כ דרוש אומץ לפעם ראשונה (מחפש המלצה הדרכה) - סקס אדיר

דרוש אומץ לפעם ראשונה (מחפש המלצה הדרכה)

5
תודה חברים על המענה . עברתי על ההודעות בפורום ויש הרבה!! בעיקרון מה שיש לי בראש הוא בכיוון אסיתי ועם ציוד לא כבד. בכל זאת פעם ראשונה. האם יש לכם המלצות?? . ועוד שאלה הרבה מדברים כאן על מצב הרוח שלה... מה הקטע זה שרות בתשלום למה אני צריך להתמודד עם מצבי הרוח של נותנות השרות?

8
[QUOTE=avi73277]תודה חברים על המענה . עברתי על ההודעות בפורום ויש הרבה!! בעיקרון מה שיש לי בראש הוא בכיוון אסיתי ועם ציוד לא כבד. בכל זאת פעם ראשונה. האם יש לכם המלצות?? . ועוד שאלה הרבה מדברים כאן על מצב הרוח שלה... מה הקטע זה שרות בתשלום למה אני צריך להתמודד עם מצבי הרוח של נותנות השרות? [/QUOTE]

אסייתית היחידה עוזבת בשלישי היא מפרסמת פה והיא גוף טוב ופרצוץ גברי והיא מסתכלת הרבה על יופי והיא תתן לך מחיר יחידת דיור בארמון של מלך ירדן אבל תוריד אותה לשלוש מאוד.
ולשאלה השנייה בקשר למצבי הרוח שלהן הוא בגלל שהן חובבניות שלא מבינות שהן נמצאות "בעבודה" אלה חושבות שאירוח זה תחביב כייפי לעשות כסף מהצד... רובן על סמים יושנות שלוש שעות ביום וכו. תודה לאל שאין להן מחזור...

החיים הם כמו זין, הם לא תמיד קשים

9
[QUOTE=avi73277]ועוד שאלה הרבה מדברים כאן על מצב הרוח שלה... מה הקטע זה שרות בתשלום למה אני צריך להתמודד עם מצבי הרוח של נותנות השרות? [/QUOTE]

אתה צודק, אבל הקוקס בארץ שרוטות חזק ואין להן תודעת שירות בכלל. לפעמים הן אפילו אלימות. בגלל זה כדאי לקרוא טוב מה כותבים עליהן לפני שהולכים, בעיקר בפעם הראשונה.

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”