כ שאלה חשובה - דף 2 - סקס אדיר

שאלה חשובה

12
קודם כל, סקס במסגרת זוגיות קבועה זה בלי קונדום מין הסתם. וזה הבדל משמעותי מאוד.
שנית, בחורה עובדת לא מהר תתנשק איתך. וגם אלה שכן עושות את זה- לא מתמסרות לזה בדרך כלל. ואלה שכן מתמסרות לזה, אני אישית נרתע מזה ולא יכול באמת להתנשק איתן.

כלומר- סקס עם זונה הוא בהכרח סטרילי או נוטה לכיוון הסטריליות.

שנית- זונות בדרך כלל מעוניינות לגרום לך לגמור כמה שיותר מהר. כמו שנהגי משאיות נוסעים מעבר למהירות המותרת כדי לסיים את העבודה כמה שיותר מהר, ככה זונה מגמירה אותך כדי שתוכל להגיע ללקוח הבא.
אם אתה הולך למכונים זה עוד יותר נכון.

לכן הייתי ממליץ לך ללכת לבחורות מארחות לבד ולשלם על שעה שלמה.
ממליץ שתשתמש בחומר השהייה במינון סביר (אם תמרח יותר מידיי לא תוכל לגמור בכלל).
תוכל גם לנסות מינון קטן ( תנסה אולי 50 מג של ויאגרה, 40 דקות לפני זיון, על כיבה ריקה).

אם זה לא עובד, תלך לעשות בדיקות דם. בדיקת טסטוסטרון למשל.

ואם גם זה לא מעלה תוצאות- יכול להיות שאתה זקוק למערכת יחסים שבה תוכל לבלות יותר זמן איכותי עם אותה הבחורה.

שאלה חשובה

13
בתכנית הבוקר של פאולה וליאון היתה לפני כמה זמן מישהי שמטפלת בבעיות של תפקוד מיני בצורה הוליסטית - קוראים לה מעין נווה נהר ממרפאת מעיין הנעורים (חיפשתי עכשיו בגוגל עד שמצאתי). היה איזה סרטון של טיפול שלה שעשה קצת רעש כי ראו בו מטופל ערום (המטפלת לא). בתכנית אומרים שזה ממש לא מכון עיסוי וגם המנחים דיברו על הטיפול שלה כעל משהו לגיטימי ומוכר (לא כל כך בארץ).

אני לא כותב את זה בשביל להמליץ, כי מעבר למה שראיתי בתכנית ובאתר שלה אני לא יודע על זה כלום. פשוט ראיתי ושכחתי ועכשיו שקראתי את מה שנכתב כאן נזכרתי בזה. אולי מישהו ניסה או שמע ויודע להגיד אם זה שווה משהו?

שאלה חשובה

15
לא טענתי לשנייה שאני מנסה להשתוות לאחרים אלא רק לשפר את עצמי.
לגבי הניסיון גם הניסיון עם הנערות העובדות הוא סוג של ניסיון ולא טענתי שביטחון שלי כל כך נמוך, הביטחון שלי בינוני אפשר לומר.
אצל סקסולוג לא הייתי.
הייתי אצל זונות מכל הסוגים כולל פרטיות לשעהוחלקם התמסרו בנשיקות וממש לא תיקתקו כולל אצל רותי הג'ינגית למשל שטענה שאין לי בעיה פיזיולוגית אלא שאני לא מתנתק בזמן סקס ממחשבות אחרות אבל אני לא כל כך חושב שזה נכון(המחשבות). ניסיתי פעם ויאגרה שלא בטוח עד כמה עזרה אבל נראה לי שזה בעיקר לבעיות של זיקפה או שגם משהה גמירה?
לגבי מעיין הנעורים אני גם שמעתי אבל לא יודע אם זה שווה משהו.

שאלה חשובה

16
[QUOTE=rd06]אח יקר ! Heart

ביקשת את התיחסותי ולאור בקשתך שישאר בבמה המרכזית , אנעץ למשך מס' ימים את הדיון הזה פה כדי שישאר למעלה.

יקירי - אתה לא חולה !!!!!!!

קטונתי ולמרות שלמדתי ארבע שנים רפואה ... אך לא הוסמכתי ... (גבעת חלפון)

כולנו בני אדם , כולנו שווים בזכויותינו , אבל לא נולדנו שווים ... תמיד יש יותר יפה / חזק / כריזמתי / מוצלח מאתנו

החיים הם לא תחרות .

התשובה שלי אינה רפואית אלא מתבססת על ניסיוני .

בנוגע לזיקוקין ותמרות עשן ... יש ביום העצמאות . סקס זה סקס . אבל לעולם לא תחווה סקס איכותי וטוב כמו סקס

עם משהי שאתה אוהב !!! לתשומת לבך והנה תשובה לאחת השאלות ...

בנוגע לשפיכה מוקדמת - כשהייתי ילד בן 18 הייתי גומר אחרי 3 דק' בלחץ ומוכן לפעם הבאה ...

לא עברתי טיפולים , אבל השנים עשו את שלהם - נשבע לך בכל היקר לי , שאני מת לחדור ולגמור תוך דקה !! חחחח

לא פעם כתבתי פה שבניגוד לאחרים אני אוהב "תיקתוקיות" וזו הסיבה (אגב ,גם לזה מצאו שם - שפיכה מעוכבת )

לשאלתך העיקרית - ישנם אנשים שאוהבים "לעשות אהבה" , ישנם אנשים שאוהבים את בני מינם , ישנם אנשים שאוהבים

bdsm , ישנם כאלו שאוהבים חזק וכאלו שאוהבים עדין ...יש אנשים שהם א-מיניים (לא אוהבים סקס)

לדעתי כל מה שאתה צריך זו בת זוג אמתית (לא אחת שמשלמים למרות שתגלה שהיא הכי "לא משתלמת" מבחינה כלכלית צחוק)

תחקור אתה , תחווה אתה , תתנסה . אולי תגלה על עצמך דברים שלא ידעת !

ודבר אחרון - זה רק סקס ! תבוא חסר ציפיות ותופתע לטובה (בדר"כ)

אל תחשוב על זה כל הזמן ובעיקר אל תתן לזה יותר קרדיט ממה שמגיע לנושא , נהנית ? טוב . לא נהנית ? תשכח .

באהבה גדולה !

דני .
[/QUOTE]

מוחא כפייהמוחא כפייה

דני (שובבני קריצה) סיכם את זה באמת יפה יעיל ומדויק Star

בכל מקרה מאחל לך כמו כולם... אהבה.. ואושר.. אושר.. ואהבה אחינו אצבע למעלה

שאלה חשובה

19
"מותק": בתשובה לשאלה שלך האם ויאגרה מאריך את את משך הזמן של סקס: התשובה היא "לא".
היתרון בויאגרה הוא כפול: קודם כל, זה מזרים יותר דם לאיבר ולכן יכול לשפר את ההרגשה במעט.
שנית: אם תשתמש בחומר השהייה על מנת להאריך את זמן הביצועים, הויאגרה ידאג לזה שה"ציוד" שלך לא יאבד מכוחו. אולי לא יהיה לך צורך בזה, אבל תוכל לנסות.

מה שכן: תדאג להיות בכושר טוב.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”