כ דיווח - הבנקים 1 - סקס אדיר

דיווח - הבנקים 1

1
כמיטב המסורת, לאחר כמות בלתי מבוטלת של וויסקי בארוחת חג - נהייתי חרמן אש!!!מפה לשם, קצת חפירה באתר ואני מוצא את עצמי בדרך ל-גברת הבאה (הבלונדינית) : http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=19557 הטלפון מסתיים ב-531

מאוחר מאוד וגם לא בורכתי ביכולות וורבאליות כמו החברים בפורום, אז אנסה לתמצת :

1. הבחורה כוסית מאוד - גוף אחד היפים שראיתי.
2. פנים יפות לטעמי שיער בלונד ארוך עם תוספות - אבל זה עניין של טעם.
3. נראית בת 20 ו- , אך בפועל כבר עברה את ה-30 ויש לה ילדה קטנה ברוסיה.
4. חזה סיליקון - לטעמי בול בגודל המתאים אך יש כאלה שיחלקו על זה.
5. הגיע אלינו מאמא רוסיה הרחוקה עד אמצע אוקטובר, טוענת שזאת פעם ראשונה שהיא "יצאה לעבוד".
6. הבחורה מאוד נקייה ומטופחת.

סך הכול בחורה מאוד שירותית ונחמדה, נראית יותר טוב מבתמונות, האקט עצמו היה מצויין - מתנשקת בלהט, מציצה חשופה טובה ועוד כמה מספרים בתנוחות שונות ומשונות. לקח קצת זמן עד שנתנה לי לרדת לה (אמרה שבדרך כלל היא לא נותנת) וגם לפני שהלכתי ביקשה טיפ בטענה שבדרך כלל אין מציצות חשופות אז נתתי לה 20 ש"ח :) סה"כ נהניתי ביליתי אחלה שעתיים (ביקשתי להשאר עוד שעה היא אמרה שהיא עייפה) - אולי אחזור.

למי שילך לדגום ממליץ לתת לה להיות מלמעלה ,הבחורה מאוד ספורטיבית ויודעת לעשות את העבודה.

דיווח - הבנקים 1

7
הייתי אצל הברונטית. תמונות אמיתיות אבל מלוטשות. מציצה ללא קונדום נחמדה בלי אפשרות לגמירה בפה.
בטלפון הבחורה אומרת 350 שקל חצי שעה ללא הגבלת מספרים... בנינו למי יש כוח ליותר ממספר אחד בחצי שעה. ניתן לסגור על 300 למספר אחד.
זו לא דירה באמת אלא חדר מאוד קטן. היא לא מתקלחת בין לקוח ללקוח (לא נראה לי שיש בחדר הזהמקלחת). על הסדינים ניתן לראות שאריות מלקוחות קודמים..
לא אחזור חד משמעית.

דיווח - הבנקים 1

10
מתקשר אתמול לקראת צהריים. הפקידה אומרת שאפשר להגיע.
מגיע לרחוב ומתקשר. אומרת שחוזרת אלי תוך ארבע דקות. אחרי עשר דקות מתקשר. הן בדיוק יצאו לחנות וכבר חוזרות והיא תתקשר אלי. עוד עשר דקות עוברות ואני שוב מתקשר. מסננת אותי. מתחיל ללכת. מתקשרת אחרי חמש דקות. הן בדיוק חזרו תגיע. חוזר. מכוונת לחדר. עולה וגופק בדלת. מתייבש מול הדלת חמש דקות.שומע מבפנים קולות של מישהי מתארגנת. הפקידה אומרת שהיא כבר פותחת. אחרי עוד חמש דקות הולך. הפקידה מתקשרת שאחזור כי היא החליפה מצעים. עברה כבר שעה מאז שהגעתי לבנקים 1
לא חוזר.
תחליפו פקידה ותעמדו במילה.
הבלונדינית בחדר 1 השחרחורת בחדר 2. שמעתי את השחרחורת מתקתקת במרץ בטלפון כאשר התייבשתי מחוץ לחדר.
לשים לב שבקומה 1 יש שלושה עורכי דין עם תנועת לקוחות. יודעים בדיוק למה באת
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”