כ ruby - חוויה מהפליפינים - סקס אדיר

ruby - חוויה מהפליפינים

1
חיפשתי כאן שרשור על הגברברית ולא מצאתי אז פתחתי נושא..

יום שלישי האחרון, מסיים בילוי עם חברים בשעות המוקדמות שלפנות בוקר ומרגיש צורך לעשות מעשה לפני החגים הבאים עלינו לטובה.

רובי מפרסמת כאן באתר, הגיעה אלינו מהפליפינים וצדה את עיניי כבר תקופה לא קצרה..
בהשראת האלכהול פלוס החרמנות החלטתי לשלוח הודעה בווצואפ לגברת בשעה ארבע לפנות בוקר..
הופתעתי כשענתה ושאלה אם לא מאוחר לי מידי. מאוחר? לי?! חחח הצחקת את אפריים ( תבינו לבד.. )
מפה לשם שאלתי לפרטים ענתה שזה 800 לשעה, אמרתי לה גברת עם כל הכבוד.. לכי תזדייני. לאחר מו"מ קצר באופן תמוהה ירדה ל400 שגם זה לא זול בעיניי אבל אמרתי שנה חדשה וזה.. יאאלה בסדר.
מגיע לאיזור הרחובות פרישמן-דיזינגוף מכוונת אותי לכתובת המדוייקת ( הכל בהודעות ).
בניין די דיסקרטי במיוחד יחסית לשעה המוקדמת שבה הלכתי, פותחת לי את הדלת בלבוש קינקי שכלל חוטיני סגלגל תחרה עקבים וביריות.. יושבים לשיחה קלה כסף מחליף ידיים וניגשים לעבודה.

חברים הגברת עובדת לפי כימיה ומראה, אם תראה טוב ותהיה בגוד ווייב אז הכל יזרום..
התחלנו בנשיקות וחירמונים, עברה למציצה חשופה וטובה, הפכתי אותה ל-69, יופי של טוסיק!! נקי חלק עם חור צר ודורש.. היא מוצצת מצויין יודעת את העבודה הילדה.
הלבשנו את אפריים והתחלתי בפמפום.. גונחת בלי לעשות קולות מאולצים נהנתה מהזיון שכלל שלוש תנוחות עד הסוף המיוחל בו שפכתי זעמי בפיה. בלעה הכל אמרה טעים מאוד ועוד כשר.. בכלל היתה מבסוטה.

מקלחת שלי ישבנו שתינו בירה עישנו סיגריה נשיקה ושתהיה לך שנה טובה אמרתי לה.

לסיכום:
מראה-10, לחובבי האסיאתיות והקומפקטיות שבנינו. אמנם קטנה אך שופעת ומטופחת. תחת אלוהי ציצים יפים גדולים ורכים שפתיים בשרניות ורגליים של דוגמנית.
מיקום- 8 די דיסקרטי, בבניין עצמו היה ריח של מחלקת זיהוי גופות באבו כביר.
ביצועים-10, לא הלחיצה, לא נלחצה, מציצה מצויינת נשיקות ליקוקים רימינג הדדי זיון בשלוש תנוחות והרגשת מאהבת.
אני לא פאסיבי אמנם אך יכול לציין שיש לה כלי מכובד ועומד, הציעה לזיין אותי מה שמעיד על היותה גם אקטיבית אך סירבתי בנימוס.

שתהיה שנה טובה לכל חברי הפורום, וכמובן שלכל הקוקסיות למיניהן, ומי יתן שתפסיקו לעקוץ אותנו ולתקתק ותנסו להינות. בשביל זה אנחנו כאן ;)

העולם מלא בריגושים ואני כאן כדי לחוות..

ruby - חוויה מהפליפינים

4
רובי בחורה פשוטה מסתכלת על יופי ולא על אופי, תבוא תדלק עליך תקבל זיון מהחיים תבוא תגעל ממך תעיף אותך אחרי חמש דקות גם עם תבוא עליה עם 2000 שקל.
גומל כל מילה בסלע נדלקה אליו קיבל זיון מושקע חבר שלי ביקר אותה יום לאחר שגומל פירק אותה אמר את אותו הדבר, זיון טוב והוריד אותה ל250 היתה חרמנית עליו.
הדבר החשוב שאתם צריכים לזכור שאתם באים אליה הוא
א)להוריד אותה במחיר היא מבקשת מחירים בן 600 ל1000 שנגמרים ב250-400 לאחר מיקוח קליל
ב)להשקיע במראה ולבדוק שהיא חרמנית
לא חרמנית לא התלהבה כשבאתם? אחורה פנה!

