מפרסמת במס MB1752374562
שלחה תמונות בוואטסאפ אש ותמרות עשן....
ואז שלחה את הפצצה לפנים...1000 שח שעה....
אמרתי יפה תודה, ושאחזור אליה אם אזכה בלוטו...
DAYANA מהכתום
2איך הקדמת אותי !!! חחחח הבחורה השתגעה לגמרי והיא מבקשת 1000 לשעתיים , אני אישית חשבתי לשעתיים כי אני בדרך כלל זאת החבילה שסוגר 1000 לשעתיים , ברגע שאמרתי לה לשעתיים הבחורה חסמה אותי לגמרי , אני באמת לא יודע איך הגענו לפה איך אייייךךךךך ???!!!
DAYANA מהכתום
3היא ו-Darina בסבירות גבוהה מאד אותה הבחורה. עכשיו ראיתי שהפרופיל של Darina נמחק.
שלחה תמונות שבהן היא נראית טוב אבל זאת לא אותה בחורה כמו בתמונות באתר הכתום. זה וגם העובדה שהיא מחליפה שמות ופותחת פרופילים כפולים מורידים מהאמינות שלה.
ביקשה 1000, שלחתי לה את המחירון הסטנדרטי והסברתי לה שאלה המחירים בתל אביב. ענתה לי שבחורות כמוה לא מגיעות בכלל לתל אביב.
DAYANA מהכתום
5זאת אותה שרמוטה!! יש לה כמה פרופילים, מה אתם בכלל רבים לה על הכוס , אתם לא מבינים שהיא חולה, היא לא תתן לכם שירות טוב, היא תיהיה עצבנית על זה שהיא לא מצליחה למצוא לקוחות שירצו סכום גבוהה לפי דרישתה, ובכלל כשהיא תוריד את המחיר (היא בסוף תוריד) היא תחפך גם בשירות או תרצה תוספות על אנאל, GFE .היא לא כזאת כוסית שצריך לריב עליה ככה ,סתם זונה נאה ממוצעת, שלחתי לה תמונות שלי והיא אמרה לי שנפגש היא תחליט אם להוריד לי

ויש לה גם שתול באתר שמדווח לה על כל מה שרושמים פה.
החיים הם כמו זין, הם לא תמיד קשים
DAYANA מהכתום
6בוקר ערב ידידי,
בינתיים רבים איתה ועם החברות שלה כדי להפסיק את הטירוף של מחירים מעל 500, וכמו שזה נראה יש הצלחות.
אם אחר כך היא תתן שירות גרוע, אז עדיין נדווח על זה ועדיין לא נלך אליה. אם זאת התכנית שלה, היא יכולה לארוז את הכוס שלה ולחזור הביתה כבר עכשיו. יש כאן מספיק בחורות. אם היא רוצה לעבוד במחירים סבירים ולתת שירות טוב נשמח לשתף איתה פעולה.