כ מתכנן לבד בתאילנד, מפחד - סקס אדיר

מתכנן לבד בתאילנד, מפחד

1
אני רוצה לנסוע לטייל בתאילנד, אני מגיע לבד, ולפי מה שאומרים בתאילנד אי אפשר להיות לבד..אבל זה הפחד שלי, שבסופו של דבר אני אהיה לבד, שמעתי על להשכיר תאילנדית לכמה זמן שאני רוצה, אבל מפחד שהדבר לא יהיה נכון בשטח.
אז נכון יש לונג טיים, אבל מה לגבי להשכיר בחורה ?
מי שהוא יכול להרגיע אותי או שהדברים שאני אומר באמת נכונים ?
מתכנן לנסוע בכלל עוד מלא זמן אפילו עוד שנה אבל אצלי התיכנון מתחיל המון לפני.
שמעתי קצת משהו על יישום החוק על איסור הזנות בפטאייה, מה אומרים ?
אני גם אשמח לתובנות שלכם על תאילנד, לדוגמא, הבנות שם שונאות אנשים בעלי חזות מסוים או האם להגיד שאני מישראל, יקנה לי נקודות זכות אצלהן ? ועוד

מתכנן לבד בתאילנד, מפחד

2
אל תפחד אתה תהנה מאוד במיוחד לבד !
בעיקר אם אתה לא מפחד להיות לבד לפעמים למרות שלדעתי זה יהיה לך רק בהתחלה עד שתמצא את הבחורה שלך שתרצה להתחתן איתך :) ככה זה עם התאילנדיות .
הייתי דווקא ממליץ לך ללכת לאחד מהאיים הפחות מתויירים ככה אולי תמצא מציאה .
אני הייתי שם לפני 7 שנים אני מאמין שהדברים לא השתנו אולי המקומות התעדכנו .
בהצלחה ...

מתכנן לבד בתאילנד, מפחד

3
אהלן גבר, ראשית כל מבין את החשש שלך... אני יכול להעיד על עצמי שהייתי לבד בתאילנד וזה היה התענוג הכי גדול שחוויתי בחיים...עכשיו כשאני מתכנן את הנסיעה הבאה... אני דווקא מפחד מהחברים שרוצים לטוס איתי... רוצה לטוס לבד (: . (:. עכשיו תקשיב: הכל תלוי באיזה סוג בנאדם אתה... אם אתה חברמן וזורם... לעולם לא תרגיש שם לבד, ואתן לך דוגמא... בפאטייה יצאתי ערב ערב למועדון והכרתי ישראלים הודים ואנגלים שבאים בדיוק כמוך לבד ומחפשים חברה... אגב עד היום אנחנו בקשר ומתכננים להיפגש שם שוב כך שאם אתה זורם השמיים הם הגבול... לגבי הבנות... תלוי בכימיה שלך איתן... היו בנות שנשארו איתי עד הצהריים למחרת ועד שלא אני זה ששלחתי אותן בעדינות הן לא הלכו... יש כמובן את המקצועיות... מהן תתרחק ואתה תשים לב שהן מקצועניות(בדרכ המבוגרות יותר 30+)... רובן מאד חביבות ונהנות לבלות בחברת גבר שאגב זאת מנטליות להכיר גבר ולקבל "מתנה" ממנו... הן לא רואות את מה שהן עושות כזנות... התאילנדיות מאד שונות מרוסיות/אוקראיניות... בכל אופן עם גברים תאילנדים שהם מאד חברותיים מסיבה אחת ויחידה שהיא להרוויח עלייך כסף... אם זה להציע לך בחורה או לקחת אותך למקום מסוים אתה מתרחק!!!! אתה לא צריך את עזרתם, תאמין לי שתסתדר מצוין לבד! לגבי המוצא: לרובן אמרתי שאני ישראלי ולא הייתה שום בעייה...אתה תמיד יכול לשחק איתן משחק קטן שהמצאתי שם חחח... כשהן שואלות מהיכן אתה תשאל מאיפה את חושבת שאני?... ואם היא תתן לך מוצא שמוצא חן בעינייך תזרום איתו(: טיפ קטן: תהיה ג'נטלמן ונדיב עם הבנות ותקבל אחלה חוויה נ. ב בכל מצב שאתה מכיר בחורה... ותשתדל שזה יהיה במועדונים/בארים(אין צורך בבנות מפיפ שואו וכדומה) זה סתם יקר יותר... תמיד אחרי היכרות קצרה תשאל באלגנטיות כמה זה יעלה לך, כך תחסוך כאב ראש מיותר, למרות ששוב אני אישית לא נתקלתי בטיפוסים בעלי כוונות זדון. בהצלחה