החיים הם כמו זין, הם לא תמיד קשים

ruby - חוויה מהפליפינים

5
חזרתי ממנה עכשיו אחרי שהייתי חייב תיקון מאתמול שהייתי אצל ליאור (דיווח בנפרד ) .
מבחינת מראה היא ממש נראית טוב כמו שהאמר פנים יפות וגוף ותחת אלוהי .
צעירה בת 24 מהפיליפינים .
הסשן שלנו היה בערך 20 דק אני הייתי חרמן וגמרתי מהר והיא לא הציעה סיבוב שני אז הלכתי
סה"כ אם הייתי ממש מתעקש הייתי מנסה שוב אבל העדפתי שלא .
התענוג עלה 400 שח לא בטוח שאחזור אבל למי שרוצה להתנסות בקוקס שנראית מעולה
עם קעקועים יפים וכ"ו בהחלט ממליץ .
נשארת עוד שבוע-שבועיים בערך וככל הנראה תחזור שוב .
בהצלחה

ruby - חוויה מהפליפינים

7
ביקרתי אצלה אחרי התכתבויות בוואטסאפ וסף החרמנות עלה. האמת שעברתי לידה ברחוב חצי שעה אחרי שהתקשרתי וראיתי
מישהי פצצה כוסית עם תחת שווה, הסתכלתי עליה ראיתי שזו היא, ידעתי שאני הולך לקבוע איתה הלילה ;)
קבענו בלילה, הגעתי אליה חרמן העברתי לה 300 ש"ח (אחרי מיקוחים והורדת מחיר), הורידה את בגדיה וגילתה גוף מדהים ותחת שווה פריקה.
התחלתי לרדת, מוצצת כואב קצת אבל סביל, עברנו לזיון ופירקתי לה את התחת חזק. כאב לה אז הפסקנו כמה וכמה פעמים, אכן חור תחת צר כמו שאמרו.
גמרתי לה על התחת, רוצה שוב לחזור אליה וניסיתי להוריד אותה במחיר שוב אבל לא יורדת מ300.
כל הסיפור לקח לי איזה רבע שעה.

ruby - חוויה מהפליפינים

8
דיווח לא דיווח ואסביר:
אתמול התקשרתי, נשמעה חסרת סבלנות בטלפון לשאלות, מכיוון שהייתי גם ככה באזור - דיזנגוף - פרישמן החלטתי לקפוץ. תקשיבו, מבחינת מראה - גוף פצצתי, קרוב לשלמות, חלקה בכל הגוף, חזה מסולקן, תמונות אמיתיות, נשים מלידה רבות היו מתות לגוף כזה.
כשבאתי להיכנס בדיוק יצא ממנה מישהו עם קפה... בכל מקרה נכנסתי לדירה- נקייה ומעוצבת בטעם. ביקשתי לחדד לפני זמנים ומחירים, כתמיד.
אמרה 400 ש"ח לאקט אחד. באתי נקי אסתטי, הייתי נחמד ואסרטיבי, אמרתי בואי נהנה בכיף, שעה, נזרום. סירבה בתוקפנות. החלטתי שנשבר לי הזין לזרוק סכומים גבוהים ל-20 דקות, עשיתי אחורה פנה והמשכתי לדרכי.
יש גבול רבותיי, 400 ש"ח לפעם אחת בהגדרה - קצה נפשי בעסקה זו.
SUI EHJUY JUZR

ruby - חוויה מהפליפינים

10
[QUOTE=דון קיחוט 2]דיווח לא דיווח ואסביר:

אתמול התקשרתי, נשמעה חסרת סבלנות בטלפון לשאלות, מכיוון שהייתי גם ככה באזור - דיזנגוף - פרישמן החלטתי לקפוץ. תקשיבו, מבחינת מראה - גוף פצצתי, קרוב לשלמות, חלקה בכל הגוף, חזה מסולקן, תמונות אמיתיות, נשים מלידה רבות היו מתות לגוף כזה.

כשבאתי להיכנס בדיוק יצא ממנה מישהו עם קפה... בכל מקרה נכנסתי לדירה- נקייה ומעוצבת בטעם. ביקשתי לחדד לפני זמנים ומחירים, כתמיד.

אמרה 400 ש"ח לאקט אחד. באתי נקי אסתטי, הייתי נחמד ואסרטיבי, אמרתי בואי נהנה בכיף, שעה, נזרום. סירבה בתוקפנות. החלטתי שנשבר לי הזין לזרוק סכומים גבוהים ל-20 דקות, עשיתי אחורה פנה והמשכתי לדרכי.

יש גבול רבותיי, 400 ש"ח לפעם אחת בהגדרה - קצה נפשי בעסקה זו.[/QUOTE]

זה מצבי רוח חבר כנראה גמרה 17 פעם לפני ביקורך ולא היתה חרמנית אלא מכנית
תפוס אותה ביום טוב ותיהיה שעה וברור תוריד אותה ל300 מינימום
החיים הם כמו זין, הם לא תמיד קשים
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”