מקום קצת רחוק אבל מאוד דיסקרטי וארחה אותי ממש יפה בשביל פעם ראשונה והיה לה הרבה סבלנות
ג׳אנט פלזר
12ממצאים מהשטח :
הייתי אצלה לפני כמה ימים .
סה"כ נראית טוב , לא הכי אקטיבית כבר בטירוף ( כנראה פעם היתה הרבה יותר ) .
לקחה כסף מראש , בלי אווירת תקתוק לא מיהרה לשום מקום .
מה שכן הוריד לי זה שהיא דיברה בטלפון בהתחלה וענתה להודעות בזמן שאני יורד לה .
אחרי זה רציתי שתזיין אותי , חייב לציין שהיא יודעת את העבודה ברגע שנכנס כמו שצריך זיינה אותי ממש טוב .
גמרתי פעם אחת כשהיא מזיינת אותי מאחורה ולהפתעתי רצתה לזיין אותי עוד פעם אמרה ושהיא רוצה שאגמור שוב .
אחרי 10 דקות גמרתי שוב וגם חזק ( כנראה התחת שלי ממש אהב את התנוחות שהיא זיינה אותי) .
אחרי זה דיברנו עוד איזה 15 דקות סה"כ ממש נעימה קצת קינקית אבל אני אוהב לדבר אחרי זה טיפה כמו בני אדם .
המינוסים כמובן :
1. בית אריה זה ממש רחוק
2. הודעות ושיחות טלפון באמצע למרות שזה קצת מחרמן כשהיא מזיינת ונאנחת ומדברת עם מישהו בטלפון גם ( לא סגור על זה עדיין ) .
3. קושי להעמיד אותו קצת לא אקטיבית מטורפת כמו הצעירות יותר אבל ברגע שנכנסת לעניינים יודעת את העבודה .
סה"כ היה מפגש חיובי ,
לא סגור אבל אם אחזור .
הייתי אצלה לפני כמה ימים .
סה"כ נראית טוב , לא הכי אקטיבית כבר בטירוף ( כנראה פעם היתה הרבה יותר ) .
לקחה כסף מראש , בלי אווירת תקתוק לא מיהרה לשום מקום .
מה שכן הוריד לי זה שהיא דיברה בטלפון בהתחלה וענתה להודעות בזמן שאני יורד לה .
אחרי זה רציתי שתזיין אותי , חייב לציין שהיא יודעת את העבודה ברגע שנכנס כמו שצריך זיינה אותי ממש טוב .
גמרתי פעם אחת כשהיא מזיינת אותי מאחורה ולהפתעתי רצתה לזיין אותי עוד פעם אמרה ושהיא רוצה שאגמור שוב .
אחרי 10 דקות גמרתי שוב וגם חזק ( כנראה התחת שלי ממש אהב את התנוחות שהיא זיינה אותי) .
אחרי זה דיברנו עוד איזה 15 דקות סה"כ ממש נעימה קצת קינקית אבל אני אוהב לדבר אחרי זה טיפה כמו בני אדם .
המינוסים כמובן :
1. בית אריה זה ממש רחוק
2. הודעות ושיחות טלפון באמצע למרות שזה קצת מחרמן כשהיא מזיינת ונאנחת ומדברת עם מישהו בטלפון גם ( לא סגור על זה עדיין ) .
3. קושי להעמיד אותו קצת לא אקטיבית מטורפת כמו הצעירות יותר אבל ברגע שנכנסת לעניינים יודעת את העבודה .
סה"כ היה מפגש חיובי ,
לא סגור אבל אם אחזור .
