התחשק לי מציצה וממישהי פרטית שלא מפרסמת זה יותר מדליק ממשהו מסחרי מדי, אז הלכתי על 300 ואמרתי לעצמי שאם יהיה טוב, אשאר ואוסיף עוד 50 למציצה שניה...בפועל הדירה לא נעימה בכלל, ממוקמת בדרום ת"א, יש לה חזה גדול, אבל תחושה של תקתוק, היא מוצצת לא טוב!! כל הזמן מורגשות השיניים עד שבשלב כלשהו כבר התחיל ממש לכאוב לי מהשיניים שלה, כאב של נשיכות...כל ניסיון לכוון אותה לא צלח ועלה בתוהו...הבנתי שככה אין סיכוי שאני אגמור ואולי אפילו זה יסתיים בפציעה...חחחחח...(מצחיק אבל עצוב מאוד) נאלצתי להפסיק אותה מלמצוץ, שכבה על המיטה ועשתה לי ביד כשאני מעליה ואומרת תגמור לי על החזה...נמנעה כל הזמן מגמירה על הפנים והזיזה את הפנים הצידה כל שניה...אבל בטלפון אמרה שאפשר..נו...מה לעשות...זה המצב...ברור..בטלפון כולן חכמות... (לפחות רובן) גמרתי אחרי הרבה זמן מהידני שלה..וברחתי. לא ממליץ בכלל!!
בחורה שופעת לעכשיו-וואלה צאט נפילה
1שלום חברים, התכתבתי איתה בצאט , היא בכינוי בחורה שופעת לעכשיו, בת 27, שולחת גם תמונות שלה, מלאה עם קעקועים, הפגישה אצלה בדרום ת"א, נשמעת בחורה איכותית ואומרת בטלפון "על איכות משלמים", באותו זמן לא היו יותר מדי אלטרנטיבות והיא נשמעה נחמדה מאוד בטלפון, רצתה 500 ש"ח לסקס מלא, 300 למציצה אחת ו- 350 לשתי מציצות, אמרה שאפשר לגמור על הפנים או על החזה...