כ תיירות עצמאיות ושיטת מצליח - דף 2 - סקס אדיר

תיירות עצמאיות ושיטת מצליח

11
א. אוליגרכים לא הולכים לדירת 2 חדרים מחולקת בעיר מגעילה + אין חניה למרסדס..
ב. ערבים .. הם מעדיפים ללכת במכון לפרוק לחץ ב200 שח.. או לשבת לתפוס בנות בחוף הים .. בטוח שלא לחפש כל היום בחורה שווה בפורום ..
ג. תיירים .. גם הם הולכים למכונים ומועדוני חשפנות בעקבות אי הידיעה לאתרים הישראיילים . נגיד וכאלה שיודעים על האתרים לא באפשרותם תמיד לבוא למקום הנדרש או לחלוטין לתאם בטלפון ..

** שורה תחתונה השרשור הזה צבר עד כה 1076 צפיות .. כמה גברים חרמנים נראה לך שיש במרכז .. אם לפחות כל ה1000 האלה יחלקו ל10 הבחורות שמפורסמות באתר זה 100 לקוחות ביום על בחורה אחת !!!

אתה אומר 2% ??? אני אומר בוודאות 90% אם לא יותר .

ולגביי gekol33 כבר רשמתי במפורש !! זה שלא נילך זה לא מספיק . צריך במפורש להגיד בפנים שיותר מ400 אין על מה לדבר !!! רק ככה בשביל להרים את המודעות לעיניין
כשהזין עומד השכל בתחת !

15
אתם טועים לגבי ההשפעה של הפורום.
אני לא מזמן כתבתי דיווח חיובי על בחורה, וגם המלצתי לה להוריד את המחיר לפחות ל-500 לשעה ו-300 לחצי שעה.
והיא אמרה לי שזה עזר לה מאוד.
בינתיים היא חזרה למולדת.

חוץ מזה, רואים כל הזמן שבחורות חדשות מפרסמות מחיר גבוה בהתחלה, ואחרי כמה זמן הן מורידות.

אני לא מדבר על חרם ולא על מבצע זמני. פשוט תגידו לעצמכם שאת לא משלמים יותר מ-500 לשעה, ובכלל יש עדיפות ל-400.

17
החבר אוליגופול , דיבר ואף "חזה" לפניי שנתיים את עליית המחירים.
דאז לא הרבה היו מוכנים לשלם 600 לשעה .

הבעיה גם מתחילה באותם סוגיי הלקוחות שיודעים שהבחורה תבקש סביבות 500 ,600 ואז כי היא "מסרבת" לענות שולחים לה הודעה מוכן לשלם עד שהיא עונה וגם על זה אוליגופול דיבר , אותם הלקוחות שלא אכפת להם מהאחר .

בסופו של יום גם לזונה של 50 יהיו לקוחות וגם לזונה של 3,000 .

18
זה לא בדיוק ככה. נכון שבכל מחיר יהיו אי אלו לקוחות. אבל לא מספיק.
יש הרבה תחרות. יש תופעה של בחורות שבאות ודורשות סכום יותר גבוה מהאחרות. אחרי כמה שבועות הן בכל זאת מורידות.
זה סימן שהן מרגישות את הלחץ.

פשוט תכתבו להן: "אני יכול להציע 500" (או בכלל 400).
רוצה? מתקדמים. לא רוצה? ממשיכים לבחורה הבאה.

19
מישהו קורא את התגובות שלי בכלל ?? חחחח
חברים אין להציע ואין לשתוק ... רוצים שינוי???
לא משנה מה המחיר שהיא אומרת .. לענות בפירוש שהיא לא תקבל יותר מ400 !!!
גם 500 זה כבר מופרז .. יש בחורות שלא שוות את 200 אפילו !! לכן חייבים להוריד את המחירים !!!!
כשהזין עומד השכל בתחת !
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”