ידעיה הפניני . דירה ותיקה.
22[QUOTE=כוסמוביל]דיווח מהתקופה האחרונה -אין שם צעירות ואין שם שוות אבל בשביל פורקן זול אלינה בהחלט מספקת הנאה.
הייתי שם עם אורלי קצת מקומטת גבוהה- לא סקס רע אבל לא מושכת במיוחד ( צריך לעצום עיניים טוב טוב) ,בחיים לא אחזור.
דגמי אחת בשם רדה ,גובה ממוצע, גוף גיטרה לכיוון השמנה ,מנוע שעיר,לא נהנית בכלל אפילו נגעלתי מעצמי.
בעבר דגמתי גם אחת בלונדינית מלאה חזה ענק באמת אחלה גזוזטרה אבל שירות מתחת לכל ביקורת ,מציצה חלשה עם שיניים וממש מורגש שהיא לא אוהבת לעבוד ,לא אחזור גם בחינם.
לאחרונה יש אחת ענקית עם חזה גדול שמנסה להיכנס איתי בכל ואף משדלת לאורגיה 2 בנות ב 150, לא נכנסתי כי היא ממש לא הטעם שלי.
אז נשארנו עם אלינה , בהחלט פנינה במקום שכזה , נמוכה מאוד ,חזה סיליקון לדעתי אבל חמוד מאוד, עור רק נקי וצח שגם הרוסיות ישמחו לאחד כזה בטח בגילה. אני אישית נהנה איתה ..
[/QUOTE]
לגמרי רק אלינה במקום הזה וגם בתקווה שלא
תפסת אותה בטעות במצב רוח לא טוב..
אין מה לחפש שם מעבר.. בטח לא רדה........
פעם הייתה שם את קים
אבל נדיר שצצה שם כוכבת.
23נכון גם בוני הייתה כוכבת יחסית לרמה..
כבר לא קיימת..
כאילו מקווה בשבילה שקיימת..
אבל שם היא לא.
25בוני אכן קיימת וממשיכה במצוות המציצה והגמירה
האמת שמצאתי אותה די בטעות, באחד המכונים המושמצים מול גינת לווינסקי, בגדוד העיברי.
בכלל קפצתי לשם בכדי להטיל שופכה עם אחת ההמלצות פה ובטעות ראיתי אותה, לא זיהיתי עד לרגע שהרמתי את הרגל שלה על הכתף והיא אמרה, "אקרובטיקה" ;)
תהנו חברים
26עוד לא יצא לי להיות במכון הזה בידעיה הפניני , אפשר פשוט לבוא
לדפוק ולהיכנס ? לא נתקלים בעוד אנשים שם ?
זה לא נשמע הכי דיסקרטי
לדפוק ולהיכנס ? לא נתקלים בעוד אנשים שם ?
זה לא נשמע הכי דיסקרטי
27המכון הזה עובד בלילה, כל סופ״ש שעברתי שם אפילו פעם אחת לא ראיתי אור בוקע ממנו.
בפעמים הבודדות שלחצתי על הזמזם שעל שער הברזל לא זכיתי למענה.
בפעמים הבודדות שלחצתי על הזמזם שעל שער הברזל לא זכיתי למענה.