כ המשך סבב - בית שמש, והפעם טטיאנה - סקס אדיר

המשך סבב - בית שמש, והפעם טטיאנה

1
אז בהמשך לדיווח שלי על מרינה מבית שמש, המשך סבב העבודה בדאטה סנטרים של משרדי ממשלה בירושלים..
מרינה, כמו שכתבתי וכמו שכתבו אחרים, לא באמת שווה לדעתי את המחיר שהיא גובה (180 ש"ח ללא עודף מ 200)
בדקתי באיזור מה עוד יש ומצאתי את טטיאנה.
טטיאנה היא דודה/סבתא שעברה את החמישים. מפרסמת ביד2 מספר מסתיים ב 3213 (ובחיאת יש כולה שלושה פרסומים בבית שמש אז פשוט לחפש שם)
כל מה שמפורסם ביד2 נכון. אכן יש חניה אכן 150. בית מסודר ויחסית נקי .
לעניין שלנו. המסאג' לא רע. לא הייתי אומר הכי מושקע שאפשר אבל בהחלט מעבר לליטוף סתמי ומיותר. לא הרבה שמן בעיסוי.
עבדה על כל הגוף בעיסוי וברבע שעה האחרונה מגיע החלק האמנותי.
אישית התחברתי והיה לי נעים וטוב. לא חיפפה, לא עשתה שפשפות מרוב מהירות כדי לסיים איתי ולעבור לבא בתור. הרשתה לגעת רק מעל לבגדים ולא מתחת.. אמרה ברמז עבה ורב משמעות ש "פעם הבאה תבוא יהיה טוב"
אז מה היה לנו?
מראה: דודתי/סבתאי חביב
מראה: רוסי טיפוסי לא רזונת אבל ממש לא שמנה איפשהו באמצע , נשית לטעמי.
עבודת יד: טובה וסבלנית.
ציון: 7.5
אחזור: לך תדע. תלוי בעבודה בחדרי דאטה סנטר של משרדי ממשלה.

6
שלום לכולם.
המשך דיווח חדש לגבי טטיאנה.
אין ספק היא סבלנית עיסוי מקצועי יחסית. נכון נראית סבתא, אבל לפחות נשארים רגועים עד ל רבע שעה האחרונה. פה מתחיל האקשן. מהפעם הראשונה שהייתי אצלה היא הציעה לי עיסוי לפרוסטטה. זה לא היה סתם עיסוי הוא עם כפפה ובעזרת ג'ל. בהתחלה היא עושה כמה דקות עיסוי לפי הטבעת עצמו. זה כיף לא נורמלי למי שאוהב את זה, ובו זמנית היא לאט לאט מחדירה אצבעות יותר ויותר עמוק עד לפרוסטטה ומבצעת עיסוי חלומי בו שלי אישית קשה להפסיק אותו. עד שאי אפשר לעמוד בו וחייבים להתהפך כדי לגמור ידנית את החגיגה. גם פה היא מאד סבלנית ואם מבקשים יפה! ובעדינות היא נותנת לגעת בחזה שלה, וגם מרימה את החולצה ומבצעת חליצה לזוג השדיים שלה. ואם היא מחבבת אותך היא גם מקרבת אותן עד ידי שאפשר ללקק ולמצוץ לה את הפיטמות החמודות והשדיים הלא שקונים שלה כל זה תוך כדי גמירה ידנית שלה שבו זמנית עם עבודת השדיים היא נהדרת.. בפעם האחרונה שהייתי לפני כחודש היא לא נתנה לי לגעת בשדיים. היא תירצה את זה בדלקת עור שהייתה לה.אני אהיה אצלה היום בערב, ואנסה שוב . אני חייב.כאשר היא מספקת את מלוא החבילה הסוף הוא הרבה יותר טוב. היא אגב לא מתקתקת. נותנת שעה שלמה כולל כל התוספות שתיארתי ב 150 ש"ח. אני לא מחליף אותה. אני מת על העבודה שלה. ניראה לי שצריך להיות נחמדים אליה ע"י זה שמדברים אתה לא הרבה אחרת היא נסחפת . גם לא יזיק להחמיא לה. לא יותר מדי. שלא יראה מוגזם. לאחר הפעם הראשונה השארתי לה מעת לעת טיפ של עוד 20 ש"ח. זה לא מזיק!! לקבל את כל זה בשביל 170 ש"ח במיוחד אם נהנים מהעבודה האחורית שלה זה שווה כל לירה!,אדווח בהמשך לגבי האם הדלקת שלה נעלמה, ובכלל??....

7
שולח שוב...

שלום לכולם.
המשך דיווח חדש לגבי טטיאנה.
אין ספק היא סבלנית עיסוי מקצועי יחסית. נכון נראית סבתא, אבל לפחות נשארים רגועים עד ל רבע שעה האחרונה. פה מתחיל האקשן. מהפעם הראשונה שהייתי אצלה היא הציעה לי עיסוי לפרוסטטה. זה לא היה סתם עיסוי הוא עם כפפה ובעזרת ג'ל. בהתחלה היא עושה כמה דקות עיסוי לפי הטבעת עצמו. זה כיף לא נורמלי למי שאוהב את זה, ובו זמנית היא לאט לאט מחדירה אצבעות יותר ויותר עמוק עד לפרוסטטה ומבצעת עיסוי חלומי בו שלי אישית קשה להפסיק אותו. עד שאי אפשר לעמוד בו וחייבים להתהפך כדי לגמור ידנית את החגיגה. גם פה היא מאד סבלנית ואם מבקשים יפה! ובעדינות היא נותנת לגעת בחזה שלה, וגם מרימה את החולצה ומבצעת חליצה לזוג השדיים שלה. ואם היא מחבבת אותך היא גם מקרבת אותן עד ידי שאפשר ללקק ולמצוץ לה את הפיטמות החמודות והשדיים הלא שקונים שלה כל זה תוך כדי גמירה ידנית שלה שבו זמנית עם עבודת השדיים היא נהדרת.. בפעם האחרונה שהייתי לפני כחודש היא לא נתנה לי לגעת בשדיים. היא תירצה את זה בדלקת עור שהייתה לה.אני אהיה אצלה היום בערב, ואנסה שוב . אני חייב.כאשר היא מספקת את מלוא החבילה הסוף הוא הרבה יותר טוב. היא אגב לא מתקתקת. נותנת שעה שלמה כולל כל התוספות שתיארתי ב 150 ש"ח. אני לא מחליף אותה. אני מת על העבודה שלה. ניראה לי שצריך להיות נחמדים אליה ע"י זה שמדברים אתה לא הרבה אחרת היא נסחפת . גם לא יזיק להחמיא לה. לא יותר מדי. שלא יראה מוגזם. לאחר הפעם הראשונה השארתי לה מעת לעת טיפ של עוד 20 ש"ח. זה לא מזיק!! לקבל את כל זה בשביל 170 ש"ח במיוחד אם נהנים מהעבודה האחורית שלה זה שווה כל לירה!,אדווח בהמשך לגבי האם הדלקת שלה נעלמה??, ובכלל??....
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”