כ יום כיפור - דף 2 - סקס אדיר

יום כיפור

13
בהזדמנות זו אני רוצה לבקש סליחה,
אני רוצה לבקש סליחה מ waze,
סליחה waze,
שיקרתי לך כל השנים הללו,
אני כן הנהג !
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

יום כיפור

14
ראשית כל לכל המתחסדים - נחמד שאתם מעבירים ביקורת ובמקביל נכסים לאתר להגיב ביום כיפור .
ועכשיו לדיווח.
יצאתי לי מביתי במרכז רכוב על קורקינט חשמלי חדור מוטיבציה להגיע לביתה של לוסי הכוסית מת״א.
קיבלה אותי בייבי דול שקוף ומחרמן , התחלתי בשיחה נעימה והסבר עמוק על יום הכיפורים תוך כדי שאנחנו לוגמים שמפנייה שאני הבאתי בתיק מקרר כזה, לאחר מכן מקלחת משותפת שהיא מעסה אותי בקצף כמו תינוק ולאחר מכן מציצה מחרמנת במקלחת , לא הצלחתי לעמוד בזה וגמרתי לה בפה , אופס שברתי לה את הצום בפעם השנייה תוך 20 דק.
יצאנו מהמקלחת המשיכה במסאג׳ מפנק הפיננסית היה צריך זמן התאוששות , לאחר מכן אני יונק את שדייה הגדולים מקווה שלא תצא טיפת חלב , בכל זאת כיפור.
עוברים למיסיונרית ואז לדוגי את להשפרצה אדירה בתוך הכובעון,חזרנו למקלחת ואז ישבנו לשיחה של 20 דק , שיחה מאוד נעימה ואז חזרנו לסקס , היה ממש קשה לגמור לקח בערך עוד 30 דק הייתי כבר מותש , בכל מקרה סהכ הייתי כמעט שעתיים סגרנו על 500 לשעה אבל בגלל שלא היה לחץ גלשנו לשעתיים נתתי טיפ של 100 והשארתי לה את כל הפינוקים שהבאתי איתי לסעודה המפסקת
מאחל לכולם שנה טובה ומתוקה
חורחה
חורחה מריח חורים

יום כיפור

15
יופי של דיווח חורחה

העיקר זה לדווח חבר

רעשי רקע תמיד יהיו..
לכאן או לכאן..
וזה בסדר גמור..
שאנשים יתנו דעתם ואתה תתן דעתך בעלמה תרתי...

אני מניתי 3 גמירות אגב.
יפה.
אם כך גם היא עובדת יפה.
שלח תגובה

חזור אל “בקשות להמלצות סקס -רק כאן מבקשים ומקבלים המלצות ספציפיות !!!”