אז ככה, יוליה בשנות העשרים המאוחרות.. 27-28 לכל היותר. מגיעה אלינו מקזאן שבמדינת הזונות.
גבוהה באופן יחסי, 1.78 לערך, עיניים כחולות יפות שיער בלונדיני גוון עור לבן כמו של אבא מומין. בקיצור, רוסייה פר אקסלנס!
שיחה קצרה עם פקידה ממורמרת מהתחת, מכווינה אותי לדירה ברחוב על שם הברון.. מכווינה לא טוב... הולך דופק בדלת הלא נכונה פותחת לי סבתא אמרתי לעצמי וואווו הפעם הם הגזימו עם הפוטושופ אבל אז קיבלתי טלפון צעקני וצורם לאזניים שהגברת מוכנה ואני ממען להגיע..
הבנתי שלא מדובר בסבתא סעידה עשיתי אחורה פנה ולאחר חיפוש שארך קרוב לעשר דקות הבינותי שקיימות שתי כניסות לאותו מספר.. כל אחד מובילה לבניין אחר. קיצר, כוס אמאמאמא של הפקידה!!
מגיע מקבלת אותי בחיוך רחב וכותונת לילה של פארוק. כוס מים ויושבים קצת לדסקס..
אנגלית נוסח ישי לוי היא דוברת אבל הסתדרנו איכשהו, ביקשה שאתקלח אמרתי לה שבאתי מקולח וכן היא גם הריחה טוב והיתה מאוד נקייה ומטופחת.
התחלנו בנשיקות שיניים יפות לבנות ונקיות. הסרתי ממנה אט אט את החלוק המביך, נגלו לעיניי שני עופרים יפים עומדים עם וונטילים וורודים ומחודדים.. מתנשקת במסירות יש לציין, בית כנסת יפה נקי מגולח אסטטי עם שטיח בכניסה, טוסיק קטנטן מוצק ושווה..
אוהבת להתנשק ממש בקטע מוגזם הרגשתי כאילו אני הנשיקה הראשונה של ילדה בת 12 אבל למי אכפת..
פתחתי את היכל הקודש בדיקה ארוכה ומדוקדקת, גנחה ונהנתה מאוד.
התחילה במציצה באמצע המציצה עצרתי אותה אמרתי תודה את מוצצת נהדר והחזרתי אותה למלאכתה.. מציצה ללא חציצה כולל שליקה כולל כיבוס כולל מרכך כולל תלייה ליבוש.
עברנו למסיונרית, ואז לדוגי, אח"כ למפצח האגוזים וסיימנו על הרצפה איכשהו אין לי מושג למה זה קרה..
את הפינאלה קיבלה כמו גדולה לפה בלעה הראתה לי שבלעה ואז נישקה אותי הנעל.. כמעט נגחתי בה.. צחצחתי שיניים עם סולר בבית.
לסיכום ידידיי: בחורה יפה לא ילדה לא מבוגרת, לחובבי המראה הרוסי הקלאסי.
אוהבת את מה שהיא עושה וממש נותנת הרגשה נינוחה לא מלחיצה כלל!!
המחיר 400 ל40 דק', בפועל הייתי שעה וחצי ויכלתי גם לישון אצלה מבחינתה.. אני פשוט לא ישן אצל זונות.
עד כאן להיום.. שבוע טוסט;)