כ אלין - סקס אדיר

אלין

1
היי שלום לכולם אני רשום הרבה זמן רציתי לספר לכם שנפגשתי עם אלין בחולון באורגים 7 כמה פעמים היא מקסימה ויצא לי גם להפגש איתה פרטי. ממה. שהבנתי ממנה היא פתחה לה מקום לבד עם שותפה אני חושב ברמת גן. בגושדן בטוח אין לי קשר איתה

אלין

2
[QUOTE=המזיין]היי שלום לכולם אני רשום הרבה זמן רציתי לספר לכם שנפגשתי עם אלין בחולון באורגים 7 כמה פעמים היא מקסימה ויצא לי גם להפגש איתה פרטי. ממה. שהבנתי ממנה היא פתחה לה מקום לבד עם שותפה אני חושב ברמת גן. בגושדן
בטוח אין לי קשר איתה [/QUOTE]

לא בטוח שאתה לא יחצן....
ואם טעיתי, סליחה מראש

פין חס - מזיין ולא חס

אלין

4
היי אני לא מיחצן אני מחפש גם להנות חרשתי את הפורום בלי להתחבר אני יעשה מאמץ למצוא אותה היה לי את הפון שלה הוא היום לא מחובר. אני מאמין שיהיה בסדר היא תשאר בתחום לדעתי הרבה זמן

אלין

7
אלין מגבעון... נצפתה לאחרונה (שבוע שעבר) בדירה ברחוב הירקון 206 בתל אביב. יוסטון ווי האב א פרובלם.
נכנסתי - היא עדיין נראית בגוף טוב, רזה יחסית, חזה בינוני חצוף ועומד (כנראה...). אבל נראה שהיא הזדקנה... הפנים שלה נראות עייפות, שחוקות.
שאלתי פרטים והיא כבר חטפה עצבים - אתה הרי יודע, למה אתה שואל אמרה לי. אמרתי לה שאני רק רוצה לוודא ולתאם ציפיות, והיא אמרה שזה בודי ב250 לחצי שעה. החוסר סבלנות שלה, בצירוף המבט השחוק וחסר החשק הורידו לי ולכן עשיתי אחורה פנה. לא טרחתי לבדוק אם ה-30 דקות זה ברוטו או נטו כי אליה אני לעולם לא חוזר יותר. אם אימאן עובדת באותו יום ממליץ לדגום אותה (טרם תישחק).
ככה נראית מעסה שלא הפנימה שהיא צריכה להחליף עבודה.

אלין

9
היא לא עשתה ולא עושה אקסטרות. מצד שני, עם הדרדרות השירותיות שלה והתבלות המראה עם השנים, אני הייתי ממליץ לך לוותר עליה ולדגום איכותיות יותר. באמת שאין טעם, מילא הייתה מתמחרת בהתאם אבל גם 250 לחצי שעה וגם חרא שירות ומראה לא משהו???
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”