כ רוזי יפיפיה רמת גן - דף 7 - סקס אדיר

רוזי יפיפיה רמת גן

62
נו באמת...
אחרי שאמרתי נואש ומחקתי את מספר הטלפון שלה היא חזרה...:(
אני אישית הכרתי אותה כי גרתי ממש מול הדירונת שלה, הייתי מספר פעמים מועט כי כל השכנים היו מציצים מי נכנס ומי יוצא כמעט 24/7
וכמובן סיפרו לי את שכבר ידעתי ובשל כך נמנעתי ללכת אליה.
מספר פעמים מועט הייתי איתה ומבחינתי היא השקיעה מאוד ולמשך זמן של שעה בערך.
נפגשנו הרבה יותר פעמים במסעדות ובתי קפה מאשר אצלה או אצלי.
למיטב זיכרוני כתבתי באיזה שרשור אחר על הפגישות איתה אבל נראה לי שהוא נמחק או באיזור לא נגיש לי בפורום.
אודה אם מישהו יהיה מוכן להעביר לי את מספר הטלפון שלה.

ולסיום
שתהיה לכל חברי וחברות הפורום
שנה טובה ומאושרת מלאה באהבה מספקת ריגשת ופיזית
הן ברמה האישית של אחד ואחד והן ברוח הפורום המבורך

רוזי יפיפיה רמת גן

63
יום חמישי האחרון, מסיים עניין שקשור לעבודה ברמת גן. נכנס לאוטו מקבל זיקפה וצו 8 מהביצים. הראשונה שעונה לי "רוז". מתאם איתה. מקבלת ברחוב חירות 11 ברמת גן. אומרת שהיא בת 28 רזה, 300 ש"ח לחצי שעה.
מקום דיסקרטי כמו שאני אוהב - מגיע למקום. רחוב עורפי, שקט מאוד, הכניסה מצד ימין לכניסה הראשית, דירה צדדית כניסה מוקפת צמחיה.
מקבלת אותי שחורדינית "אירופאית" מחויכת בבייבי דול שחושף ישבן שווה, סוף שנות השלושים, מסולקנת בשפתיים ובחזה. מתייחסת אליי כמו אל שר בממשלה. מובילה אותי פנימה. אורות אדומים. מוזיקה. מראות. מקום נקי. מציעה לי שתייה קלה. לוקח רד בול, גם היא. מקבל פרטים. הכל עם מעיל. אנאלי בתוספת תשלום. מובילה אותי למקלחת מגבת נקייה. אני ממש לא בקטע של נשיקות אבל תזרום עם מי שרוצה. מכניסה לי לשון לאוזן ומבקשת שאזיין אותה בפה במבטא אופייני. מוצצת לי בעמידה. מציצה עמוקה. מושיבה אותי ואומרת לי שאני אקבל מציצה כמו בסרטים כחולים. מוצצת טוב ואז מבקשת שאזיין אותה דוגי בעמידה מול המראה. מזיין אותה מול המראה. מסתכל על עצמי במראה מזיין אותה מלפנים ומהצד. הדוגי מוחא לי כפיים. מבסוט. כל הזמן היא צועקת במבטא "תזיין אותי חזק" "אתה גבר" "תכניס אותו עד הסוף" והכל במבטא חחחח. זורק אותה על המיטה מרים לה רגל אחת ונכנס. נושפת לי באוזן ומבקשת שאזיין אותה יותר חזק. לא מסכימה שאגמור לה על הפנים. גומר בתוך המעיל. יוצא. נשיקות להתראות על הלחי. מסיים את הרדבול והולך הביתה.
אז מה היה לנו:
רוזי - זונה מקצועית. גוף סביר פלוס. ישבן טוב. חזה מסולקן (ראיתי יפים יותר), שפתיים מסולקנות. אדיבות. מצב רוח טוב. מתקתקת עם סטייל. היא מובילה את הדברים. הכל עם גומי.
מקום - דיסקרטי ביותר.
אווירה - טובה.
מציצה - סבירה פלוסה.
אנאלי - בתוספת תשלום - לא הסכימה לי כי אני גדול ועבה מדי בשבילה.
ביקור חוזר - כנראה שלא. אני מעדיף אותן פחות מקצועיות.

רוזי יפיפיה רמת גן

66
רוזי רוזי...
ביקרתי אותה הרבה כשהייתה בביאליק רמת גן עד לפני חצי שנה...
נראית טוב, יותר מידי מקצוענית...

לא יודע על מה מדובר כשנכתב שהיא רוצה שתזיין לה את הפה...אבל זה לא באמת...
וכך גם לגבי אנאלי...לא מוכנה בתוספת נורמאלית ואני מצטט ״אחרי אנאלי אני לא יכולה ללכת, תשלם לי את כל ההפסד ונעשה בכיף אנאלי״

אז מי שאנאלי מבחינתו זה חובה, לא המקום בשבילו.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”