כ אמסטרדם - סקס אדיר

אמסטרדם

1
לאחר ביקור קצר באמסטרדם, הייתי רוצה לשתף בכמה מילים לטובת מטיילים עתידיים בעיר שאולי ימצאו את הפוסט הזה.

1. חלונות אדומים
כנראה האזור שתטיילו בו כל ערב. תדעו שהגעתם כשתראו רחובות וסמטאות (ותעלות) צפופים והומי אדם. שימו לב שאסור לצלם. הבנות בחלונות ברובן סבירות, אבל יש 10-20% שפשוט כוסיות לא נורמליות. אבל השירות שם נחשב לנוראי (או לחלופין, מאוד יקר). כל "דבר" עולה 50 יורו. למה הכוונה? אם אתה רוצה לזיין, תצטרך לשלם 50 על הזיון, 50 על זה שהיא בכלל תתפשט, ו 50 אם חשבת גם לגעת בגוף שלה תוך כדי. סך הכל לא שווה, אבל ממש כיף להסתובב ופשוט להסתכל. במיוחד כשאתה מסטול.

2. park 118
ראיתי כמה המלצות על המקום בפורום. לקחתי לשם טראם - והבנות די סתם. מרגיש כמו דירה בתל אביב. (מחיר מתחיל מ 65. לא נכנסתי)

3. jan bik
לא הספקתי ללכת. אבל המקום מומלץ כאן.

4. sweet thai massage
המקום נמצא ליד גן החיות של העיר. בנות אסיאתיות. ביקשתי עיסוי טנטרי, עלה 70 או 80. לקחה את הזמן, השקיעה מאוד, גם היתה מאוד חמודה. ממליץ.

5. למי שיש כסף יכול לחפש מועדונים שאמורים להיות קצת יותר רציניים כמו asmara

(סיכום ביניים: למרות השם שנוצר לה, אמסטרדם מצטיירת כמקום לא משתלם כלל לצרכן שירותי מין. מזל שהיא כ"כ kick-ass בשאר התחומים)

המלצות נוספות:
א. לעשות כרטיס לטראם לכל זמן השהות שלכם. בלתי נתפס כשיראלי כמה התח"צ שם יעילה.
ב. לאכול קרוקט ב van dobben (בכיכר רמברנדט)
ג. לא לקנות גבינות בחנויות גבינות (יקר. אבל אפשר לטעום). לקנות רק בסופר או הכי טוב בשוק (בשוק albert cuyp יש דוכנים שאפשר לקנות גם לפי משקל והם אורזים בוואקום.)
ד. לעשות קניות בפרימארק (כדאי להיות סאחי)
ו. בערב קשה למצוא מקום לשבת בקופישופס (ויש כאלה שדורשים שתקנה שתיה לצורך כך), אז מומלץ לקנות מראש ביום ממקום טוב וזול

אמסטרדם

2
ההודעה מטעה
אפשר להיות עם כוסית על לתקתוק של עשרים דקות כולל הכל
מתפשטת. תנוחות. וכד. רק צריך לסכם הכל מראש
אחרת באמת חלקן עוקצות ואם שילמת 50 יגידו שלהוריד בגד זה עוד כסף ושתי תנוחות זה עוד
צריך פשוט לסכם מה רוצים בדיוק ולהבין האם מתפשטת ולגמרי
נדיר שלא יתפשטו לגמרי ויעשו בעיות על 50•••• אפשר להוציא גם 30 בלבד אצל חלק מהבנות לעבודת יד או זיון זה תלוי באיכות הבחורה מבחינת מראה ובשעות הביקוש

הרובע זה עדיין הדבר המדהים עליי אדמות בריכוז כוסיות בחלונות
לא משווה לFkk
תכלס הולנד ובלגיה נהדרות לזיונים וחלומות. בגרמניה יש את מגוון חוויות הסקס והמבחר הגדול ביותר וכנראה שגם את התמורה הטובה לכסף

אמסטרדם

3
מבחינת מצבה יש קיטון של עשרות חלונות לעומת העבר. יש אתרים שממש ממפים וסופרים חלונות
עדיין יש בעיר מעל 400 חלונות בשלושה רבעים ורוב הזמן מאוישים לפחות 3/4 מהם

אמסטרדם

4
דווקא האיזור המתוייר של החלונות המוני ותיירותי מידי. אישית מעדיף את השניים הקטנים יותר למרות המבחיץר המצומצם והסיכוי הנמוך יותר למצאו מישהי ברמה גבוהה.

פpark118 לא נפלתי עדיין. חוץ מפעם אחת של שירות קר היה תמיד אחלה.

אמסטרדם

6
מנסיוני, יש הבדל בין המזרח אירופאיות לבין ההולנדיות-גרמניות. אלה האחורנות במיעוט. אבל הן עיסקיות מאוד וקרות מאוד. אם לא מסכמים מראש זה מה שהן עושות- כמו שכתב, כל "דבר" עולה כסף.

זכור לי שפעם נכנסתי עם מזרח גרמניה. כוסית לא נורמלית. בבות ברבי אמיתית ועם חזה גדול. חוויה קרה ומוכרת. פשוט סבל להיות איתה. כשהתלבשתי לא מצאתי את הארנק שלי שהיה טמון בסוג של פאוץ' שהיה לי.
לבסוף הוא נמצא על הרצפה בחדר. ברור לי שניסתה לכייס אותי. למזלי, דאגתי שלא יהיה שם שום דבר.

