כ אלקסה - דף 2 - סקס אדיר

אלקסה

12
[QUOTE=gta3]זה פשוט מכה המחיר 600 שקל
אני כבר רואה לפי התגובות שזה כבר מחיר נורמאלי שהבחורות מבקשות..
[/QUOTE]
דפקו תשוק.
לא סביר שמדובר באנשים בפורום הזה,אבל יש אלפי אנשים שמשלמים כפול מהמחיר הגיוני [400 שקל] וזה גורם לחרא הזה.

אלקסה

16
תודה ל TOKYO, על המידע המפורט והעזרה.
הבחורה עפה על עצמה בטירוף... מבחינתי שעה, זה מעט מדי ואני תמיד בלחץ מזה, אז דיברנו על מפגש ארוך יותר, מבקשת לשעתיים 1200, כולל אנאלי..
מחיר שלא בא בחשבון מבחינתי!
הודתי לה ואיחלתי בהצלחה...
פידי
הכשלון האמיתי מתחיל כשמפסיקים לנסות

אלקסה

17
הבחורה נכנסה לי לרדאר באתר הכתום (1676927547) אני רואה שהדיווח האחרון היה באפריל. אז כנראה היא עזבה וחזרה.

התכתבתי איתה בכתום, ולאור הדיווחים הקודמים ציפיתי למחיר גבוה מבחינתה, ותשובה שלילית מבחינתי.

עברנו לואטצאפ , שלחה לי תמונות סקסיות אם כי נראה שעם הרבה פוטושופ... אבל בהחלט נראית ברמה גבוהה...

דיברנו על המחיר שלחה לי מחירון שתמציתו 600 לשעה.

אמרתי לה "בייבי , את נראית מדהים , אני אשמח להיפגש אולם המחיר יקר, זה לא המחיר שאני רגיל לשלם למפגש .... מאחל לך בהצלחה "

הפלא ופלא, לאחר שעה הסכימה למחיר מעודכן של 500 ש"ח

יש מצב שאקפוץ לבקר אותה בסוף השבוע .

לכל הסקפטיים שלא מאמינים שהמחירים יכולים לרדת .... הנה דוגמה.
כל מה שצריך זו מאסה קריטית של פונים שמבטלים לאור המחיר ...... והמחיר יורד.

תיהנו ....

אלקסה

18
חולקת עם דאשה האלוהית דירה מפוארת
באחד הרחובות הפנימיים בבוגרשוב
יפה למרות שניכר על גופה שהעלת מספר מועט של קג
גם דאשה החלה את המשא ומתן ב 800 שח כולל מרעומה
סגרנו על 500

אלקסה

20
ביקרתי את אלכסה. במילה אחת- להתרחק.
נתחיל מהדברים הטובים- יש לה רגליים ארוכות ורזות שמסתיימות בתחת קטן וסקסי. אהבתי את זה מאוד ולצערי בגלל זה נכנסתי. הפנים שלה לא יפות בכלל ואפילו הייתי אומר קצת מכוערות. אבל הבעיה האמיתית הוא החזה הסיליקוני שמרגיש כמו שתי אבנים.
מנסה לרצות אבל השילוב של חוסר הסקסיות שלה עם העובדה שהמציצה מקונדמת לא משאירות הרבה מקום לשיפור.

לצערי אחרי 20 דקות הבנתי שהיום כבר לא ילך ופשוט קמתי והלכתי בלי לגמור אפילו פעם אחת!
אני כמובן לא אחזור. ממליץ לכם לוותר מראש.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”