כ מוקדש לכל הלוזרים שמשלמים מעל 500 - דף 3 - סקס אדיר

מוקדש לכל הלוזרים שמשלמים מעל 500

21
ברור. קורה שבחורה זורקת מחיר שנראה לי מוגזם אז יש מיקוח ולפעמים גם הסבר על מה מקובל. סה"כ כולנו ערבים פה לכולנו כך שגם אם מתוך אגו היא לא תוריד לי במחיר, לזה שיבוא אחריי היא כן תוריד. אז בכל מקרה טוב לקבע את הסטנדרטים שלנו בהסברים לבחורות במקום לא לענות להן בכלל אבל דבר כזה שבחורה דורשת 800 בלי לעשות אפילו מינימום מאמץ להסביר למה שווה לי לשלם מחיר כזה מופקע עוד לא קרה לי. התנהגות כזאת הייתי מצפה לקבל אם יש לה אלף לקוחות ביום במחיר הזה אבל אין סיכוי שזה המצב

23
ברור שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה, אבל יש כאן המלצות איך להתנהל מול הזונות שמעלות מחירים כאילו שהגיע משלוח של דוגמניות של Sports Illustrated. מעלות מחירים ומעלות תמונות שלהן שהיו צעירות. אז שידעו כולם שאפשר להוריד אותן חזרה לאדמה ואפשר גם לסרב. יש מספיק אחרות ורוב הסיכויים שרק ניצלת מנפילה.

24
עד לפני כמה חודשים השיח הזה היה סביב ה 400 והנה קפץ לכך ש 500 זה לגיטימי ואנחנו במגמת עלייה.
לחברים שרשמו שלפותח הפוסט אין גרוש ושילך יעשה כסף זה לא במקום. הוא רשם מתוך תחושה קשה ובמקום להבין ולהיות חלק מהפורום ומהבעיות שרוב החברים פה חווים ומרגישים צורך לשנות אתם בוחרים ללעוג ולשים פס על השאר.

25
שלווווווום לכולם וחג שמח

עד התקופה הנוכחית הייתי או ליתר דיוק ניסיתי להיות בקשר רציני . להוכיח שאני יכול להיות עם אותה אחת מבלי להיות עם אחרות ולצאת מההתמכרות לנערות עובדות שליוותה אותי במשך 15 שנה . בהקשר לחיי האישיים אולי אשפוך אור בזמן אחר אבל בהתייחס למחירים אני חושב שאין בינינו לוזרים . כולנו עושים טעויות . לכל אחד שיקוליו כמה לשלם . יחד עם זאת היום יצרתי קשר עם ארבע בנות מהאתר הכתום ( זויה , מארי , אנגלה ולנה ) והפלא ופלא כולן דורשות לסקס רגיל לרבות מציצה בלי גומי 500 שקל . אז מתברר שלנו הציבור יש כוח . בסופו של דבר הכל יתאזן לפי כוחות השוק . רק סבלנות וכוח רצון מכולנו ונהנה ממחירים סבירים ( סביר - הכל יחסי לפי מה שהורגלנו ) .

המשך חג שמח
הפוך כל חסרון ליתרון

27
סופר,
זה אומר שההתארגנות שלהן עובדת בשני הכיוונים. כמו שהן הלכו יחד בכיוון ה-600 - 700 הן הולכות יחד חזרה לכיוון ה-500.

מאז שהתחלנו לדבר על זה, כל אחת שדורשת מעל 500 מקבלת ממני חזרה את המחירון הסטנדרטי המקומי עם הסבר מנומס ומנומק. היום היתה עוד אחת שביקשה 700, קיבלה מחירון מקומי בחזרה ועברה לבקש 500. עכשיו אפשר להתחיל לדבר, ספרי מה את עושה ותשלחי תמונות ונראה אם זה מתאים.

28
אתמול יצא לי לדבר עם מישהי מהלבן. אמרה לי שקיבלה איזה 30 הודעת לגבי המחיר שלה שהוא גבוה (מבקשת 600).
הן יודעות מצויין מה הן עושות.

זה ניצול לכל דבר. יש לנו כוח. כל אחד מאיתנו יצא לו לשלם יותר מידי ברגע של חולשה. אבל לא צריך להתמקד בזה. צריך להמשיך להגיד להן מה המחיר המקובל במחוזותינו ולהחרים את אלה שמבקשות יותר מ-500.
יש מספיק שמבקשות 500 ואף אחת מהן לא מיוחדת ברמה כזאת שאין לה תחליף במחיר סביר.
שלח תגובה

חזור אל “פורום חצי צ'אט הזוי - לכל השובבים/שובבות שרוצים פלטפורמה לקשקש”