כ צפון קפריסין – המדריך האישי לחרמן המקצועי :) - דף 4 - סקס אדיר

צפון קפריסין – המדריך האישי לחרמן המקצועי :)

31
אכן, עושות סקס בלי קונדום אם תרצה. לפי השיחות שלי, זה גם להן יותר כיף.

למי שרוצה בלי קונדום, ומפחד מ-HIV שיבקש מרופאת המשפחה PrEP זה היום בסל התרופות. יש לי חבר שביקש ממנה וקיבל.
פעם חשבו שצריך לקחת שבועיים לפני, ושבועיים אחרי. היום יודעים שמספיק יום לפני, באותו היום ויומיים אחרי.
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

32
לב זהב וכלל הציבור,
מציע לכם לא לשחק באש!
לא מציע לאף אחד לוותר על קונדום ולקחת טיפול תרופתי מונע.
שנה טובה.

למידע נוסף:

http://www.HIVisrael.org.il/article/infonews-prep

(אני לא מקדם אתרים. מדובר על האתר של הועדה למלחמה בHIV. הנהלה יקרה, אנא אל תמחקו את הקישור)
חז״ל: המתחיל במצווה אומרים לו גמור

33
אין כמעט סיכון ביחסי מין ואגינליים ו-pRep במיוחד אם הבנות נבדקות כל שבוע (מדובר באחד למאה אלף). שכל אחד יעשה מה שבא לו אני לא ממליץ על כלום! אני לא מתכוון לנהל דיון ארוך על חישובים סטטיסטיים Embarrassed. אני כן יכול לומר לכם שהצלבתי ואימתתי את הידע שלי, גם עם חבר שהוא דוקטרנט לביולוגיה מבנית.
ההליך הוא כזה - הולכים לרופא המשפחה אומרים שמקיימים יחבי מין אנאליים ללא קונדום, הוא מפנה אותך לרופא משפחה אחר שיש לו אפשרות לרשום את התרופה וגם לו מספרים את אותו סיפור, והוא עשוי לדרוש בדיקת HIV לפני המרשם.
לחלופין אפשר גם להזמין מהאינטרנט בלי כל התהליך הזה - יש אתר אמין iwantprepnow.co.uk ששולח לישראל.

שוב פעם, שכל אחד יעשה מה שהוא מרגיש, אני לא אומר לכם איך להתנהג. אם אתם חוששים מסיכונים, אז תלכו על בטוח ותשתמשו בקונדום (למרות שגם קונדום יכול להיקרע).

אגב, הלינק שנתת לא מגיע לועד למלחמה בHIV.

Star חג שמח! Star

[QUOTE=תומך מחיפה]לב זהב וכלל הציבור,
מציע לכם לא לשחק באש!
לא מציע לאף אחד לוותר על קונדום ולקחת טיפול תרופתי מונע.
שנה טובה.

למידע נוסף:

(אני לא מקדם אתרים. מדובר על האתר של הועדה למלחמה בHIV. הנהלה יקרה, אנא אל תמחקו את הקישור)
[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

34
אני חושב שההבהרה שלך חשובה.
תזכרו שקונדום מפחית סיכון לחלות גם במחלות אחרות מעבר לHIV.
קחו הכל בחשבון - תלמדו את החומר - תבחרו בתבונה (כל אחד מה שנכון לו).
שנה טובה ובריאה לכולם.
חז״ל: המתחיל במצווה אומרים לו גמור

35
כל הכבוד לבזהב, מזמן לא קראתי כזה דיווח מפורט, כולל עצות לאופרציה.
לפי כמות המועדונים ומגוון התיירות העובדות נראה שהמקום הזה הוא יעד לתיירות מין.
מצרף כאן אתר שמרכז מועדונים:
http://www.kibrisgecehayati.gen.tr/Kibris-Gece-Kulupleri
מישהו מבין טורקית? התרגום לא עובד על האתר.

37
אני בודק את העניין, ככל הנראה במקרה המדובר שהתחיל את כל הבאלגן, ישראלים עברו בדרך הים ולא בנקודת גבול מסודרת.
נכון לעכשיו בנקודות הגבול אפשר לעבור בלי בעיה. תוך שבועיים נהייה יותר חכמים, ונראה אם באמת לא ייתנו לעבור לצד הטורקי.

39
הייתי רק עם רזות, חלקן חדשות בנות 19 עם חלב על השפתיים.... כך גם היה עם חברים שלי. Embarrassed
ישנן גם מלאות, פשוט צריך לבחור לפי הטעם. ייתכן שהמלאות יותר ליבראליות. קריצה

יש הרבה שדוגמים רק מקום אחד, או יותר גרוע מזמינים ממקום אחד, ואז לא רואים את המבחר.

[QUOTE=עין השופט]דיווח מחבר.

אתה מכיר את הטעם הטורקי? בחורות מלאות זה מה שהם אוהבים. זה גם מה שתמצא שם אם זה הטעם שלך בבקשה אם לא אין לך מה לעשות שם.[/QUOTE]

40
חברים שלום
לאחר הקריאה אכן עשיתים לי חשק (לא שלא היה קיים קודם....) הטיסה הקצרה והעלות הכוללת שיכנעו אותי,
אך אבוייי עד שסידרתי את הטיסה, דירה וכל המנהלות פה בארץ בא החוק היוני לגבי המעבר לטורקי ונראה לי שהרס לי את הטיול לסוף החודש.
אם מישהו יכול לעדכן מהשטח (למשרד החוץ יודע להתקשר לבד) אחרי החג אודה לו מאוד.

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”