כ מארי ההולנדית - סקס אדיר

מארי ההולנדית

1
מפרסמת גם בכתום וגם פה באתר http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=16871
בחורה קטנטנה משהו כמו 1.60+ רזה ציצי קטן בלונדינית .
מגיע לתל אביב לרחוב על שם מחייה השפה העברית, כמה דקות לפני כבר חיכתה לי התכתבות קצרה ועולה למעלה היא כמובן מתחבאת מאחורי הדלת , נכנס ורואה בחורה יפהפיה יותר יפה מבתמונות בכתום יש תמונות ללא טשטוש .
מתחילים לדבר בחורה ברמה גבוה מדברת הרבה שפות. נכנס
למקלחת מחכה לי ערומה ואז הבנתי שאני קצת בבעיה יש לה כמה פלולות שלא שמתי לב אליהן שהורידו לי מאוד אבל עדיין בחורה יפה .
מתחילה במסאז מחרמן מאוד מתנשקת במסירות יש לה שפתיים בשרניות ויפות מתחילה במציצה ללא קסדה מטפלת יפה באגוזים בכללי המציצה טובה מינוס מלבישה חליפת צלילה ומתחילה בעבודה עד לסיום המיוחל יופי של זיון
אז ככה לפרטים הטכניים
מבקשת 300 לחצי שעה 500 לשעה מאוד חברותית מצחיקה היה בנינו אחלה כימיה לא ביקשה כסף בהתחלה ובסוף אפילו אמרה שקודם כל זה בשביל הכיף והכסף זה בונוס לא שאני מאמין לה אבל אני אוהב את המאמץ באמת שווה את הכסף כנראה שלא אחזור בגלל שהפלולות האלו קצת מפריעות לי אבל באמת מותק של בחורה תשמרו עליה !
למרות שנשארתי חצי שעה מפאת חוסר בזמן ממליץ בחום !

מארי ההולנדית

7
פיקסר צודק ,
אכן היא זונה ותיקה .
הייתה כל הקיץ החולף בת''א .

במהלך אוגוסט הייתה אף בחיפה , שמה דאז היה ''לנה'' .

בהתחלה היא לקחה פי 2 לשעה .

הקשר היחיד בינה לבין הולנדית , זה אולי היותה דוברת השפה הנ''ל .

מארי ההולנדית

8
חג שמח

חייב להעיר שפגשתי ושוחחתי כמה דקות עם מארי מפני שהתמונות שלה באתר הכתום עשו לי את זה . מאוד התאכזבתי מהמראה שלה . גובה 155 מקסימום , לא מכוערת אך גם לא יפה . גוף קטן מדי לטעמי ופלולות בלי סוף בעיקר אחת בצוואר שנדמה כאילו בעלת חיים משלה . עוד רגע והייתה הפלולה מדברת איתי . מובן שהבחנתם שאני שלילי לגביה מכיוון שהמראה החיצוני זה לא הכל בשבילי . מבחינה התנהגותית הבחורה חוצפנית , מפסיקה אותי בדיבורי . כל שאלה כמו מתנשקת או לא , זוכה לנזיפה בפניה ומרגישה שעושה טובה ללקוח . מספיק לציין את העובדה שבתחילה לקחה פי שניים לשעה ( כדברי חברינו Manich man ) כדי להציג את ההתנשאות והתפיסה שלה מעצמה .

חבל על הכסף
הפוך כל חסרון ליתרון
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”