כ ruby - חוויה מהפליפינים - דף 2 - סקס אדיר

ruby - חוויה מהפליפינים

13
לאור חיבתי לטראנסיות אסיאתיות (זכרונות מהביקור בתאילנד לפני יותר מדי שנים) ואחרי שקראתי את הביקורת של גומל בין היתר, ביקשתי אתמול את העלמה.
תקשורת ותיאום בווטסאפ באנגלית ברמה סבירה למדי. לא קל כל כך לקבוע אבל גם לא קשה.
נמצאת בדירה ברחוב דיזנגוף קרוב לסטימצקי.

מבחינת מראה חיצוני - גבוהה בערך 1.70 עד 1.75 רזה, חטובה מאוד , חלקה לחלוטין בכל הגוף. חזה סיליקון לא גדול. תחת מושלם עגול ומוצק, אף הוא תוצאה של ניתוח מוצלח מאוד (סמכו על המנתחים פיליפינים והתאילנדים בדברים האלה! בהחלט). זין בהחלט מכובד ועומד חזק.

קצת נשיקות וחרמונים. מציצה לא רעה , לא ממש ניסתה להעמיק. אבל בעקרון תפסתי אותה חרמנית מאוד. אוהבת להיות דומיננטית אבל גם יודעת למצוץ ולהתנשק. גם 69 ורימינג הולך. חור מאוד יפה, נקי וחלק. כל הגוף הוא כזה. קיבלה את פניי עם חזיה, חוטיני עקבים והרבה חוסר סבלנות.

מכאן אגיע לנקודות השליליות, והן לא מעט!!

כשהייתי איתה, היא מאוד ניסתה ללכת לכיוון של לחדור אליי, ממש ממש לחצה על זה. מאחר וזה פחות מדבר אליי, זה לא היה ממש רלוונטי אבל היא בהחלט לחצה לשם.

וכאן, סימן האזהרה המטורף והעצום! היא ניסתה לעשות את זה ללא קונדום!! וגם אמרה יותר מפעם אחת (בהמשך גם בהודעות ווטסאפ) שהיא רוצה לגמור בתוכי! כן כך!!! אז שכל אחד יעשה את השיקולים וההימורים שלו על הבריאות ואולי אף החיים שלו. אני לא צריך לכתוב לכם על הסכנות שבדבר, מחלות מין וגרוע מכך.

כמו כן, במקרה שלי, הגעתי בשעות אחהצ ואיתרע מזלי ונפלתי על זמן שבדיוק מישהו אחר כנראה היה צריך להגיע (תוצאה של תיאום גרוע, חצוף של המארחת!). אז כל דקה בערך תוך כדי האקט רובי היפה מתכתבת בווטסאפ. ראיתי כבר אחרי כמה דקות שהיא אמנם נמשכת אליי (כך אני חושב) , אבל מישהו כבר מחכה למטה אז היא מתה כבר שאגמור. מי שאסרטיבי יכול היה להמשיך איתה עוד חצי שעה או יותר ולגרום לה לעשות לא מעט דברים, אבל אני לא אוהב את התחושה הזאת אז כבר גמרתי בזמן שאני יורד לה. על לזיין אותה אין מה לדבר, רצתה כל הזמן להיות אקטיבית ועוד בלי קונדום!!

אז חבר'ה לא יודע מה להגיד לכם. פוטנציאל (גוף מעולה, זין מושלם וחרמנות)- יש. שירות, אמינות - אין.

המחיר - 400 (התחילה מ800 ותוך חצי דקה בווטסאפ זה ירד בחצי. ממולחים יותר יצליחו גם בשלוש מאות לדעתי).

עוזבת ביום רביעי הקרוב. אישית אני לא ממליץ, בגלל הסיבות שציינתי למעלה.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”