סיוט לקבוע איתה. קובעים איתה בבוקר או יום לפני או אפילו כמה ימים מראש ואז חצי שעה לפני אומרת שלא יכולה. קרה לי כבר כמה פעמים ואפילו לא התנצלה.
הייתי אצלה מספר פעמים והיה טוב ואני מניח שעוד אחזור אבל בשום פנים אל תבטלו תוכניות בשבילה, תקבעו בזמן מת שלכם שאם היא תבטל (וזה יקרה) זה לא יהיה נורא. זו כנראה הדרך היחידה וזה בהחלט מוריד
[/QUOTE]
מצרף הודעה שרשמתי לפני מספר שבועות, סימני שינוי המגמה התחילו לבצבץ. בסוף הצלחתי לקבוע איתה לפני מספר ימים בלי שביטלה ברגע האחרון.
אם עד כה התיאום היה קשה אבל המפגש היה מעולה המצב משתנה. מה אגיד לכם, המניה שלה בירידה.
עדיין השירות טוב אבל ניתן להבחין בכך שהיא נהייתה קצת קצרת רוח. הרגשתי באופן כללי שהיא קצת עצבנית, קשה לתאר אבל החן והכימיה הטובה לא כמו פעם, התלוננה על דברים אישיים שזה קצת הרס את האווירה.
אגב על הדרך אמרה שהיא תתחיל להיות יותר קשוחה עם לקוחות מבחינת זמנים כי אנשים משלמים לשעה ונשארים שעה וחצי ויותר. כמובן שאין ספק שהיא צודקת אבל היא לא צריכה להתלונן על זה בפני הלקוח אלא בצורה חיננית לקראת סוף הזמן להגיד שהיא קבעה עוד תוכניות אחר כך ולזרז את העניינים. המפגש האחרון היה 55 דק, הקודמים (היו לא מעט) היו כשעה ועשר דק.
מבחינת "מפרט" גם המפגש האחרון היה טוב אבל יצאתי עם הרגשה לא משהו. למרות כל מה שנרשם עדיין היא ברמה גבוהה מהממוצע בשוק, פשוט הפער כנראה מתחיל להצטמצם. אחזור שוב כמובן, אבל הפעם אעשה הפסקה קצת יותר ארוכה עד הפעם הבאה.
עוד מישהו הרגיש כמוני?