כ דיווח חיובי עיסוי והרפיה בחיפה - דף 4 - סקס אדיר

דיווח חיובי עיסוי והרפיה בחיפה

31
בקרתי אתמול את אווה ותודה ל- Joseph על המספר.
התיאור הכללי של הכותבים הקודמים די מדוייק.
לקחתי אותה ל-45 דקות ב- 300 ש"ח.
החלק הטוב הוא שאכן מדובר בבחורה חמודה מאוד, חייכנית עם גוף כיפי , שדיים מתוקים ועומדים, פטמות מחודדות וטוסיק מושלם ועם הרבה סבלנות ( לא זרזה ולא תקתקה ).
החלק הפחות טוב הוא שהיא לא יודעת לעשות מסאג' ( רק ליטופים ולי זה לא מספיק ) ושלמרות שהיא חייכה ללא הפסקה - לא נוצרה לי איתה ממש כימיה. אולי עקב מגבלות השפה.
היעדר הכימיה מנע ממני לנסות לשדל אותה להוריד תחתונים או לעשות איתה צעדים בוני אימון מסוגים אחרים.
היא גם לא הציעה לי להתקלח לא לפני ולא אחרי אם כי אני מניח שאם הייתי מבקש היא לא הייתה מסרבת.
בקיצור, כדי לקבל יחס של מלך צריך כנראה לבוא אליה בתדירות שמגיע אליה חברנו Joseph.
לסיכום: 7 בסולם לובנגולו
לובנגולו מלך זולו!!!

33

באמת שאני לא מבין אותכם, כל אחת שתחייך לכם תזרקו 300 שח על כאילו מסאג׳, מה אתם נורמלים, מצד אחד מקטרים שהמחירים עולים ומצד שני על מסאג׳ סתמי, כשהכל מסביב לא, אתם מוכנים לשלם 300 ואחד הגדיל לעשות, ולתת טיפ מאה, למה? כי היא הורידה תחתון, באמת שזה לא מובן?

34
[QUOTE=yooz]

באמת שאני לא מבין אותכם, כל אחת שתחייך לכם תזרקו 300 שח על כאילו מסאג׳, מה אתם נורמלים, מצד אחד מקטרים שהמחירים עולים ומצד שני על מסאג׳ סתמי, כשהכל מסביב לא, אתם מוכנים לשלם 300 ואחד הגדיל לעשות, ולתת טיפ מאה, למה? כי היא הורידה תחתון, באמת שזה לא מובן?

[/QUOTE]
מסכים לחלוטין, אנשים איבדו את זה לגמרי.
יש משפט שאומר "שערה אחת של כוס יכולה להזיז רכבת" זה כבר אומר הכל.

35
שלום לכם חברי הפורום היקרים.. קודם כל תודה לכל אחד ששיתף איתי את המספר של הבחורה.. אחרי שקראתיאת הדיווחים המפתים על אווה החלטתי לנסות ואתמול תיאמתי זמן עם הפקידה והתיצבתי אצלה לפני הזמן כדי לא חפספס כי לטענת הרוב היא מוצפת בלקוחות ומאוד שווה.. נכנסתי אליה ושילמתי 200 שח זמן אוויר וזה באמת זמן וכסף שהלך באוויר.. נכון שהיא בחורה חמודה ויפה . אבל לא יותר.. אין קשר למה שהיא עושה במסאג או בעיסוי. היא אפילו לא מסתכלת ללקוח בעיניים ומנסה לברוח לצדדים .. חוץ מזה שהיא נשארת בתחתונים ולא מתפשטת... אני לא נהניתי ולא אחזור ואני חושב שיש משהו לא מוצדק בין שירות למחיר ולא רק אצל אווה .

37
[QUOTE=Joseph]מדובר על ליטוף הדדי לאורך זמן, חיבוקים ומישושים וכו' פלוס הרפייה איטית לפי הוראות. על טעם וריח אין ענין להתווכח, אבל ביקורים כאלה הם צורך נפשי לנו, המבוגרים הנשואים שנשותיהן כבר לא מעוניינות בכלום.[/QUOTE]
אף אחד חלילה לא שולל את הצורך של כל אחד ואחד פה, רק חושבים שהסכומים שמשולמים על אותו תענוג הם מופרזים מדי.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”