כ בודפשט דירות - סקס אדיר

בודפשט דירות

1
היי

אני טס לבודפשט עוד שבוע (כמובן מבטיח לדווח שאחזור) . סימנתי לעצמי כל מיני בנות באתרים השונים אבל מה שקצת לא מובן לי , איך אני מתקשר איתן ?

להבנתי רובן לא מדברות אנגלית, וגם גאלו שכן , אני מאוד מתקשה להאמין שאני אצליח לכתוב את הכתובת שהן יתנו לי בטלפון.

האם זה לגיטימי לבקש שישלחו לי מיקום בוואט - אפ ? האם יש דרך אחרת ?
אם למישהו יש נסיון עם הנושא ועצות, אני אשמח

תודה

בודפשט דירות

4
יש שני אתרים עיקריים: rosszlanyok ו - beszamolok. השני יותר רציני.
לגבי כל בחורה כתוב אם היא דוברת אנגלית. הרוב לא. בחר כאלה שכן.
אפשר אצל רובן לקבל כתובת בסמס (לא ווטסאפ). רצוי מאוד שיהיה לך סים מקומי. רובן לא עונות למספרים זרים.
אחרי שיש לך את הכתובת בנוהל רגיל לגוגל מאפס.
תהיה אדיב באופן מיוחד. לרובן מאוד קשה עם זרים. למרות שזרים מבקרים אותן, מרבית השירות ניתן ללקוחות מקומיים.
מנסיוני לפחות ב - beszamolok הפרטים מדויקים וכך גם התמונות. לרוב, אל תצפה לדוגמניות אלא יותר ל - girl next door
מחיר ממוצע לשעה ופעמיים - כ - 65 יורו.
בהצלחה!

בודפשט דירות

6
אתן לך טיפים מביקור לםני שבועיים.
יש שני אתרים מרכזיים שאפשר למצוא בהם בחורות. הבעיה שרובן לא עונות למספרים זרים/לא מדברות אנגלית/ תמונות לא אמיתיות ועוד...
בקיצור כדי לא ליפול צריך הרבה מזל וסבלנות
יכול לתת לך המלצה חמה מאוד עליה:
https://www.beszamolok.com/lap/ssexadirpartner/index.php?lid=219172&l2=XIII.+ker%C3%BClet&l1=Budapest&nev=+Fanni&htelefon=308117742
פצצה! קצת קשה לתאם איתה אבל שווה.
עוד אחת שהמליצו לי עליה אבל לא יצא לי לראות:
https://www.beszamolok.com/lap/ssexadirpartner/index.php?lid=181568&l2=IX.+ker%C3%BClet&l1=Budapest&nev=Lyna&htelefon=306379129

אם אתה רוצה מצאתי שם מישהו מקושר שלוקח כסף ודואג לך לרמה הכי גבוהה ומסדר אותך.

בודפשט דירות

9
היי,

נכנסתי לאתר שהמלצתם עליו: beszamolok.

אני יודע באיזה אזור אני נמצא, אבל איך אני יכול לדעת איזה בחורות נמצאות בסביבה שלי כדי שאוכל בכלל להתחיל לסנן?

מעדיף את הבחורות הפרטיות מאשר את המכונים השונים.

חייב את עזרתכם בהקדם :) לפני שיהיה מאוחרקריצה..

תודה מראש,

האח

בודפשט דירות

10
למה דווקא האתר הזה? הוא מסובך ולא ידידותי ועד כמה שאני מבין הוא בתשלום. תלך לאתר השני רוזלניוק, שם נמצאות אותן בחורות והוא אתר הרבה יותר פשוט וידידותי למשתמש. תוכל לעשות שם סינונים לפי קריטריונים של גיל ,גובה וכו' וגם לקרוא חוות דעת לגבי בחורות מסוימות. מניסיון ,תלך רק על הבחורות שיש עליהן ביקורת ותיזהר מכאלה שמסרבות שיכתבו עליהן ביקורות ( מעלה חשד שיש להן מה להסתיר ). בכל פרופיל של בחורה נמצאת הכתובת או לפחות האיזור שבו הדירה נמצאת כך שתוכל לתכנן בהתאם למרחק מהמלון שלך. לא יודע מתי אתה נוסע וכמה זמן תהיה בבודפשט אבל יש לך לא מעט עבודה בהכנה מקדימה. הדרך הכי טובה היא להכין קובץ עם הבחורות המועדפות עליך ורצוי שיהיו 50-60 כאלה. תיקח בחשבון שיש כאלו שלא עונות למספרים לא הונגריים, כאלו שלא מדברות אנגלית, שהחליטו לקחת פסק זמן או סתם עסוקות. תבוא מוכן עד כמה שאפשר עם אופציות רבות ,אחרת אתה יכול לבזבז ערב שלם עם ניסיונות לתאם פגישות וזה יתסכל אותך. דרך אגב ,לא לפסול גם תיאום פגישה של יום או יומיים מראש. אחד הדברים היפים באתר הזה שאתה יכול לראות מי פנויה ולמתי. אין על בודפשט, תהנה!
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”