כ מחירי ה 600 ומעלה- ממקור ראשון - דף 2 - סקס אדיר

מחירי ה 600 ומעלה- ממקור ראשון

11
זה נכון לגמרי... הודעה שקיבלתי מבחורה אתמול אחרי שלפני שבוע התכתבנו ושלחתי לה את ההודעה הרגילה שלי על זה שיקר מדי. מעתיק לכם מגוגל טרנסלייט
I can throw off a little and you tell me about israel

חחח.. עכשיו כבר לא הולך אליה כי מאוחר מדי ומצאתי יותר טובות אבל הנה דוגמא

12
צריך לנסח דרישה ברורה שלנו שיבינו שיש חברה מאוגדים מהצד השני, ושכל אחת שתדרוש מחיר בשמיים, תקרא, ותכיר אתהנוסח הקבוע והאחיד שכל אחד ישלח למפריזות במחיר ושתדע שהיא נכנסת לרשימה שחורה או שלפחות יבינו שלא כולם כאן פראיירים. לא חבל על הכסף???!!!
20 איש אותו נוסח של הודעה...ואולי יהיה פה שינוי, שווה לנסות!
מה דעתכם?

13
אפילו הזבובים לא באים.

הן פשוט מפחדות מהחברות שלהן.

ומי שמורידה במחיר הרבה פעמים מבקשת ש"זה מחיר רק בשבילך, אל תגיד שקיבלת ככה"

בלה בלה בלה.

שיחנקו עם המחירים הללו.

אבל שוב.

אם אנחנו נהיה מאוגדים כמוהן אז המחירים יחזרו ל400-500 לשעה.

אין שום דבר בעולם שהיצע וביקוש לא עובד בו.

16
מעולם בכל שנותיי בפורום לא הגבתי בענייני מחירים והשתדלתי להתעסק אך ורק בתוכן שלשמו הפורום קיים.
עם זאת, אין ספק שנושא המחירים עבר קפיצה משמעותית לאחרונה (גם השוק עצמו מאוד השתנה מאיך שהיה לפני כמה שנים טובות).

אז קצת כלכלה ומספרים על קצה המזלג:

ביקוש - בכל קפיצה של רמת מחירים בשירות מסוים, יהיו פחות אנשים שיצרכו את אותו שירות.
זה די ברור ומובן מאליו אני יודע.
לדוגמא אם במחיר של 400 לשעה היו מגיעים למישהי שנראית "לא רע" 6 אנשים ביום, אז במחיר של 600 יגיעו כנראה "רק" 3 ביום. וכן הלאה.

היצע - בכל קפיצה של רמת מחירים בשירות מסוים, מי שמציע את השירות ירצה למכור יותר (כי ככה ההכנסות שלו יהיו יותר גבוהות).

בעולם הכלכלה החופשי המחיר נקבע בין המפגש של הביקוש עם ההיצע.
ההבדל היחיד הוא שההיצע בתחום עליו אנחנו מדברים קצת שונה מההיצע הרגיל. בשוק הקיים היום של תיירות רבות שמגיעות לכאן וקובעות מחיר, מקסימום כסף הוא לא בהכרח היעד, אם יש מספיק כסף, על פחות עבודה.

בדוגמא שלנו, אם עבור 400 שקל היו מגיעים 6 אנשים ביום, אז בחודש (בהנחה שאין עבודה בסופ"ש) מדובר על הכנסה של כמעט 53,000 ש"ח.
ואם אחרי העלאת המחיר ל- 600 שקל, הגיעו 3 אנשים ביום, אז בחודש מדובר על הכנסה של כמעט 40,000 ש"ח.

אם הייתי במקומן והיו מציעים לי 53,000 ש"ח לעבור X שעות או 40,000 ש"ח ולעבוד רק חצי מהזמן, לא היה לי ספק שהייתי בוחר באופציה השנייה.

מתי זה לא ישתלם? כשיגיע רק בנאדם אחד ביום במחיר של 600 ש"ח. תעשו את החישוב לבד.

לצערי זה השוק וככה זה עובד וכל עוד ימשיכו להגיע 3 אנשים כל יום (אפילו 2.5) ברמת המחירים האלה, זה יספיק להן.
למרות שברמה האישית אותי זה קצת מבאס ובלי קשר לכך, הפחתתי משמעותית את ביקוריי אצל נערות (לעיתים רחוקות מסתפק בעיסוי של אתיופית).

אם המחיר באמת יקר (ולהערכתי הוא באמת יקר) לאורך זמן יהיה קשה לכל הבנות שמציעות את מרכולתן לשמור על קצב קבוע של 2-3 אנשים ביום (כי גם מי שירשה לעצמו, יפחית מהמינון). מה גם, שאם הבחורה לא משהו בכלל, אז בכלל זה סיכון מקצועי.
בכל אופו, יש סיכוי שזה לא יחזיק לאורך זמן. השוק יציף את המחיר האמיתי, נשאר לחכות ולראות.
אני בינתיים מחכה (אולי עיסוי קטן והבייתה).

19
לפני כמה חודשים פנתה אליי בחורה שרק התרשמתי ממנה ולא נכמסץי. (הייתה רזה לטעמי). התמקחתי איתה. מדובר בבחורה שלקחה 600 לשעה שלמה.
הורדתי אותה ל-200 לחצי שעה.

כשביקרתי אותה, היא סיפרה שאין לה מספיק לקוחות. אני חותם לכם שמדובר בבחורה יפה. זה היה שבוע לפני שחזרה למולדת.

בקיצור: המלצתי לה לרדת ל-500 לשעה ו-300 לחצי שעה.
פרסמתי את הביקור שלי אצלה פה.

אחרי כמה ימים היא כתבה לי שזה שיפר את המצב שלה.
והיא לא היחידה שמתחילה ממחיר גבוה ואחרי כמה זמן מורידה.

רוצה לומר: אל תפסלו כל כך מהר את הכוח של המחאה והחרם.

20
מניסיוני (הרב),
כל הבנות שמבקשות 500-600 ₪ לשעה מוכנות להתפשר ב 400 ל 45 דקות כאשר בפועל הזמן מגיע גם לשעה אם צריך...

לא הייתה הבחורה שלא הייתה מוכנה להוריד את המחיר...
החיים הומצאו כדי לנצלם, הנאה מינית היא ההנאה המועדפת עלי :-)
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”