כ חטא אחרון עם לוסי הכוסית - דף 2 - סקס אדיר

חטא אחרון עם לוסי הכוסית

11
באדיבותו של מר לק פגשתי את הגברת היום, יש דברים טובים ויש פחות.

שלחתי הודעה בוואטסאפ ומיד קיבלתי את פרטי השירות:
בת 28, 1.75, חזה מידה 4, 700 ש"ח לשעה עבור סקס קלאסי, סקס אורלי עם קונדום (אפשרות לבלי), גמירה על החזה, מסאג' אירוטי, 500 ש"ח לחצי שעה, אין אנאלי ואין שירותי BDSM.
שאלתי לגבי חצי שעה ב 400 ש"ח והיא נענתה בחיוב וזה מה שסיכמנו.

הגעתי כמה דקות לפני המפגש ומפה התחילה הסאגה של הדברים הפחות טובים, בסה"כ התייבשתי כשעה וחצי בהמתנה, לא ענתה לי לטלפונים ורק מידי פעם ענתה לי להודעות ששלחתי עם "עוד 5 דקות" "עוד 10 דקות" וכד', לאחר שעה החלטתי לוותר ורשמתי לה שאני הולך, ישבתי בסביבה באיזה קפה כדי להעביר את הזמן (כי לא היה לי משהו אחר לעשות) ואז קיבלתי ממנה הודעה שהיא מצטערת ואפשר לבוא עוד 15 דק', אמרתי טוב אני כבר בסביבה שווה לנסות וגם חשבתי לעצמי שאני אשכנע אותה לעשות לי הנחה בגלל העיכוב.

בדיעבד היה שווה לחכות, כמו שמר לק אמר הגברת נראית ממש טוב, לטעמי פצצה בדיוק איך שאני אוהב, לדעתי אפילו יותר יפה במציאות מהתמונות שלה באתר הכתום, ללא ספק הכי יפה שזיינתי.
הדיבור איתה היה קצת קשה ומאתגר, האנגלית שלה ממש לא משהו, שוב הצטערה וקיבלה אותי בחיבוק כדי לרכך את הייבוש שלה.
אבל באמת איך שראיתי אותה שכחתי מהכול (כמעט מהכול -->), ביקשתי לשלם 300 ש"ח עקב העיכוב והיא נענתה בחיוב.
הבית עצמו היה יפה, נקי ומסודר ולפי מה שהבנתי ממנה זה דרך Airbnb.

האקט עצמו היה נהדר, לוסי זרמה עם כל התנוחות ולא התלוננה לרגע, היו גם כמה נשיקות אבל אני לא מחובבי הז'אנר ולא ניסיתי יותר. המציצה הייתה מקונדמת ולא שאלתי עם אפשר בלי, גופה היה חלק לגמרי והכוס בהתאם כולל קעקוע נחמד. בהמלצת המשורר גם ליקקתי את הכוס שלה ובהחלט היה טעים.
בסופו של דבר ביקשתי לגמור על החזה ואז היא חשבה לרגע ואמרה שזה בתוספת תשלום, ביקשה 100 וסגרנו בסוף על 50, אני לא אוהב את כל המיקוחים האלה ובמיוחד לא כאשר אני באמצע של העניינים, אבל רציתי לצאת בכל זאת עם הרגשה שקיבלתי פיצוי על מה שהיה.

לקראת הסוף היא שאלה אם הייתי מרוצה והתחילה לפטפט קצת ואז היא סיפרה לי שהיא בעצם באה עם חברה שלה סופיה ושניהם שוכרות את הדירה ביחד, לטענתה לסופיה יש חזה גדול מאוד וכששאלתי אם היא גם רזה כמוה אז היא אמרה שלא קצת יותר, אבל היה קשה להבין ממנה בדיוק בגלל האנגלית, בכל אופן לא ראיתי את סופיה אז אל תשאלו אותי לגביה.
לוסי ביקשה שאפרסם לחברים את המספר שלה ולהגיד שיש גם אפשרות לסקס איתה ועם סופיה ביחד (לא נאמר לי מחיר).
הן אמורות להישאר בארץ עד אמצע דצמבר.

לסיכום:
מי שחשוב לו לזיין כוסית, פצצה, נקיה, אסתטית ושלמעט הייבוש הנוראי השירות שלה היה בסדר גמור, אז לוסי זו הבחורה בשבילו.
נשאר רק לקוות שהיא תשמור על הרמה הזו עד לרגע שהיא תעזוב, אני לא בטוח שאחזור שנית רק מכיוון שאני ממצה בד"כ בפגישה הראשונה, אבל המראה שלה שמבחינתי היה בלתי נשכח אולי יחזיר אותי שוב.

בהצלחה ותודה גדולה למר לק מוחא כפייה

A man's gotta do what a man's gotta do

חטא אחרון עם לוסי הכוסית

17
לוסי היא כוסית ....
לוסי טעימה......
לוסי עושה הכל חוץ מאנאלי....
לוסי לוקחת 600 לשעה(כולל הכל)....
ללוסי יש חניון מול הבית (הבימה)...
ללוסי יש סופר בבניין (טיב טעם)....
הכניסה לבניין של לוסי מרחוב שמריהו לוין ולא מדיזינגוף...
שהגעתי ללוסי ראיתי כמה אנשים מחפשים את הכניסה לבניין והבנתי שהיא קבעה איתי ועם עוד עשר ....למזלי אני מכיר את הבניין ויודע שהכניסה מסביב....
לוסי אחת הזונות השוות שהיו לאחרונה .....
תוך יומיים לוסי שחוקה.....
נהניתי

זה שיש לך זין זה עדיין לא אומר שאתה גבר!

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”