כ סוקולוב הרצליה - סקס אדיר

סוקולוב הרצליה

1
שלום לכולם!

כבר כמה זמן שאני רוצה לדווח על המקום הזה אני פוקד אותו כבר כמה פעמים אך לא הייתה באפשרותי ההזדמנות לעשות זאת מטעמים אישיים!

אז ככה המקום נמצא בהרצליה הפקידה מפנה לסוקולוב 73 ואז לכתובת האמיתית שהיא מרחק הליכה של כמה שניות

אז ככה במקום יש שלושה בחורות אני אישית הייתי עם שניים מהן. תמיד יש בחורה אחת במשמרת ככה שאין מצב

להגיע ולפגוש את שאר הבנות מקום מסודר נקי לגבי הדיסקרטיות אז ככה הדיסקרטיות היא פרווה שם אבל זה לא מכשול

מבחינתי כי זה לא גרוע.

כריסטינה:
גובה 1.65 גוף ספורטיבי שיער חום כזה לא ברור חזה בינוני חמודה מאוד בפנים אפשר להגיד יפה אפילו בת 27
ביצועים:
העיסוי ברמה טובה עם לחיצות חזקות במקומות הנכונים מתפשטת לא נותנת לגעת במנוע אפשר ללטף אותה נגיעות בתחת ובחזה לא מתנגדת לנשיקות בכלל דווקא עושה רושם שנהנית פשוט אני לא יזמתי יותר מדיי..

מאשה:
גובה 1.70 רזה שיער בלונדיני ארוך מפחיד באורך כמעט מגיע לברכיים בעיניי זה מיוחד ומחרמן מאוד חזה טבעי בינוני פטמות יפות ומזדקרות תחת יפה עומד לא גדול מדיי בהחלט מתאים למידותיה.
ביצועים:
לפי הנגיעות שלה עברה משהו בעולם העיסוי יודעת את העבודנ אין ספק נגיעות חופשי נשיקות בגוף חופשי אגב הייתה ביננו כימיה טובה מאוד עשתה לי בודי גוף אל גוף מושקע עם הרבה שמן מחליקה טוב על הבמבוק יודעת לגעת ולהטריף גמירה חזקה מאוד שלי (הגעתי חרמן ברמות) על התחת שלה כשאני מאוחרה מתחכך בה בהחלט אחזור..

חסרונות:
ככה הבנות עדיין נראות מבוהלות בקטע של סקס וכאלה כנראה שמי שיתמיד יקבל את מבוקשו הדיסקרטיות כמו שאמרתי פרווה זה לא דירה בבניין זה קליניקה פרטית כזו חניה יש בכחול לבן.!

יש להן שן גם מכונת לייזר למעוניינים אני עשיתי שם פעם אחת לפני הטיפול היה מושלם
יש מקלחת חמה מגבות נקיות ושמפו איכותי רואים שמשתדלות להגיע לטופ שלי זה חשוב מאוד

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=18353

גמר חתימה לכל חברי הפורום

סוקולוב הרצליה

7
[QUOTE=סופר לה טיב]
[QUOTE=אריק1977]אפשר טלפון[/QUOTE]

בהודעה הפותחת את השרשור יש לינק לפרסום.

נסה לחפש שם, ואם לא תמצא תמיד תוכל לחזור ולבקש כאן.
[/QUOTE]

מופיע בקישור כמובן

למה לא לפתוח טיפה עיניים ולהתאמץ קצת
לפני העלאת הודעת סרק......

תהנה
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”