אותי אז תודה רבה חבר יקר וחג שמח ושנה טובה לכל חברי הפורום .

לרה מחיפה

25
אחח לרה לרה
תודה גדולה ל Django שהעביר לי את הנייד שלה.
בחורה מתוקה מאד, אוהבת סקס, גוף מדהים לדעתי, מוצק, כיף לגעת בה , שלל תנוחות גמירה איפה שבא לך...אפשר איתה גם עדין וגם סוער...
חיפאים יש לכם מציאה... תהנו
מומלצת מאד לטעמי
שנה טובה לכל חברי הפורום!

לרה מחיפה

28
נמצא בצפון ומחפש מישהי מומלצת-
ביקשתי בפרטי מכמב חברים ולא נעניתי...

אשמח שמישהו ישלח לי בפרטי מספר של יוליה / לרה / צעירה ונאה אחרת באזור הצפון..

המון תודה

לרה מחיפה

30
תודה להומלס הגבר גבר שנתן לי את המס של לרה נכון שזה היה מזמן אבל רק היום יצא לי לבקר אותה
אז ככה בחורה חמודה
לא פצצת עולם אבל יפה
פנים נאות חזה קטן חצוף
אגן רחב וירכיים רחבות קצת עבה אבל חלילה לא שמנה .
מחייכת לא מתקתקת משרה אווירה נעימה .
בקשר לתקשורת היא קצת קשה למי שלא דובר רוסית .
אבל הסתדרנו רבע רוסית חצי אנגלית וחצי בשפת החיות .
בקשר לסקס רחוק מחיית סקס ורחוק מלהטטנות . עושה מה שאתה רוצה גמירה בפה תנוחות שונות אבל לא משתוללת .היא הזכירה לי קצת את אווה למי שמכיר.אולי קצת נשחקה אמרה שהיא מתגעגת הביתה .
לסיכום נחמד לא העיפה לי את הגג ולא עשתה לי הצפה במרתף אפשר להעביר שעה בכיף
עדיף על כל מה שמסתובב היום בחיפה והקריות
אני בכל אופן חוזר לגברת. ב. שלי
יאללה גברת ב. שימי אלטון גון ובואי נשתולל

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”