יום שלישי האחרון, מסיים בילוי עם חברים בשעות המוקדמות שלפנות בוקר ומרגיש צורך לעשות מעשה לפני החגים הבאים עלינו לטובה.
רובי מפרסמת כאן באתר, הגיעה אלינו מהפליפינים וצדה את עיניי כבר תקופה לא קצרה..
בהשראת האלכהול פלוס החרמנות החלטתי לשלוח הודעה בווצואפ לגברת בשעה ארבע לפנות בוקר..
הופתעתי כשענתה ושאלה אם לא מאוחר לי מידי. מאוחר? לי?! חחח הצחקת את אפריים ( תבינו לבד.. )
מפה לשם שאלתי לפרטים ענתה שזה 800 לשעה, אמרתי לה גברת עם כל הכבוד.. לכי תזדייני. לאחר מו"מ קצר באופן תמוהה ירדה ל400 שגם זה לא זול בעיניי אבל אמרתי שנה חדשה וזה.. יאאלה בסדר.
מגיע לאיזור הרחובות פרישמן-דיזינגוף מכוונת אותי לכתובת המדוייקת ( הכל בהודעות ).
בניין די דיסקרטי במיוחד יחסית לשעה המוקדמת שבה הלכתי, פותחת לי את הדלת בלבוש קינקי שכלל חוטיני סגלגל תחרה עקבים וביריות.. יושבים לשיחה קלה כסף מחליף ידיים וניגשים לעבודה.
חברים הגברת עובדת לפי כימיה ומראה, אם תראה טוב ותהיה בגוד ווייב אז הכל יזרום..
התחלנו בנשיקות וחירמונים, עברה למציצה חשופה וטובה, הפכתי אותה ל-69, יופי של טוסיק!! נקי חלק עם חור צר ודורש.. היא מוצצת מצויין יודעת את העבודה הילדה.
הלבשנו את אפריים והתחלתי בפמפום.. גונחת בלי לעשות קולות מאולצים נהנתה מהזיון שכלל שלוש תנוחות עד הסוף המיוחל בו שפכתי זעמי בפיה. בלעה הכל אמרה טעים מאוד ועוד כשר.. בכלל היתה מבסוטה.
מקלחת שלי ישבנו שתינו בירה עישנו סיגריה נשיקה ושתהיה לך שנה טובה אמרתי לה.
לסיכום:
מראה-10, לחובבי האסיאתיות והקומפקטיות שבנינו. אמנם קטנה אך שופעת ומטופחת. תחת אלוהי ציצים יפים גדולים ורכים שפתיים בשרניות ורגליים של דוגמנית.
מיקום- 8 די דיסקרטי, בבניין עצמו היה ריח של מחלקת זיהוי גופות באבו כביר.
ביצועים-10, לא הלחיצה, לא נלחצה, מציצה מצויינת נשיקות ליקוקים רימינג הדדי זיון בשלוש תנוחות והרגשת מאהבת.
אני לא פאסיבי אמנם אך יכול לציין שיש לה כלי מכובד ועומד, הציעה לזיין אותי מה שמעיד על היותה גם אקטיבית אך סירבתי בנימוס.
שתהיה שנה טובה לכל חברי הפורום, וכמובן שלכל הקוקסיות למיניהן, ומי יתן שתפסיקו לעקוץ אותנו ולתקתק ותנסו להינות. בשביל זה אנחנו כאן ;)