מתכנן לבד בתאילנד, מפחד

4
זה טבעי לפחד להיות לבד-ובטח בהתחלה תרגיש נורא...לוקח זמן להתרגל"לחוקים של פטאיה"ולבחורות והכל...קבל כמה טיפים-תגיע לשם עם מספיק מזומן ותיקח מלון עם כספת-בערב תצא עם מקסימום שווי של מאה דולר)אין צורך ביותר...ככה לא תפחד שמישהי תכייס אותך..תתחילות בקלות ללכת למסג..יש מלא בחורות שיצאו לך-תזרום עם זאת שהצליחה ליצור איתך קשר עין-לאו דווקה הכי יפה...אלה זאת שיודעת לזרום בעיניים.תוריד אפליקציה ליין-זה הווטסאפ שלהם-מאוד פופלרי ...ותתחיל ליצור מאגר של בחורות אנשי קשר...תגדי שאתה נמצא ל3 חודשים-שיחשבו שאתה דג שמן-גם עם למוחרת אתה טס...תשלח לוכולם ברשימה שלך בוקר טוב ולילה טוב...הם כבר יציאו לך לצאת.סה"כ ליצור לעצמך-"חברה"ושתרגיש שאתה לא לבד...זה לוקח בין יומיים לשלושה ארבע...אבל תהייה נדיב עם טיפים..תנסה לאכול במסעדה קבוע-ולקנות פירות ושייקים אצל מישהו קבוע-ככה תוכל לדבר איתם יותר...ותראה שגם תזכה ליחס של מקומי שיודע ומכיר.תקרא את הפוסט שלי-אולי זה יעזור לך קצת להפיג חששות-אל תהסס לפנות עם שאלות ספיציפיות בפרטי..ובכלל אנשי הפורום כמעט כולם במיוחד ותיקי פטאיה היו שמחים להתחלף איתך.(ירון-ירון)צדק מאוד בעיניין שהכי לא מתאים חבר שיצמד אליך-כי אתה רוצה לזרום עם המיניות שלך והחשקים שלך כמו שבא לך ולא לדפוק חשבון לאף אחד-רק אתה ואלוהים יודעים מה עשיתה בתאילנד!!!

מתכנן לבד בתאילנד, מפחד

5
גבר שמע טוב .
אני נסעתי עם 2 חברים לתאילנד בהתחלה הכל היה סבבה הייתי סהכ חודשיים בשנת 2014 נסענו יחד . אחרי שהם הלכו אחרי חודש נשארתי עוד חודש לבד. הגיד לך משהו הם עזבו בבוקר מוקדם אני עוד ישנתי קמתי ללא החברים שלי בתאילנד כשהם כבר נסעו לבנגקוק ואני נשארתי בפוקט קמתי קבלתי הלם נשארתי לבד בתאילנד . חברים חזרו הביתה זה מה שרציתי זה היה התכנון בהתחלה היה לי קשה אני כן בנאדם של לבד אוהב את הבדידות ויודע להנות ולהסתדר לבד. אחרי יום יומיים אמרתי ברוך שפטרנו התחלתי עם נשים יותר הלך לי יותר והיה לי שקט .חזרתי הביתה לבד וקבלתי ביטחון זה עזר לי מאוד .עשיתי את זה ותכננתי להשאר שם לבד כדי לצבור ביטחון ולהיות ממוקד בעצמי במקום בחברים . סע לבד או עם בנאדם אחד מספיק לא צריך יותר .

מתכנן לבד בתאילנד, מפחד

8
אין לך מה לפחד. יחסית בטוח שם. אישית הכי כייף לי לטוס לשם לבד וממש נהניתי כשהייתי שם לבד.

פעם הכרתי בחורה מדהימה, ועוד כמה חברה מארה"ב, והיינו יוצאים כל ערב והיה ממש מעולה, ופעם אחרת יצאתי כל ערב והכרתי מישהי אחרת - בקיצור זה הכי מגניב.

רק תקפיד על דבר אחד - שתמיד כשאתה יוצא בערב, יש עליך מכסימום 300-400 ש"ח (בבאטים) השאר תסגור בכספת במלון -ככה שאם תהיה קצת לא בפוקוס ומישהי תתלבש עליך או שינסו לשדוד אותך... הם ישדדו את הסכום הזה וזהו. כבר קרה לי ערב אחד שמישהי שמה לי כנראה משהו בשתיה, לא זכרתי כלום, הקאתי את הנשמה שלי... וגיליתי שחזרתי למלון בלי שקל עלי... למזלי דאגתי לשמור על הכלל הנ"ל ולכן לקחו לי גרושים. אני מדגיש שזה קרה לי פעם אחת ויחידה בכל הפעמים שהייתי בתאילנד והייתי הרבה פעמים.

מתכנן לבד בתאילנד, מפחד

9
[QUOTE=erezzz000]אין לך מה לפחד. יחסית בטוח שם. אישית הכי כייף לי לטוס לשם לבד וממש נהניתי כשהייתי שם לבד.

פעם הכרתי בחורה מדהימה, ועוד כמה חברה מארה"ב, והיינו יוצאים כל ערב והיה ממש מעולה, ופעם אחרת יצאתי כל ערב והכרתי מישהי אחרת - בקיצור זה הכי מגניב.

רק תקפיד על דבר אחד - שתמיד כשאתה יוצא בערב, יש עליך מכסימום 300-400 ש"ח (בבאטים) השאר תסגור בכספת במלון -ככה שאם תהיה קצת לא בפוקוס ומישהי תתלבש עליך או שינסו לשדוד אותך... הם ישדדו את הסכום הזה וזהו. כבר קרה לי ערב אחד שמישהי שמה לי כנראה משהו בשתיה, לא זכרתי כלום, הקאתי את הנשמה שלי... וגיליתי שחזרתי למלון בלי שקל עלי... למזלי דאגתי לשמור על הכלל הנ"ל ולכן לקחו לי גרושים. אני מדגיש שזה קרה לי פעם אחת ויחידה בכל הפעמים שהייתי בתאילנד והייתי הרבה פעמים.
[/QUOTE]
כמו שעשיתי בברלין, לקחתי כמה שאני חשבתי שאני הולך לבזבז באותו היום + על אוכל ושתייה ועוד דברים קטנים ליתר ביטחון.
אני אקנה חדר במלון שיש בו כספת
תגידו יש מלונות בפאטייה שיש בהן כיריים וגז ? או שזה רק בדירות להשכרה ?
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”