כ קיילי תא...נפגשנו והוקל לי !!! - דף 10 - סקס אדיר

קיילי תא...נפגשנו והוקל לי !!!

92
הראל
דיווח מעולה ומחרמן ברמות...
אכן בחורה מומלצת -כתבתי עליה בשרשור TLV TAKEDOWN
אבל אתה הצלחתי למצות אותה עד הסוף
היא באמת נותנת שרות מעולה
צריך לחזור אליה למקצה שיפורים
תודה לרבנו האדמו״ר רוני גולן שליט״א

ואהבת לרעתך כמוך

94
בעקבות ההמלצות כאן הלכתי לחיילי, ואכן הוקל לי.
נראית טוב. אכן עשתה ניתוח הקטנה. לדעתי כבת 30. אבל הגוף טוב ומוצק.
האנרגיות שלה מאירות את החדר- שבו היתה קריס...
התנפלה עלי בנשיקות כשנכנסתי. מקלחת זריזה ולעבודה.
מוצצת היטב, כולל שליקה, כולל רימינג חודרני, כולל עיסוי פרוסטטה.
לא רציתי לגמור מיד אז עברנו לזיון. רוכבת היטב, איכות נסיוני עם תשוקה, ולבסוף דוגי עצבני שנראה לי שהפתיע גם אותה.

מקלחת שלה. חיבוקים נשיקות ואז מספר שניים- מציצה מפוארת.
הבחורה יודעת את העבודה. שתי ידיים, בהונות, יריקות, ביצים רימינג הכל הלך.
גמרתי בפה עם אצבע שלה בפרוסטטה...והיא בלעה בכבוד...
סהכ שעה ב500. לדעתי אחת הטובות.
הכל עם חיוך ומתוך רצון לרצות.

97
אחרי כמעט שנתיים שחיכיתי לה, היא הגיעה שוב לביקור.

הממתק המלאכי והקסום הזה לא השתנה כמעט (טוב, היא יותר רזה מהפעם הקודמת, צבע שיערה בלונד והיא ירדה מידה בחזיה) - כל השאר, נשאר כפי שהיה, חייכנית, נעימה, עור חלק (קצת זיפים למטה).

התחלנו משיחות סמול טוק, שבה כל אחד סיפר מה קרה לו בשנתיים האחרונות (סתם...לא באמת) התחלנו להתנשק והיא מנשקת מדהים.
שתינו משהו ועשינו משהו והמשכנו למיטה (לא לפני שהיא מוודאת שאני עובר במקלחת לשטוף את הידיים), במיטה היא ירדה לי כאילו לא ראתה אותי שנתיים, בשלב מסויים רציתי לטעום גם ממנה והתחלתי ללקק אותה בכל חלק אפשרי, היא פשוט טעימה, אחרי שעשתה סימנים של רעד עברנו ל69 והמשכנו כל אחד לענג את השניה עד שגמרתי לה בפה.

מקלחת קצרה שלה, הרגעות שלי, אכלנו משהו, שתינו משהו והמשכנו לחדר השינה, כשאני אומר לה now I want to feel you
היא השיבה, so you want to fuck me עם חיוך...
התחלנו ברכיבה שלה, ואז עברנו למיסיונרית שהיא יותר אהבה, לסיום השכבתי אותה על הבטן עד הגמירה העוצמתית (שלי).

מקלחת שלי והבטחתי לשוב עד שתעזוב באמצע אוגוסט.

GFE-9
מציצה - 9
זיון - 8
גוף - 8
חניה - פיית החניות סידרה לי חניה מול אתר בניה

אני אוהב פגישות שמחזירות אותי שנתיים אחורה - זה הופך אותי לצעיר יותר

98
טוב... הייתי אצל קיילי... מה אני אגיד לכם שלא נכתב כבר ??!!

בחורה מתוקה, חייכנית, סקסית, זורמת, שירותית... אין לי מילה רעה אחת... נהניתי מאוד : מציצה ברמה גבוהה מאוד, מספר תנוחות כבקשתך, רימינג וגמירה על הפנים לקינוח...

אם אני חייב לסייג, זה רק בגלל שלא ברור לי מדוע הבחורות העובדות לא יודעות להתלבש בלבוש סקסי אמיתי...אבל באמת, זה בשוליים.

99
סוף סוף יצא לי לחוות את קיילי, רוסיה באמצע שנות ה 30, מאד חטובה, רואים קצת צלקות על השדיים מניתוחים פלסטיים, אבל לא מפריע לי, חזה נלפא
ללא ספק מתנשקת כמו מאהבת ומוצצת כמו משאבת לחץ של מכבי אש, אם יודעים לגעת בה נכון היא מתחילה בשרשרת אורגזמות ואפילו קצת משפריצה, או יותר מדויקת זורמת...
אוהבת שגומרים לה בפה ועל הפנים, יודעת לשחק כמו חברה ומאהבת או כמו כוכבת פורנו, מה שרוצים

שווה כל ש"ח מה 500 לשעה(200 תוספת לאנאלי)

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”