כ מחירי ה 600 ומעלה- ממקור ראשון - סקס אדיר

מחירי ה 600 ומעלה- ממקור ראשון

1
שלחתי אתמול הודעה למישהי אם היא בארץ (מישהי שבסיבוב הקודם הכרתי דרך המאמא סן)

התשובה שלה הייתה : 600 שקל.

אמרתי לה שלא שאלתי כמה עולה, אלא אם היא בארץ. ואז היא התחילה להתייחס כי הבינה שאני מכיר אותה.

אמרתי לה איך קוראים לי ושלפני פחות מחצי שנה זה היה 300 לחצי שעה ו 400 לשעה.

היא אמרה לי שאבוא.

(לא פתחתי את השרשור בשביל לתאר את החוויה איתה. כבר דובר עליה רבות בפעם הקודמת שהייתה.)

פתחה את הדלת, ואמרה ששמחה לראות אותי ובלה בלה בלה...

שסיימנו, שאלתי אותה איך היא קפצה ל 600 שקל. (150%בפחות מחצי שנה)

התשובה שלה הייתה " כל הזמן החברות שנמצאות בארץ מעדכנות את החברות שלא בארץ מה קורה פה. מה המחירים וכו' -
וכולן מיישרות קו לפי הדברים שאומרים להן כדי שלכולן תהיה עבודה"

מסתבר שהן המון חברות, שמכירות אחת את השנייה.

שאלתי אותה אם זה לא פוגע בעבודה כזה מחיר.

אז היא ענתה שהיום היא מקבלת 3 במקום 5 ביום. מרוויחה יותר ויש לה יותר זמן להנות.

היא הסבירה שתמיד יהיו 3 ביום שישלמו מחיר כזה.

אני לא שופט אותה, ומכבד כל סכום שכל אישה רוצה ודורשת.

אבל כמו שהן מאוגדות ולא "שוברות את השוק" של עצמן כדאי שגם אנחנו נתחיל לייבש את המחירים הללו.

ולא להתחנן להנחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

וכמו שכבר ציינתי בעבר.

זה שאני עשיר ויש לי כסף, לא אומר שכשאני יילך לקנות מרצדס שעולה 500,000 אני ישלם עוד מאתיים אלף כי לא חסר לי כסף.

יש מספיק בנות שמבקשות סכומים נורמליים.

2
צודק 100%.
אם אני רואה ת ונות ולא ממש מעוניין לבקר אותה או שלא אכפת לי לכאן או לכאן, אני מסביר לה יפה שזה לא המחיר פה בארץ ואומר לה מה כן. 500 לשעה ו-300 לחצי שעה או 40 דקות. (וגם זה יכול היה להיות יותר נמוך, נגיד 400 לשעה זה סביר מאוד בעיניי).

בכל אופן, אם אני כן רוצה, אני כותב ש: "אני יכול להציע 500". בלי להתחנן או להשפיל את עצמי.

3
אני עושה את זה מזמן. כל מי ששולחת הצעה גבוהה, אני שולח לה הצעה נגדית בתנאים שלי.
מתאים? מצוין. לא מתאים? לא חייבים. רוב הבנות האלו ממילא רחוקות שנות אור מלהיות בר רפאלי.
סתם נשים רגילות לחלוטין מהסוג שממש לא קשה להשיג.

4
קחו בחשבון שחלקן כן מורידות את המחיר אחרי תקופה של ייבוש. זה שיטת מצליח. איך שהן מגיעות הן מפרסמות מחיר גבוה מאוד. אפילו 700 או יותר. ואז כשהן רואות שאין מספיק ביקוש במחירים האלה, הן מורידות, או שהן מוכנות לקבל הצעה נגדית.

8
התכתבתי לאחרונה עם שורה של מפרסמות באתר הלבן
כולן דורשות 600. אבל מה שמעניין שעושות כך לא רק כאלה שאולי יכולות לטעון על עצמן שהן בנות צעירות ושוות 600.
גם נשים שמגדירות את עצמן בפירסום כנשים בשלות, מבוגרות, מעל 40 גם מבקשות 600.
רק לפני שנה בנות צעירות (או כאלה שניסו לרמות ולטעון שהן צעירות למרות שבפועל עברו מזמן גיל 30) בקשו 500. ונשים מעל 40 בקשו 400 כדבר המובן מעליו.
אחת מבוגרת גם לפי תמונות וגם לדבריה (טוענת שהיא מילף מנוסה) בשם ריטה אחרי שהצעתי לה 400 אף התחילה להטיף לי מוסר על כך שלגבר לא נאה להיות קמצן.... כאילו אני מנסה לפתות אותה להינשא לי...
ומה שמעניין שהבנתי שלא חסר להן עבודה גם ב600. לא מדבריהן! מכך שבמהלך ההתכתבות כולן היו עסוקות ב"עבודה", לכן התכתבות הייתה בהמשכים

10
אני מקבל פניות מבנות שהתכתבתי איתן בעבר.
מרביתן מגרשות זבובים רוב היום והגאווה שלהם מונעת מהן להתפרנס כמו שהיו רוצות.
מי שרוצה לעבוד, מתגמשת ויורדת למחירי שוק (ואת זה אני אומר ממקור ראשון).
מי שמפריזה במחירים, צריכה להיות משהו מיוחד ונדיר אחרת היא בבעיה.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”