כ בחורות עובדות באילת? - סקס אדיר

בחורות עובדות באילת?

3
יש כמה דיווחים שלי מקיץ שעבר...

זה אחד (תאגידון קטן)

http://www.sexforum.co.il/forum_posts.asp?TID=46617

ויש עוד 2 פרטיות צבריות מילפיות שדגמתי באותו קיץ..
חפש דיווחים בחודשים יולי-אוגוסט 2016 ותמצא.

הסטוריה יבשה לגמרי על העיר זה לא נכון לומר....

בחורות עובדות באילת?

8
חברים - לא איש בשורות אני...

חזרתי מן התופת כדי לספר,
שרדתי את הזוועות כדי להודיע:

המצב באילת קטסטרופה!

באמת שלא יודע מאיפה להתחיל - מהרוסיות השקרניות ששולחות תמונות של דוגמנית אחרת, מלפני עשור
מהפקידות המעצבנות שמכוונות לדירות שלא עונים בהן
מהסרסורים המניאקים ששולחים בחורות אחרות
או מהישראליות הערסיות שלא יודעות לתת שירות בכלל!! נראות כמו הצרות שלי וחיות בסרט רציני...

נתחיל מהישראליות -
אם במקרה, נתקלתם בפרסום לגבי בחורה ישאלית, מזרחית וכו' - מספר שמסתיים ב8900 - פשוט אל תתקשרו!
היא שקרנית, שולחת כונפה שלא יודעת לתת שירות ופשוט חבל על הכסף, הזמן ועוגמת הנפש.

בחיפוש בעיסוי יד 2 - אין כלום מכלום, הבודדות שהיו בעניין סירבו לשלוח תמונות ותקשרו כבר בשלב ההתכתבות בגסות וחוצפה.

נמשיך לפקידות ולסרסורים - להבנתי יש 2-3 תאגידים באילת שמנהלים את כל הפרסומים בכל האתרים לגבי אילת,
מפנים לדירות פרטיות, אבל מנהלים את הבנות לגמרי,
יצא לי להגיע לכמה דירות, לראות את הנשים שפתחו את הדלת, ולברוח כל עוד אני חי...התמונות שהם מפרסמים באתרים - גם אלו שכתוב תמונות מאומתות וכל השיט הזה - פשוט אין קשר בכלל למציאות.
מחירים בשמיים -400-450 לחצי שעה ו700-850 לשעה - חיים בסרט

נסיים ברוסיות -
דגמתי 2 -
מבוגרות 30-35 למרות שהבטיחו ש26-7...
מנותחות בטירוף - פנים, חזה, בטן..

אחת בשם מוניקה - מסתיים ב1694 (לא מספר שלה ישיר כמובן אלא של הסוכן)
השניה לא זוכר את השם - מספר מסתיים ב9450 (קיבלתי בפרטי מחבר בפורום), ואח"כ שולחת תמונות לווטסאפ מנייד שמסתיים ב888

- שתיהן נפילות!
שירות גרוע - מציצות מקונדמות, תקתקניות, יקרות (400 לחצי שעה), מכאני לגמרי, אין רימינג, לא לרדת להן, אין נשיקות, בטח לא אנאלי - בקיצור באות בקטע של - תן תכסף, תגמור פעם אחת ותשחרר אותי...

והכי טראגי -
אחרי כל ההתרסקויות האלה
לפגוש על החוף בחורה ישראלית, חיילת משוחררת, נראית מדהים, ולא להצליח להתקדם איתה לשום מקום..
לתפוס כך שיחה על החוף עם צעירונת צרפתייה מטורפת, להתחיל להתקדם איתה - עד שההורים שלה מגיעים וקוטעים כל סיכוי...

קשים הם חייו של אדם בעיר הזו..
בחיי שצריך להגיע לכאן בלי ארנק ולשמור את הכסף לבנות המרכז..
שלח תגובה

חזור אל “בקשות להמלצות סקס -רק כאן מבקשים ומקבלים המלצות ספציפיות !!!”