בפעם אחרת, נכסתי אצל מישהי, ולאחר שיחה קצרה החלטתי לחתוך.
הבחורה לחצה על כפתור שנעל את הדלת עם תריסי ברזל.
אנשי אבטחה באו לבדוק האם הכל בסדר. היא דרשה שאשלם לה בגלל שכבר נכנסתי לחדר.
הצלחתי לצאת מזה (לא זוכר איך, זה היה מזמן).

בכל אופן, אני חושב שגרמניה עדיפה, או בכלל אוקראינה ורוסיה.

ותזהרו מכייסים ומהטראם.

אמסטרדם

7
[QUOTE=Zayan Lavan2]מנסיוני, יש הבדל בין המזרח אירופאיות לבין ההולנדיות-גרמניות. אלה האחורנות במיעוט. אבל הן עיסקיות מאוד וקרות מאוד. אם לא מסכמים מראש זה מה שהן עושות- כמו שכתב, כל "דבר" עולה כסף.

זכור לי שפעם נכנסתי עם מזרח גרמניה. כוסית לא נורמלית. בבות ברבי אמיתית ועם חזה גדול. חוויה קרה ומוכרת. פשוט סבל להיות איתה. כשהתלבשתי לא מצאתי את הארנק שלי שהיה טמון בסוג של פאוץ' שהיה לי.
לבסוף הוא נמצא על הרצפה בחדר. ברור לי שניסתה לכייס אותי. למזלי, דאגתי שלא יהיה שם שום דבר.

בפעם אחרת, נכסתי אצל מישהי, ולאחר שיחה קצרה החלטתי לחתוך.
הבחורה לחצה על כפתור שנעל את הדלת עם תריסי ברזל.
אנשי אבטחה באו לבדוק האם הכל בסדר. היא דרשה שאשלם לה בגלל שכבר נכנסתי לחדר.
הצלחתי לצאת מזה (לא זוכר איך, זה היה מזמן).

בכל אופן, אני חושב שגרמניה עדיפה, או בכלל אוקראינה ורוסיה.

ותזהרו מכייסים ומהטראם.
[/QUOTE]

איפה עברת את החוויה הזו כדי שנדע להיזהר?
מצטרף לשאלה של adirsh23 ומחדד אותה: יש עוד privehuis באמסטרדאם כמו prive42 ו salon prive, איך הם בהשוואה ל park 118
והאם יש אופציות טובות יותר בתחום הזה של בתי זונות או ש park 118 הכי טוב?

אמסטרדם

8
יש לא מעט כאלה באמסטרדם, הארלם והסביבה. חיפוש זריז בגוגל יעלה לך אותם.

יש אל LOVE CLUB21 ברובע החלונות שמציע עיסוי עם HJ או שירות מלא עם תאילניות בלבד.

יש עוד אחד דומה שנמצא יותר מרוחק (SARPATISTRAAT למיטב זכרוני).

אמסטרדם

9
[QUOTE=סופר לה טיב]

האם אתה לפרט מצב נוכחי מול מה שהיה בעבר???
[/QUOTE]

הייתי לפני כמה שנים, ולפי מה שאני זוכר אין הבדל. ביקרתי רק ברובע המרכזי (מרכז העיר העתיקה של אמסטרדם - האזור בין הכנסיה De Oude Kerk ובין Nieuwmarkt)

[QUOTE=PeepMan]ההודעה מטעה

אפשר להיות עם כוסית על לתקתוק של עשרים דקות כולל הכל
מתפשטת. תנוחות. וכד. רק צריך לסכם הכל מראש
אחרת באמת חלקן עוקצות ואם שילמת 50 יגידו שלהוריד בגד זה עוד כסף ושתי תנוחות זה עוד
צריך פשוט לסכם מה רוצים בדיוק ולהבין האם מתפשטת ולגמרי
נדיר
שלא יתפשטו לגמרי ויעשו בעיות על 50•••• אפשר להוציא גם 30 בלבד אצל חלק
מהבנות לעבודת יד או זיון זה תלוי באיכות הבחורה מבחינת מראה ובשעות הביקוש
[/QUOTE]

יכול להיות שיש כאלו שאפשר לסכם אתן בפחות. אבל אני חושב שאלו שהן first class (ואפשר לזהות בקלות - כוסיות על, חלון במיקום מרכזי, ו 2-3 אנשים בקבוע שעומדים ומריירים מול החלון שלה) כן יגבו יותר, וזה גם מאוד הגיוני.

[QUOTE=bigus dickus]

יש אל LOVE CLUB21 ברובע החלונות שמציע עיסוי עם HJ או שירות מלא עם תאילניות בלבד.

יש עוד אחד דומה שנמצא יותר מרוחק (SARPATISTRAAT למיטב זכרוני).

[/QUOTE]

עברתי ב love club 21 (נמצא באזור החלונות). זו דלת זכוכית עם וילון. לחצתי בפעמון, הוילון נפתח ועמדה אסיאתית עם דף באנגלית של תפריט (שני סוגי עיסוי, לא זוכר מחירים). רציתי לשאול שאלה, והיא פשוט לא פותחת את הדלת, כל פעם שניסיתי לדבר היא הצביעה על הדף פשוט. הסקתי מזה על רמת השירות שם אז לא נכנסתי.
לגבי SARPATISTRAAT - מדובר על sweet thai massage עליו כתבתי

אמסטרדם

10
אם היית רק מהנהן לה עם הראשהיא היתה פותחת, מושיבה אותך עם כל הבנות, נותנת לך את התפםריט ועונה על כל השאלות.

אין שם מדאם. פשוט אחת הבנות היא זו שעונה לדלת ובגלל זה זה נראה לא שירותי. הבנות הן המנהלות של המקום וגם העובדות.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”