כ מרינה שדהצ - סקס אדיר

מרינה שדהצ

1
השעה אחת בלילה, אני עובר את אזור הכספומטים ומתכונן לעשות סיבוב פרסה לתמי"ת כששני צעירים בחור בלונדיני ובחורה גבוהה בחצאית יוצאית מאזור מתחם הקוקסינליות. הם נראו לא שייכים אבל בשעה כזו לא מסתובבים ככה סתאם.
בקיצור עושה פרסה בלווינסקי וחוזר. מתקרב לכספומט והיא שם מטר שיבעים גופיה שחורה וחצאית מקסי. עגיל מוזהב בפופיק, שיער בלונדיני מדובלל וחיוך קטן.
מתקרבת למכונית ואומרת 200. אפילו לא שאלתי מה כלול. עולה לרכב ואני שואל אותה אם יש מקום לעצור היא אומרת אפשר כאן או לנסוע לחדר ב- 65 ש"ח. כמובן שהסכמתי לחדר. כיוונה אותי לאואזיס. איזה מקום עלוב. חונים בחנייה -דווקא דיסקרטי- עולים לקומה ראשונה בדלפק המנקה דוברת רק רוסית. מגיש לה שטר של 100 ש"ח ומקבל מטר קללות ברוסית, אני שואלת את הנערה מה קרה היא אומרת שרק עכשיו היא ניקתה את החדרים -איזה יופי!- ונמאס לה מכל הג'וקים שמגיעים למקום ל10-15 דקות מלכלכים והולכים. טוב לא נעלבתי אבל בהחלט קבלת פנים יוצאת דופן.
מקבל עודף נכנסים לחדר אני הולך להתקלחת הבחורה מתפשטת ונשכבת על המיטה בערום מלא. מה אגיד אהבתי מאוד את המראה הנערי שלה, ציצי קטנטן עם פיטמות סיכה. רגליים ארוכות גוף לבנבן ורזה מאוד. ממש הרואין שיק -יש בהחלט מצב שהרואין מעורבב אצלה בדם-.
סיימתי להתקלח 200 ש"ח החליפו ידיים. אני מתקרב אליה ומצמיד אותה אלי בעמידה ליד המיטה. מלטף את הגב, הבטן, הצוואר, השערות והתחת. הרגשה מאוד נעימה ומחרמנת למעט התחת, כי פשוט אין תחת. נשארים בעמידה. אני מוצץ לה את הציצי מנשק את הצוואר והלחיים. מחדיר אצבע לשפתי הכוס ומשפשף מעלה ומטה, היא מתחילה להתרכך. אני ממש אוהב את הרגעים האלה שהשריון של מי שמסתובבת ברחוב מפשיר והיא מרשה לעצמה טיפה להשתחרר. מקרב לה את השפתיים לצוואר שלי והיא מנשקת עולה לכיוון האוזן מחדירה לשון. הכל מאוד רגועואני מחדיר אצבע לכוס התנועות שלה ושלי עכשיו מהירות יותר אני מרגיש שהיא רטובה, לא ברור אם היא החדירה משחה או שהרטיבה בכל מקרה היא צרה מאוד. הבוהן שלי בפנים ממלאת את כל רוחב הכוס.
אני מושיב אותה על המיטה והיא מקבלת את הזין למציצה רטובה -וחשופה- למשך מספר דקות אני בגן עדן. הרגשה נפלאה שעוטפת את הזין ובכל חדירה מעמיק פנימה יותר ויותר היא מחבקת אותי מאחור בעדינות ולא מתכוונת לזוז. לא זוכר בכלל איפה היו הידיים שלי. אחרי כמה דקות ידעתי שאני הולך להתפוצץ.
הוצאתי את הזין וביקשתי שתלביש קונדום. ככה שהוא מנוילן השכבתי אותה על הגב וחדרתי פנימה לאט אבל בתנועה אחת. הרגשה מדהימה כזאת הייתה לי רק במין אנאלי עם אלונה. הכל חם לחוץ צר ועוטף את הזיין ככה שאפילו הניילון לא מפריע.
נצמדתי אליה לכל אורכה הצמדנו ראשים זה לזה והתחלתי לנוע מעלה ומטה באיטיות שומר על קצב קבוע אבל לא עוצר. מרינה -שמה נודע לי מאוחר יותר- הייתה מאוד שקטה מקשיבה לתנועות שלי ונותנת קונטרה כשהמהלך מעלה מצמיד אותי אליה. להרגשתי היא הניעה את האגן גם כשנעתי לאחור אבל קשה לי להחליט אם קרה או דמיון. אני מאוד אוהב שהבחורה מלטפת אותי בזמן הסקס. ושמתי את הידיים שלה עלי והיא פשוט המשיכה ככה לחבק וללטף כמו חברה עוד דקות ארוכות אחרי שגמרתי.
קמתי מעליה, משכתי אותה אלי לישיבה ואמרתי לה תודה. נשיקות קטנות שלה על הלחי בצוואר והיא רצה למקלחת.
אני נעמד ורואה הקונדום עדיין עלי, מסתכל סביב אין כלום בחדר. נכנס למקלחת בזמן שהיא שם, לחפש אולי יש נייר טואלט בשרותים, תשכח מזה.
בקיצור עומד עם השמוק ולא יודע איך להפטר מהקונדום. יצאה מרינה מהמקלחת ששנינו חייכנו שלפה מגבונים והכל הסתדר.
דיברנו קצת תוך כדי שאנחנו שניינו מתלבשים, על מקום מוצאה וקורותיה. הסכמנו שאין בישראל ג'נטלמנים ומיהרנו לברוח מהאואזיס מהר ככל האפשר.
הסעתי אותה חזרה לאזור הכספומט והמשכתי לדרכי.
אז לכל החרמנים תדעו, יש בהחלט הזדמנויות לשעה של הנאה צרופה.
צאו חפשו תהנו ודווחו
שנה טובה
DAN

