כ סינית ממוצא רוסי האתר ממבה - דף 3 - סקס אדיר

סינית ממוצא רוסי האתר ממבה

21
תודה לחברים על המספר.

אחלה בחורה. מראה סיני רגיל ללא שום דבר מיוחד. פטמות רגילות והכל רגיל אבל אחלה שירות. סגרנו על 300 ל 40 דקות ופעמיים והיא עמדה במילתה.

לצערי הרב משום מה שגמרתי פעם ראשונה הקונדום נשאר בפנים ואין לי מושג כמה מוגן הייתי. אז אני אכלתי סרט והיא לא פחות. זה קצת פגם בחוויה אבל לתחושתי מדובר בבחורה נקייה ששומרת על עצמה.

סינית ממוצא רוסי האתר ממבה

23
שלום

הייתי עם קירה אתמול
הבאתי קפה וקצת שטויות קשקשנו חצי שעה .. היא חצי קוריאנית ומכך המראה .. לא מאזור קזאחסטאן אגב אם זה מאוד משנה למישהו ... יותר קרוב לסאחלין
בכל מקרה אחרי שיעור הגיאוגרפיה ..
היא חוזרת לרוסיה ביום ראשון לדבריה מי שרוצה להספיק

לא יכול להגיד שהגשימה לי את פנטזיית הסינית

מראה :
קצת כהה יותר מבתמונות ששלחה לי .. כנראה השתזפה פה בארץ .. דווקא ציפיתי למישהי לבנה יותר אפרופו מראה סיני
ברגליים קצת רואים ורידים שמתחת לעוד לא בולטים או משהו כזה
יער שחור חלק ומלא לתפארת אסיה ..למטה לצערי אין ..נראה שנשאר רק איזה שוונץ שכנראה לא רצתה לגלח כי קרוב מידי לעניינים לדעתי
לא נפלתי ..פחות יפה ומחטובת מהתמונות

האקט עצמו היה נחמד מציצה בסדר לא נותנת לנעמיק מידי אבל סה"כ לא רע
אמרה שאוהבת דוגי אבל התחלתי במיסיונרית וגמרתי לה על הפנים .. לא אוהבת את זה מסתבר למרות שלא הראתה התנגדות רק אחרי אמרה לי ..האנגלית שלא מספיק טובה כדי לתקשר..

סיבוב שני עשיתי לה מסג' שהתפתח לזיון קצר כשהיא על הבטן ואני מעליה נראה שהיה לה נחמד ..אני לא בכושר אז הסתובבתי ועשתה לי ביד עם ג'ל .. נראה שזו ממש אומנות ושיטת עיסוי מיוחדת .. היה נעים ויכלתי להמשיך לשכב שם אבל סה"כ חצי שעה דיבורים ועוד שעה כל העיניינים האחרים .. לא הרגשתי שאני הולך לגמור חתכתי למקלחת ונפרדנו
סה"כ בחורה מאוד נחמדה
היא עוזבת אבל לא הייתי חוזר כי לא היה משהו מעניין מידי מעבר למראה האסיאתי
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”