כ בת ים בנות ב 400 לשעה - דף 2 - סקס אדיר

בת ים בנות ב 400 לשעה

11
ואגב משום מה נראה כי mogi21 זה יחצן לא רע בכלל .. כל כך להשקיע להעתיק קישור + תמונה + מספר טלפון .. בלי לתת דיווח משמעותי אלא רק לשתף אותכם בעובדה שהם חדשות והוא מתכוון לדגום בקרוב .... תעשו חושבים חברים :)

זה כמו שאני יעלה תמונת פרסום של "אנדרו פינס" שמגדיל אץ הזין ב5 ס"מ וישתף אותכם שאני הולך לדגום את המכשיר המהפכני שהופך את הגברים למאושרים יותר עם כלי גדול יותר )
כשהזין עומד השכל בתחת !

בת ים בנות ב 400 לשעה

12
החבר Tom015 להעתיק קישור + תמונה + מספר טלפון זה לוקח בדיוק דקה אחת של השקעה. לעומת זאת זה נותן המון תועלת לעתיד, אותה בחורה שתחזור בעתיד ניתן לקבל עליה דיווח מפורט מהעבר עם תמונות, כך שלא צריך לנחש אם הייתי אצלה או לא.

בכל מקרה כמו שהבטחתי הייתי אצל אלכסנדרה, בבת ים. מקבלת ברח' העצמאות. 400 ש"ח לשעה מלאה! הבחורה גבוהה, טיפה מלאה אבל לא שמנה, יש מה להחזיק. חזה גדול אך טיפה נפול. הבחורה נראית לא רע, פנים נעימות אך רואים שהיא לא צעירה משהו באזור 35+. בבטן יש לה קעקוע.
לקבוע איתה פגישה היה די נוח, הפקידה נחמדה בסך הכל. הגעתי ישר הציעה מקלחת. במקלחת היה חסר שמפו/סבון אז מקווה שזה לא יקרה לכם. הגענו למיטה היא מחכה לי עם תחתונים. התחילה בנשיקות חושניות, המשיכה ללקק את כל הגוף. התחילה במציצה עדינה ולאט לאט הגבירה את הקצב אבל לא עד הסוף. מציצה ללא חליפה. הציעה לשים קונדום ולרכב עליי, אני כמובן הסכמתי. ברכיבה נותנת קונטרות טובות, היא די צרה ויודעת לשלוט על הקצב ועל השרירים. לא לקח הרבה זמן עד הגמירה המיוחלת. המשכנו לבלות את הזמן בנעימות. היא אשת שיחה נעימה ובחורה מעניינת.
לא בדקתי לגבי אקסטרות, רוורס ושאר עניינים, זה הספיק לי.
הייתי ממליץ עליה אם כי היא לא צעירה ולא פרגית ניכר עליה הגיל שלה. במיטה היא כן נותנת שירות טוב. במחיר הזה נותנת תמורה טובה. תהנו.

בת ים בנות ב 400 לשעה

13
איזה חמודי ELFS11.
בלי להתנשא עליו, או מעליו, יש לו שגיאות כתיב. כותב ע' במקום א', פעמיים לפחות.
ככה שיצא לו שצריך לשלוח את רבנו ואדמו"רנו הגדול רוני גולן שליט"א, עליה במקום אליה... :-)
חוץ מזה, בצאת יום כיפורים זה, אדגום את אלכס ואדווח
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”