מרינה שדהצ

4
במתחם הקוקסינליות דווקא יש איזה מועדון בקומה העליונה שממנו בוקעים קולות מוזיקה,
לא יודע לומר אם כיום המועדון פעיל אבל זוכר בוודאות כניסה ויציאה של צעירים לאותו מתחם ושלהם
אין כל קשר למה שקורה מרחק נגיעה מהם.

בכל אופן, דיווח מצוין שנהנתי מאוד לקרוא !

עם ישבן או בלי ישבן,
בימים שכאלה גם זה כנראה נחשב להישג..

מרינה שדהצ

6
במסגרת הגיחה החודשית שלי, אחרי שבפעמים הקודמות לא ראיתי אף אחת ששווה לקחת, ראיתי את "מרינה". מדובר בבחורה רזה מאוד משימוש בסמים, אבל עדיין יפה ומטופחת מהאחרות. אפילו על עקבים! אחרי שנכנסה הבחנתי באיפור כבד שמכסה פצעים על הפנים, סימן לא טוב, בעיקר אצל משתמשות. 200 אני לא משלם ברחוב והיא תתפשר גם לגבי חדר. אני לא כל כך רומנטי, והתיאור של הסקס איתה נשמע לי קצת מוגזם, אבל היא בסדר ולא מתקתקת. יש לה קעקוע בעורף, מנוע לא מושך וישבן מינימלי. סך הכל סבירה לעומת מה שיש ברחוב. קונדום חובה אפילו במציצה. דבר נוסף, הבחור שאיתה הוא בסך הכל נער וגם היא לא הרבה יותר, כנראה כבת עשרים.
רק אידי-אמין     לשעבר   ALEXXX

מרינה שדהצ

8
מי שמסתובב בהר ציון זוכר את מרינה הצעירה היפה הדקיקה עם השיער הבלונדי הגולש והחיוך המתוק והגוף הצעיר שעבור חצי שעה ביקשה רק 200 שח וכולנו שלפנו את השטר במהירות כדי לזכות בחסדיה ונשיקה מנערה מתוקה
לצערנו נעלמה מרינה לכחודשיים וכולנו רעבנו לחיוכה וחסדיה
אתמול פגשתי בה בהר ציון עקב שימוש בקריסטל ( קריסטל מת סם ההרס ) החלו מכתשים בפניה והיא הפכה לערמומית ומסוכנת מאד
היא ביקשה מימני 200 שח והובילה אותי לאחורי הבנין של בנק לאומי ושם כשאני מוריד את בגדי היא אמרה " אוי זהו לא בא לי אני הולכת"
וכשרדפתי אחריה במדרגות עמד מולי בחור ערס ואמר "האלו תרגע לפני שתקבל מכות "
בירידה פגשתי בחור שאמר לי שהיא עושה תרגיל כזה להרבה
והיא חברה לויקי ומוניקה בתרגיל העוקץ
חברה זהירות מויקי ומרינה הם זקוקים למזומנים במיידי ולא איכפת להם לגנוב לרמות הן יפות מאד וגם מסוכנות מאד

שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”