ג׳אנט פלזר
13אתה יכול לבדוק, אם בא לך לקחת סיכון ולנסוע עד לבית אריה. אתה יכול לקבל אחלה שירות (אם אתה נראה טוב פלוס) ואתה עלול גם לקבל נפילה. אבל לרוב, לדעתי תקבל שירות טוב. הייתי נפגש איתה שנים ללא תשלום, אבל בשנים האחרונות אך ורק בתשלום, כנראה שההוצאות על הבית החדש לוחצות... או שסתם נמאס לה לקבל זין בלי לקבל תמורה
מעולה גם בפאסיבית וגם כאקטיבית אם אתה תופס אותה ביום טוב. ברור שלא הגוף הכי נשי (בגלל הגובה ו השרירים), אבל גרון מאוד עמוק והיא יכולה לקבל בלי סוף. ולדעתי יש לה זין ענקי שעומד בטירוף קשה כמו אבן
ג׳אנט פלזר
14לדעתי זה מאוד תלוי במצב רוח שלה
אני נפלתי על יום גרוע כנראה
יצרתי איתה קשר טלפוני, אמרה נחשונים, אבל אז הסתבר שצריכים לנסוע דרך ישובים כבושים (לא ברור לי ע"י מי)
בסוף הגעתי
נכנסתי לוילה שלה (באמת מקום יפה ונקי)
הציעה לי להתקלח ולבוא למיטה
היא באה עם חוטיני
נראית מצוין גוף נשי מאוד, מנותחת וגבוהה
אבל תקתקנית
הלבישה את הקטן שנהיה גדול, ומיד התיישבה עליו.. הסברתי לה שאני רגיש ולא רוצה לגמור מיד, זה רק עורר אותה לעשות את זה יותר מהר, תוך 5 דקות גמרתי, לא לפני שהיא "כאילו" משמיעה קולות.
לסיכום:
מראה 8-9 (ביחס לקוקסיות)
יחס -0 תקתנית
נוחות הגעה - 1
דיסקרטיות 8-9
תשלום 400 יקר מאוד ביחס לתמורה
לא אחזור לעולם
ג׳אנט פלזר
16ביקרתי אותה - נראית סבבה ואין לי מה להוסיף בענין המראה . המקום ממש נחמד , אפילו מפתיע לטובה ביחס למה שמקובל.
כנראה נפלתי על יום סבבה שלה , בדקתי את הצד האקטיבי שלה - היא מקצוענית :-), אבל עדינה ומתחשבת .
הרומן ביננו היה די קצר אבל בהחלט לא ברמה של תקתוק .
לסיכום , אם כבר לקחת סיכון בפגישה עם קוקסית אז איתה - אני ממליץ .
ג׳אנט פלזר
17לסיכום....
40 דקות נסיעה אליה.....15 דקות תקתוק.....(תוך כדי שהיא טלפון ממישהו אחר שהגיע והיא מבקשת שימתין.....).40 דקות חזרה.
בזבוז זמן וכסף.....
ג׳אנט פלזר
19שלום לכל חברי הפורום, וברכות על הדיווחים שעוזרים.
אז היום החלטתי שאני מנסה את מזלי אצל גאנט פלזר (היום היא באשקלון)
בטלפון מאד חביבה הסברתי לה שאני לחוץ וחדש וקיבלתי ממנה וויב טוב. נסעתי במיוחד. פתחה תדלת בחורה גבוהה חזה יפה גדול והיא חטובה. קצת גדולה לטעמי.. מצצתי לה דחפה לי גרון עמוק.. הכלי עומד אבל קצת רפוי. למרות שהוא רפוי יש לה דינוזאור בין הרגליים.
התחילה להחדיר לי מאחורה עבודה מקצועית סבלנית..
סהכ שירות טוב. לא תקתקנית. וסבלנית. המראה פחות מתאים לי בגלל הגובהה אבל שווה ביקור בגלל השרות החביב..
חסרונות::לא התקלחה ביני לבין הלקוח שהגיע אחריי. אני חיכיתי בחדר בזמן שהוא נכנס לדירה (קצת לא דיסקרטי.. והייתה גם עוד מישי בדירה.. וגם עונה לטלפונים בזמן האקט)..
אין לי הרבה למה להשוות אז החלטה שלכם.. אני ימשיך במסע למצוא זין חזק עוצמתי ועומד