כ נסטיה מבת ים מהלבן, מאהבת אמיתית. - דף 2 - סקס אדיר

נסטיה מבת ים מהלבן, מאהבת אמיתית.

13
טוב חברים בקשה ראשונה לא לא לשפוט אותה לפי מה שאני כותב כרגע כי תמיד צריך את הגירסה שלה.יצאתי כרגע מהדירה המחולקת שלה בבת ים
נתחיל.....
ירידה עד לאמצע החבריקו אין עבודת יד במקביל,שלי זה ממש מבאס.
מבחינתי היא מושלמת עסיסית וחזה בגודל המושלם.
סוג של ליזה כזו רוצה לרצות!!!
או אבל פה מתחילה הבעיה
חברים הייתי הכי עדין בעולם איתה פינקתי אותה יותר זמן שהיא אותי ....באמצע הדוגי לאחר 30 דקות ואני מפמפם אותה בעדינות הגברת מפסיקה אותי בנחמדות אומרת לי הזין שלך גדול בשבילי(הייתי עם עשרות בנות לעולם לא שמעתי את הטענה הזו)ניגשה לתיק הוציאה 200 שח ואמרה לי להתלבש.
שכנעתי אותה שאחרי קידוח של 25 דקות חייבים לגמור אז היא עשתה לי ביד והדגישה שזה עד 5 דקות.
היא החזירה לי 200 לפני ששכנעתי אותה לעשות לי ביד רציתי להשאיר לה עוד משהו אבל ממש כעסתי כי באמת לא היתה שום סיבה...המפגש התחיל 20 דקות מאוחר מהמתוכנן יכול להיות שהיה לקוח בחוץ לא יודע סיבה אחרת לא היתה בטוח.
תכננתי לדגום את החור מאחור במספר השני אבל לא הגעתי לזה.
נשיקות היו כולל לשון עד לרגע האחרון.
ה' יודע למה הפסיקה פתאום!!!.שאלות יענו בכייף.

י

16
אחרי מספר נסיונות לתאם הצלחתי היום לקבוע אצל הגברת.

התיאור בהודעה הראשונה מדוייק בהחלט - מפרסמת שהיא בת 31, אבל נראית 40+, די קומפקטית ונראית מצויין עם גוף מוצק ושדיים לא גדולים אבל זקופים ויפים וגם די נחמדה וחייכנית.

נתנה עבודה מטורפת בכל התנוחות: מציצה מעולה ועמוקה וזיון חזק בכל הכיוונים.

היה נחמד לראות שהיא לוקחת את העבודה ברצינות והיה חשוב לה לסחוט ממני עוד גמירה גם כשהיה ברור שנגמר לי הסוס.

הדבר היחידי שקצת הרגיז זה כשהגעתי לכתובת שנתנה היא התחילה לטרטר אותי בשכונה, כנראה כדי למשוך זמן: כל 5 דקות הודעה חדשה ששולחת אותי למקום חדש בשכונה - ככה פרפרה אותי 25 דקות כמו במשחק "חפש את המטמון".

19
[QUOTE=Or8484]את נסטיה הכרתי בלבן, הנסטיה הראשונה שלא אכזבה אותי.

נסטיה ממוקמת בבת ים, מאהבת אמיתית כבת 40 לא מלכת הכיתה אבל יפיפיה לגילה.

נתחיל בהפתעה- מחיר 400 שח לשעה להכל כולל הכל מהכל, כן כן אפשר לשבור קירות, בנינים, קניונים מחצבות ואפילו בנסיעה ברוורס.

נסטיה קיבלה אותי באהבה רבה בכניסה לביתה, מאוד נעימה, חלקה ונקיה מאוד, גובה כ1.68 ס"מ, חזה בינוני ועומד (מפתיע לגילה) ואף מריחה מצויין.
נסטיה לא דוברת עיברית, דוברת רוסית ואנגלית קלה.

חשוב לה לרצות את הלקוח, הרגשתי מאהבת אמיתית, ביחס מכבד תתחבר לך האחרון הגברים ביקום.

ממליץ ביותר ואף נהנתי מאוד- אין ספק שאחזור.

מספר ינתן באהבה לכל דורש.

[/QUOTE]

[QUOTE=חרמן קטן]מספר בבקשה[/QUOTE]

[QUOTE=אלעדק]מספר בבקשה[/QUOTE]

אז למה (?!?) לא לפנות בפרטי וזהו.....

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”